118

драги мъже

преди 7 години

Ето ви една идея как да задържите жената за себе си. С компромати :)

117

nikname

преди 7 години

Като няма бежанци, да почваме жените и децата.

116

Анонимен

преди 7 години

Това селянжърче отвореното отзад голем маж бил бе! Това селянжърче незнаели че жена и с цвете не се удря? Ама откъде да ги знае тез работи там у балкано козите ли да му кажат? Що не е питал овцете или кравите те щяха да му кажат? И този се бара за патриот и родино защитник. Що не се прави на мъж с някой дето ще му смели кокалите на брашно?

115

Перата

преди 7 години

Динко е истински българин и родолюбец. Възпитан в патриархални традиции. Нормално когато напрежението по границата ескалира и той да е малко по-суров. Но българина е винаги справедлив.

114

IC XC

преди 7 години

Истинския патриот, мъж и християнин никога не бие жени. Дори и да са някакви си леки жени.... Ако тая не става намираш си друга, проста схема......

113

MAKEDON

преди 7 години

Aman be ... dosta so toj Dinko na *** mi se kacivte so nego ajde malku za Putin od koga ne ste napisale......

112

126

преди 7 години

До Анонимен 125България отдавна се е превърнала в това; медиите са пълни със селски чалгари, които знаят най-добре от какво има нужда народа, а именно населеното мястото където са отгледани и възпитавани. И постоянно го натякват и демонстрират. На който му е неприятно не гледа, не чете и не слуша.

111

Анонимен

преди 7 години

От Фацебука ка Динко се вижда,че е русофил. Преди няколко месеца в Русия,домашното насилие,беше декриминализирано. От престъпление,стана административно нарушение.В превод : до сега ако пребиеш или убиеш жената и детето,влизаш в затвора. Вече се плаща само глоба. Така че Динко следва порядките в любимата си държава.Не случайно Путин се разбира толкова добре с Ердоган. Общи ценности.

110

Анонимен

преди 7 години

С какво станаха известни тези бе, че са на централно място във всички медии ? България се превърна в селско чалгарска държава. Като се започне от политиците ... сега и тези.

109

Анонимен

преди 7 години

Нищо благородно няма в това да биеш по-слабите.Вече не съм му фен.

108

реалист

преди 7 години

Това е идеала за герой според 'патриоти', платени Путински *** и лум.пенизирани Тръмписти.Темата е изчерпена!

107

Анонимен

преди 7 години

Преминала е границата и Дянко я обезоръжи.

106

Хм

преди 7 години

Типична връзка от пернишки тип*....Тая като и чуеш приказките-става ясна.Нищо,нека припечели нещо.А Динко си го знаем.Впрочем,граница не се пази с културни и възпитани хора,а с решителни и твърди,да не кажа груби,готови да убиват,ако се наложи!Войната не е майтап работа,а в момента става нещо подобно-ислямско нашествие!*В Перник,ако една жена не е изнасилвана и/или пребивана,значи е съвсем безинтересна.Поне с такова впечатление останах от престоя си там.

105

1488

преди 7 години

До АнонименНе харесвате Динко? Ами идете на граница, свалете си гащите и посрещайте бежанците както подобава. Според мен тези нови заселници на нашите земи, нямат място тук. Трябват повече като Динки и на границата направо да гърмят на месо.

104

Грешката на Динко

преди 7 години

Динко, Динко само си я бил , а пияната жената е искала и другото, за това сега ще си виновен.

103

Анонимен

преди 7 години

Лег даун,ноу мор търки???? Ааааа,ноу мор Булгария-Какво да кажем повече? Селски пръч

102

Анонимен

преди 7 години

До 1488какво дрънка бе? още когато го видях за първи път този т.н. динко, това "куче динго", един поглед ми беше достатъч, за да го "претегля" . Казано най-просто - мутра-комплексар, каквито са си дълко в себе си всички мутри!

101

1488

преди 7 години

Колко са и платили на тая кифла да дрънка глупости.

100

Анонимен

преди 7 години

Отдавна беше ясно, че този е див , елементарен и *** комплексар, каквито са по принцип всички "патриоти" - използват родолюбието, като начин за избиване на комплекси и доказване.Физионимята на тоя "динко" - квадратна тиква, широка челюст, ниско чело, месести пълтни уши показва, че интелекта му е на ниво питенкантроп. Просто, селско момче "за черна работа"!

99

Анонимен

преди 7 години

Браво на Динко,истински патриот ,родолюбец националист,верен последовател на Валери Симеонов нападащ възрастни жени на границата.Ето такъв пример и такива послания изпращат до подрастващите българските патриоти а едни други луди им дават министерски инструменти за кражби.Ех ако имаха брак ей така по руски пример можеше и да му се размине на селяка