9

Потърпевш

преди 3 години

... да доживея прилична възраст, за да отгледам дечицата си. Само това искам. Затова, хора!!! Бъдете разумни! Моля Ви! Ценете важните неща за Вас, знайте си приоритетите и не нарушавайте принципите на живота, защото живота може да Ви го върне тъпкано. Моля Бог да се смили над мен и да пази всички хора по света! Ужасно е , когато не можеш да доживееш едни нормални старини и да изживееш хубавите , разумни моменти на всяка възраст. Успех!

8

Потърпевш

преди 3 години

.. и от тук започна ужаса. Страхът, че може да съм заразил съпругата си, майката на децата ми, страхът , че може да умрем в кратък период и безброй подобни мисли се превърнаха в ежедневие за мен. Щастливият и безгрижен живот изпълнен с много пътешествия и срещи с приятели изчезна, може би завинаги. Отношенията със съпругата ми станаха ужасни.Поради предписанията, Не можех да водя нормален живот. Дори от слънцето трябваше да се крия. Изчезнаха мечти и надежди...е, май остана една - да живея. !

7

Потърпевш

преди 3 години

Вируса на хепатит Б срина целият ми свят! Имах прекрасен живот. Добра съпруга, изключително възпитани и добри дечица, добър стандарт на живот. Пиша това, с надеждата да помогна на много хора, да не правят глупостта, която допуснах аз. Имах наистина всичко, но човешката глупост е безгранична. Реших, че мога да имам и още, знаейки, че не е редно. Симпатичен мъж съм , ухажван от не малко жени и в крайна сметка допуснах някои от тях до себе си. Така в един момен се оказах носител на вируса нахепатит

6

Az sum

преди 7 години

#4Вследствие на което вирусът е отслабен и моята имунна система се е справила сама с вируса, успяла да направи противотела които ще ме пазят доживот от тази инфекция. Аз също не съм инфекциозен и нямам нужда от каквито и да е било лекарства! Планина ми падна от плещите, но все пак това означава че никога няма да мога да даря кръв на никого, дори и на моите деца.

5

Az sum

преди 7 години

#3 Веднага след прочитането, аз телефонирах на моят Доктор за да ми резервира време за преглед и изследване. След прегледа и лабораторните изследвания той ми се обади по телефона за да ме успокои и ме информира, че аз наистина имам противотела срещу Хепатитос-А, което е много добре, тъй като те ще ме пазят срещу инфекция от този вирус. Той ми обясни че аз съм бил в контакт със някой който е заразен и взима лекарства срещу вируса.

4

Az sum

преди 7 години

#2 Запознах се и с моята бъдеща съпруга и бъдещето ми изглеждаше розово. Две години по-късно аз дарих кръв в "Блуд мобиле" който беше дошъл в местният мол. Две седмици по-късно аз получих писмо от кръвната банка с което ме известяваха че в моята кръв са намерени противотела за Хепатитос-А, и като резултат кръвта ми е негодна за преливане. Съобщението ме срина, начинът по който беше написано беше, като ли че никой не го интересува нищо за мен и моето състояние!

3

Az sum

преди 7 години

#1Аз живея в САЩ от 1990. Преди да емигрирам аз бях задължен да ме тестват за всякакви болести, вируси и бактерии, а също и да се ваксинирам за поне 10 болести. Резултатите от всички тестове бяха негативни и визата ми беше дадена. Аз емигрирах веднага и така започна моят нов живот отвъд океана. Сравнително бързо аз си намерих добра работа, но това беше само начало и аз се записах и започнах курсове в ФИУ, залагайки основата на моето бъдещe в образованието.

2

въпрос

преди 7 години

Откъде знаят броя на заразените???? След като са диагностицирани една 9%. Те ли ги заразяват, че имат толкова точна статистика?

1

Анонимен

преди 7 години

Самите хора не знаят, но СЗО знае! Пхахахаха Е да де, имат да продават ваксини хората - бизнеса требе да върви!