11

тя

преди 7 години

Бре , бре ,за всички неудачи и престъпления по света се оправдават с руснаците!

10

Циник до 9

преди 7 години

Шефа на либералите в Германия беше ге*й!Едати - народен представител в Бундестага беше ДОКАЗАН педофил...из всички немски партии гъмжи от лесбийки, и гейове!Не по-различна е ситуацията в БрюкселТи си говори каквото щеш - аз не съм сляп!!!Толерастки дрънканици като твоите - валяло!Затова Европа заприличва на ***!

9

до циник

преди 7 години

Четеш статия за разпит в полицията,за генерали,шпионаж и т.н. и почваш да си мислиш за транссексуални.Това не е нормално.Ако утре се разхождаш по улицата и като минеш покрай дърво,сграда или пейка,и това пак ти навява мисли за транссексуални според мен трябва да поговориш с някой.Може би в теб има някакви скрити желания,които да доведеат до психоза и носене на женски дрехи.

8

Коце Маца

преди 7 години

До ххНе знам колко е достоверна подобна информацияно тя противоречи на историческата действителност, защото за даподпише подобна "заповед" за назначението на *** в редицитена СС, Хайнрих Химлер трябва да е бил най-малко на 3 шнапса . . .

7

Циник до 6

преди 7 години

А кьорав като теб - се усеща най-късно тогава, когато сина му облече пола, и чорапогащник на фигурки!Тъпанче - прочети кой е Марк Дютро...какво е направил...откъде е...и т.н.Замесени са педофилски кръгове от най-високо правителствено ниво....в БРЮКСЕЛ...А ТИ СИ САМО ПРОССС!

6

до циник

преди 7 години

Човек на който му се привиждат транссексуални нявсякъде,обикновенно имат проблем със свочта оринетация,и най вероятно самият той е транс.

5

Разпутин

преди 7 години

*** резила, ако се окаже че и Туск е "къртица" на Кремъл в Европейския съюз !?

4

хх

преди 7 години

(дядото на Туск е бил в СС)Ако е верно значи човека е читав .Чист еврорпеец, чудесно.

3

Анонимен

преди 7 години

Тоя не беше ли авер на Тиквата

2

zeus

преди 7 години

ЕС е същата *** като при нас, тук БКП управлява наследствено, там нацистите (дядото на Туск е бил в СС)

1

Циник

преди 7 години

Туск - още един предател на вековната европейска култура! Продават Европа - шепа транссексуални оядени чиновници в Брюксел!Клакьор на Мурксул!!!