67

хм!

преди 7 години

До Анонимен - По вероятно нещастна новина за всички освен за гласоподавателите на ГЕРБ и ПатриотитеТова е добре! Видя се, че останалите сте малко, защото иначе щяхте да спечелите изборите и ваш'те да раздават картите, ама не било така писано!

66

Анонимен

преди 7 години

Орел, рак и щука - новата управляваща коалиция.

65

Анонимен

преди 7 години

До OT NARODA EDINШъ ти дадат, приготвили са, специално за теб! И двете ли ги искаш наведнъж!

64

OT NARODA EDIN

преди 7 години

URRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA500 LEVA MIN PENSIQ1000 LEVA MIN ZAPLATAHA NE SA DALI HA SAM IM E..AL MAY KATA NA TIQ DET OBE6TAHA

63

galakticheskiq boik

преди 7 години

i podpisa o boge o boikooo o vselenski razum i mahna s ryka i prevyrna dyga v vino i potekoha med i maslo ot cheshmite a ot shadravanite bira oooo vsevishniii o pogarnikarq jesus boikus i love you i napravi zaplatite 440 lv za 1 mesec i se provikna halelluq a sega me hvanete za.........

62

i se poqvi

преди 7 години

s grob do grob

61

IZBIRATEL

преди 7 години

PAK MUTRI I IDIOTII 6TE NI UPRAVLQVAT DEEEEY BA ZA5TO GLASUVAHME VAOB6TE ZA6TO BQHA TIQ IZLI6NI PARI ZA IZBIRI VAOB6TE............VE4E NIKOGA NQMA DA GLASUVAM. VIDQ SE 4E NQMA SMISAL

60

Анонимен

преди 7 години

Очакваме скоро време да се сбият и изпотрепят помежду си , това заслужават

59

Анонимен

преди 7 години

По вероятно нещастна новина за всички освен за гласоподавателите на ГЕРБ и Патриотите

58

До69

преди 7 години

Ако сте гледали Алфа само за да видите размера на пенсии и заплати, напразно сте си губили времето, оставете, това не е за вас. За подписването-е какво, защо парламентарна група, която е стигнала до кабинет като бройка, да не поиска и министерски постове? Какъв по-добър начин да се докажат от влизането във властта, опозиция се прави не само по митинги, нали? ОП отнема министерства от ГЕРБ, което вече е добре. Ще видим как ще управляват и дали ще бъдат патерица или опозиция на ГЕРБ като Радан.

57

Анонимен

преди 7 години

Щастлива новина за целия български народ

56

strapon

преди 7 години

strapona na chehlio

55

Анонимен

преди 7 години

Има едно постоянно очакване в селските комунисти, че Тодор Живков ще се върне и ще ги спаси.Това опасявам се е невъзможно.Браво на Герб и Патриотите !

54

Анонимен

преди 7 години

Наистина е добра новина ...виждам едно помъдряване у всички тях. червените селяни нямат думата тук.

53

Анонимен

преди 7 години

Преди време гледах редовно Алфа. Там, освен приказките за големи пенсии и заплати мобеха да се видят и световни новини, които герберските телевизии не допускаха да се гледат от техния електорат/да не би да почнат да мислят/Сидеров така вдъхновено защитаваше тезата за 500 лева минимална пенсия и 1000 лева минимална заплата, че сигурно поддържниците му са се просълзявали.

52

Анонимен

преди 7 години

Какт е тръгнало, при следващата оставка Герб ако пак подадат оставка ще се съкоалират и с ДПС, и с БСП

51

Гробокопач

преди 7 години

Направете един голям венец от гербери на патриотарските избиратели и го занесете на гробовете им. На него пише: "От бате ви Бойко. С Любов. И благодаря"

50

Анонимен

преди 7 години

А сега да ги видими патриотарите с какви празни приказки успиваха оФцете по скат и алфа? Нали искаха да са във власта за да си изпълнят намеренията. Ето им жадуваната власт. Но като гледам още с първото им намерение се ос.раха вместо 500 лв пенсия и 1000 лв мини заплата май ще останат само с 180 лв. мини пенсия. Но това ще им се отрази много зле на здравето. Ако продължат по същият начин да отстъпват и да подържат другаря пожар следващият парламат ще го гледат през крив макарон.

49

Гробокопач

преди 7 години

До КругерЗа БСП, сиреч за Нинова. Категорично. Ця.ото семейство. И пак ще повторим и ще третим, ако трябва, докато падне ГЕРБ.

48

Анонимен

преди 7 години

Чак ми е жал за електората на "патриотите"То може падение, може. Но никой не е предполагал дпкъде могат да стигнат.