14

сминдух енд чесън

преди 7 години

Е,Нинова е понадула с една две еденици оценката ама нейсе,от нея да мине.

13

До 11-Анонимен

преди 7 години

Той че беше турен от Нинова е ясно,но защо реши че пише детски песнички и стихове.Явно малко и ти си не дотам образовано пуберче,както той е професорче.Каквито сте критикарите,такъв ви е и премиера.

12

Анонимен

преди 7 години

Като се наспиш гледай да се събудиш и да проумееш какви *** си забъркал за 3 месеца.

11

Анонимен

преди 7 години

Това вдетинено професорче го сложиха за 3 месеца за да го манипулират когато си искат. Такъв наивник, толкова страхлив, у още повече се уплаши като трябваше да взима важни решения. Защо ме изгони турския посланик, защото страааах, а и Тиквара му пуска SMSи и съвсем го ошашка. Не може да сложиш за премиер един дедко който пише детски приказки и песнички. Решителност е нужна, а не като го натиснаха в НС и се сви като печен ***. Вместо да удари по масата и заяви, аз взех това решение!

10

geranium

преди 7 години

bravo, g-n Gerdjikov.apropo ide duma za bg partien egoizm i narcisizm.a eto doide vreme za bojurite i luluacite.

9

Гробокопач

преди 7 години

До ВинетуМоже да съм смешен, но съм прав. Близостта между Борисов и Герджиков не бе демонстрирана само при предаването на властта, където с еразбра, че цъкат заедно тенис, тя се видя и при смс-чето за Гарелов. Хайде, прочети и "Конника без глава" на Майн Рид, не само "Винету";)))

8

Анонимен

преди 7 години

Nula ne 4 komunjaga bkp pisle zarist stesh ho e ot bb zz hodi da peesch v mvr

7

Анонимен

преди 7 години

Komunista s visokata pensia si otiva skri dalaverite na radi naidenov sme6nika 4enge poslanik skri i dalaverite na drugari ot gerb srah bere ot boku

6

БРАВО!

преди 7 години

Проф.Герджиков, Вие се справихте отлично в баланса между остриета и огньове! Причината за 4 от К.нинова е, че Вие, като интелигентен човек осъдихте безумното й изказване"ДЕМОКРАЦИЯТА ни ОТНЕ МНОГО", което сервилно послужи за "ЗАГЛАВИЕ"!?? от мнго журналисти.( Благодарение на демокрацията синът й учи в Щатите и на мнго други..)Истина е,Хората, които са неграмотни, нарушават своите конституционни задължения да знаят български език"не трябва да гласуват.В Италия е така ( незнаещи италиански, живее

5

Винету

преди 7 години

Герджик, 4 от ***, за да не обиди Радефф. Иначе и двойката ти е много. А ти, бе смешен Гробокопач, какво пак ни в клин, ни в ръкав намесваш Борисов - това правителство е на червения Радефф. Сигурно ако имаш запек сутрин, пак Борисов ще ти е виновен.

4

не е само лакей

преди 7 години

Герджиков не е само лакей...Той плюе на юридическата сикултура с изказвания, целящи ограничаване правата на българските граждани в чужбина. Кой нормален човек, още повеч юрист, ще иска и ще смята че е нормално, въпреки изричната забрана в Конституцията,...огроничаване правата на над 1.5 милиона българи. Мотивите че това е заради ДОСТ, МОСТ, ПОСТ или каквото и да е са смешни. Та нима ДПС и Доган вече са защитник на демокрацията?

3

Гробокопач

преди 7 години

Ако Нинова ти е дала 4-ри, ние ти даваме 0, дори 00, понеже на толкова оценява Борисов, лакеите си. Иначе, сега като се видите с него на тенис корта, ще получиш Отличен (6). Е, няма да е публично, но за лакеите, подмазвачите и слугите е така.

2

Оруел

преди 7 години

Да, трябваше да му пише 3+!

1

OMG_Lucker

преди 7 години

Еее доста си скромен Герджиков. 4 по 4 балната? Що не 4+?Четох в дир-а преди малко, че си казал цитирам: "Партиен егоизъм спира Деница Златева". Ама хайде по- леко с оценките, а?