87

Анонимен

преди 7 години

е ще подпишат и още как- валери има да довършва ограда, бойко магистрали, още мноого за крадене, а бъдещият военен министър каракчанката ще купува военни самолети за 1.5млрд лева

86

Анонимен

преди 7 години

на снимката- тримата *** и Али Баба

85

не се хаби толкова!

преди 7 години

До ВЪН ВЪН ВЪНБългарите харесват и избират партии, които са с фашистки платформи. Ако случайно не си гласувал и ти за такава партия, сифурно имаш много роднини и познати, които са го направили!

84

БАБА КУНА

преди 7 години

ЕЙ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО ЩЕ БЪДЕ АБСОЛЮТЕН ТЮРЛЮГЮВЕЦ! ГЕРБАДЖИЙСКИ МАФИОТИ, НАЦИОНАЛИСТИ, ФАШИСТИ, МУТРИ, ОФШОРНИ ТЪРГОВЦИ, СВИНЕТКИ И ЦИРКА ЩЕ БЪДЕ ПЪЛЕН, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ЗА СМЕТКА НА НАРОДА.

83

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ и ОбедиНените ПРЕДАТЕЛИ са се споразюмели за властта а не за просперитета на България различни неща са но явно трябва ескперт да обясни защо т.нар.патриоти са във властта която не е в синхрон с техните обещания а само в интересите на тези които са в народното събрание .Нека патриотите да кажат какви заплати ще получават съобразно пенсиите за които говориха

82

Анонимен

преди 7 години

До factotum - Това ако някой ми го беше казал преди две години,че ще станем свидели на тази снимка бих го помислил за луд , не е истина :)А-а, истина е!! *** не, защото Борисов така е поискал, напук на Нинова, а защото такава е народната воля, р'ийш!Убеден съм, че силно си вярвал и желал да се реализира волята народна. Това е ТЯ!Мечтите трябва да се разбират, а не само да се бленуват в измислени ореоли.

81

ВЪН ВЪН ВЪН

преди 7 години

Псевдопатриотите-Обединените ***-фашисти ВЪН ВЪН ВЪН от управлението на БЪЛГАРИЯ.......в новия век страната ще се управлява от фашисти което е Срамно петно за Европейска БЪЛГАРИЯ.....ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

80

Анонимен

преди 7 години

Бандата на Оушън 3

79

Новите башии

преди 7 години

На снимката,Борисов-рекетьор,крадец на коли член на СИК,убиец на Чакъра и банков крадец -КТБ,това е една малка част от престъпната палитра на Борисов.Каракачанов-доносник от МВРо оплюл БГ и армията ни пред руска медия.Сидеров-лъжец дезертьор от военна служба,педофил и наркоман,по известен ,че вкара в парламента първия осъден за педофилия .Балевски -ченгел на ДС агентурата,укриващ данъци и ползващ незаконни трасета за кабелите на скат от Бургас до Влас,крадец на държавна пара

78

Великолепната сед..

преди 7 години

Великолепната четворка. А дано....Имаше преди години един филм......

77

факт

преди 7 години

абе много червена снимката,няма го само генерала...евросъюз,нато-бля, бля

76

factotum

преди 7 години

Това ако някой ми го беше казал преди две години,че ще станем свидели на тази снимка бих го помислил за луд , не е истина :)

75

Анонимен

преди 7 години

Коалиционно споразумение не означава съгласие. Чакайте бе, ще видим, рано е да се каже как ще управляват. Може поверените им министерства да са по-добре управлявани от герберските.

74

Анонимен

преди 7 години

Лъжепатриотите написаха КЛОАКАЦИОННО споразумение с ГЕРБ.

73

Анонимен

преди 7 години

Пародия на Държава.

72

Анонимен

преди 7 години

Хайде холан, предатели били. Той и Румен Радев се " ожени" за БСП, но изненадващо България гласува за него. Кой беше " златният пръст " в тоя случай, вие ли? Днес ОП са в коалиция, което ако видите парламентарния живот в други държави, се случва постоянно. Как ще управляват е много рано да се каже. Може като Радан да са в постоянна опозиция на управляващите. Лошото е не това, а че ГЕРБ ще правят магарии и си търсят изкупителни жертви, бушони.

71

ок

преди 7 години

подписали, само дето не казвате какво? За тва вчера дадоха новите резултати - вече сме на 109 място по свобода на журналистиката.

70

Анонимен

преди 7 години

Не се учудвай. ПАК ще има лапане.

69

Истината

преди 7 години

ВМРО, НФСБ и АТАКА показаха, че нямат никакво достойнство с участието си в коалиция с ГЕРБ. Те имаха някакви предизборни обещания, заради които много хора гласуваха за тях, а сега казват, че се отказват от обещанията си, защото щели да управляват в коалиция. Ами като не могат да си изпълнят обещанията, да не се бутат да управляват!

68

Анонимен

преди 7 години

Учудвам му се на Волен Сидеров, че е приел пак да бъде пуделче на Бойко Борисов, след като веднъж вече им яде попарата на ГЕРБ с Бойко Борисов.