7

един

преди 7 години

До ЯсновидецаЦветът не е зелен, а по-скоро е като на ***! Интересно защо водещият не го опита този "кулинарен шедьовър"? Поне да бяха сложили ръкавици, докато приготвят храната - но явно и двамата бяха решили да не я опитват .... Само калинката в зелено не се усети ....

6

Ясновидеца

преди 7 години

От тази зелена слуз, дето я сътвори т.н. хранителен консултант, вихрещ се във Фейсбук направо ми се доповръща и даже не можах да си изпия кафето!

5

Анонимен

преди 7 години

Здравословното хранене е хубаво нещо, но тези ексцентрични форми не ми допадат, какво лошо има да изядеш краставицата на салата със зехтин и оцет, или просто така, вместо да си играеш да я правиш на " спагети".

4

Анонимен

преди 7 години

До АХЕ Аз силно препоръчвам книгата на руския биолог Борис Николаевич Поршнев "За началото на човешката история". Доста голяма е, но се чете лесно. Ще научите кои сме! Брилянтен превод от иначе неприятен ми човек.

3

Анонимен

преди 7 години

Аз отдавна съм отказъл храната. Всичко е вредно! Тези дни и водата мисля да спирам, че и тя вредна! С въздуха ще ми е най-трудно, ама и той вреден

2

АХЕ

преди 7 години

Към незнаещите: Попрочетете историята на човечеството. Ние сме ловци на месо изначале:) После е дошло необходимото задоволяване на глада, което вие търсите сега:) Мислете по въпроса защо преди хиляди години сме яли предимно мръвка;););)

1

АХЕ

преди 7 години

Уточнявайте за за кого са "пагубни" спагетите от тесто. Все пак при определени физически състояния енергията е животоспасяваща?!!?!?! И после защо анорексията и в частност булимията вземат жертви!?!?!?!? Говорим за здравословно, т.е. запазващо първо живота, а след това здравето.:):):)х Измислени хора с недоказана история зад тях. Диетологията си е сериозна наука!