37

Анонимен

преди 7 години

*** 40 никой не успорва, че има и полза от ваксините, а това че се бият МУЛТИ ВАКСИНИ 10 в 1, панимаеш ***

36

До 38

преди 7 години

Веднага ти отговарям - нито преди, нито сега ваксината е предпазвала на 100%. Всичко е до имунитет. НО ако при едно дете обикновена настинка минава за седмица на крак, за друго означава 10 дневен престой в болница на инжекции. Същото е и с ваксините. Моя близка отказа ваксината за морбили и детето и се разболя, когато беше пика през декември 2009г. Детето гаснеше с часове пред очите ми, 22 часа не беше отваряло очи и не можеха да свалят температурата под 39, но слава богу оцеля. Беше...

35

perekly

преди 7 години

До До До Здраве- Явно не сте се ваксинирал против глупост. Мога да обясня за ваксинираните и неваксинираните, но се иска желание да се помисли , а такова при Вас няма . Вероятно и не мислите, защото иначе нямаше да задавате *** въпроси.

34

imo

преди 7 години

Бог ми каза насън следното когато масово се говореше за децата пострадали от ваксини: истината за ваксините стана ясна !!!имам приятел от Нигерия и там тези които са ваксинирани срещу Ебола се разболяват от Ебола, караха ги под стрий масово всички да се ваксинират но хората разбраха истината и се разбунтуваха, заплашваха ги с оръжие повечето не се подчиниха и ги оставиха на мира. събудете се тези ваксини сега са 10 пъти повече от едно време преди 30г, не се подчинявайте убиват децата ви бавно!

33

imo

преди 7 години

ваксини=геноцид ... мафията пак ви яхна, честито, сами си избрахте теци дето ще ви затрият я с кемтрайл я с ваксини ... то и президента казваше, че ше провери за кемтрайла докато го избираха ама сега нищо не казва, които му е широко не мисли за хората ...време е да му напомним какво е обещал и за ваксинирането говореше, че ще проверят нещата а сега какво пак тормозят хората и ги тровят с ваксини ... масово отказвайте хора ваксините вразумете се, ако сте 10000 няма да имат смелост да ви глобяват

32

Иван

преди 7 години

Като чета изказванията, явно трябва да се забрани Висшето образование и съответно Експертността, и всички ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да започнат да следват "акъла и съветите", давани от неработещи, нищоправещи, НЕОБРАЗОВАНИ индивиди.Не отива хич, на добре работата щом ЕКСПЕРТНОСТТА се омаловажава и принизява..Когато МИЛИАРДИ хора живеят с ДЕСЕТИЛЕТИЯ повече, спрямо преди само 50-ина години, трябва да си пълно кукупепи, за да отричаш този ФАКТ!!!!А антиваксърите са за резерват, барабар със всички вегани!!

31

До До Здраве

преди 7 години

Ти за моето дете не се притеснявай родителите са отговорни за това което става с децата им. Но ти не отговори на въпроса ми, как моето здраво неваксинирано дете ще зарази твоето ваксинирано дете?

30

Анонимен

преди 7 години

Абе най-добре изобщо не правете деца, само сваляе нивото на човешката раса!!!

29

Анонимен

преди 7 години

До Пенчоевала!защитниците на ваксините в поне 90% са платени, има си канали, по които им се плаща да говорят за ползите от ваксините. Другите 10 % са промити мозъци, на които им е набито в главата като мантра, че ваксините са супер, те са ги набили на децата си и сега много ги е яд, като чуят, че може и да са сгрешили. Затова пяна им излиза от устата, като чуят, че май ваксините не са безопасни, че има перфектно здрави деца и без ваксини, пък техните все влачат вирусите и са все с алергии...

28

Анонимен

преди 7 години

Ваксини трябва да има, но всеки родител трябва да има избор дали и кои да слолжи на детето си. Децата са различни, за съжаление все повече вече имат някаква форма на увреда, а никой не прави изследвания на детето преди съответната ваксина, за да провери дали тя няма да му навреди. Голамото ми дете има всички ваксини, но малкото направи реакция още след първата, направих една камара, платени от мен изследвания и се оказа, че 80% от ваксините биха го трупирали, не всеки който не ваксинира е ***

27

Анонимен

преди 7 години

малеее, колко е хубаво за БИГ ФАРМА, че има морбили! И сега още минимум 5-6 месеца ще ни обясняват колко е страшно и как трябва да се бият ваксини, и не само за морбилите, за всичко! И финансовите отчети на компаниите ще се подобрят. А тази ваксина работи ли, не работи ли, кой ти гледа, само пари да има и стрес за родителите

26

Анонимен

преди 7 години

Гледайте филма " Vaxxed" всички статистики и манипулации на американския център на здравеопазване по отношение на ваксините ще ви станат ясни. И въпроса е след като ваксините са толкова полезни защо трябва да се манипулират фактите?

25

...

преди 7 години

До ЗдравеА ти наясно ли си на какъв риск излагаш детето си, като го пускаш неваксинирано в такава среда? После ако недай си боже стане нещо ще искаш да съдиш "убииците" от детската градина нали ?

24

Анонимен

преди 7 години

Не си ваксинирайте децата !!! Светът няма място за хора, които са възпитавани от подобни същества! Само че си ги изолирайте, да не хвърлят бацилите си по здравите даца, иначе вашите ако искате и си ги заровете живи, на никого не му пука

23

Man United

преди 7 години

Наясно ли си колко болести напрактика са изчезнали в съвременното общество благодарение на ваксините?А колко се е увеличила продължителноста на живота?А колко се е увеличило населеноето на земята? В добрите стари времена в които бабата на някои е лекувала забелебжете "Астма" с билки... средната продъължителноста на живота е била около 45-50г и не случайно.Не ми се спори всеки ома право на избор,НО носи и отговорност за живота и здравето на детето си, КОЕТО НЯМА ПРАВО НА ОСВЕДОМЕН ИЗБОР!

22

Man United

преди 7 години

До ionkavitanovaКакво да им обясня? Че не трябва да се водят болни деца на ваксина ли ?Не трябва да! Те фактите за ваксините са категорични. И да знам, че са възможни нежелани реакции, аз също имам дете и съм треперил, но все пак разума ми е надделял и съм хо ваксинирал! Навремето, когато в бил открит променливия ток, такива като вас са убивали кучета с него за да покажат колко е страшно и опасно, но ползите от него са неоспорими нали ?

21

Здраве

преди 7 години

Някой може ли да ми обясни как едно здраво дете което не е ваксинирано може да зарази всички останали ваксинирани деца? Ами щом като са ваксинирани значи няма от какво да се плащат. Защо е целият вой тогава?

20

Анонимен

преди 7 години

Бялата МАФИЯ пипа яко в цял свят, тук се правят най-много милиарди, номер 1 са в света, преди оръжията и наркотиците

19

Анонимен

преди 7 години

Йонке, коя статистика точно цитираш? Или просто употребяваш думата, за да не звучиш скандално глупаава?

18

Анонимен

преди 7 години

Баба ти коя "асма" точно е излекувала, тая в градината или тая в двора? Ограмоти се малко ( не от бг пуйка ) и тогава коментирай. Погледни какво е ефект на Дънинг-Крюгер и ще ти се изясни колко си компетентна.