158

ас

преди 7 години

докато четах статията се чудих какво ми липсва - пакет пуканки и чък норис норис за финал

157

francuzoika

преди 7 години

ohhh milata dano se oprawi i wsichko da e nared ne sa hubawi teq raboti ohhh bojichkoo

156

голяма джука

преди 7 години

голяма джука мъри де га прави като ти набиваха силиконя не рева ама ся ривеш нож ти бил изкарал ами ако ти беше изкарал някой надървен уру ???

155

Тапаци

преди 7 години

*** момичето е много свясно и историята и е вярна.Момичето сега страда и е уплашена.Вие гледате Динкл патриота.Никакъв патриот не е а долен лъжец.Ако това се случи на вашата дъщеря мн ли пак ще знаете.Защитете жените и дъщерите от тези ***.Тя е добро момиче и си има възможности и оари не е била с него заради парите.А и тя не пие повече от чаша вино.Вярвам и не е кифла а добро момиче.Лебовта непита.

154

Баба Муца

преди 7 години

И моя ме бие, ама не съм тръгнала да се оплаквам по телевизиите.

153

месара

преди 7 години

не ни занимавайте с глупости , дреме ми за Динко и *** ! по добре пишете за държавната лотария и " печелившите " , поне се забавляваме !

152

опорна точка

преди 7 години

Намериха му цаката на Динко, пуснаха му *** да го дъни. Били заедно от година - Десуна е получила партийно поръчение, че току виж Динко станал следващия премиер:)

151

аз бре

преди 7 години

Гръмнало, че ги събрало. През това време ние тук ще спорим кой ни е най-виновен - той, тя или парламента. И на никой от нас не му се иска да си признае (а някои просто нямат капацитета), че за да постигнеш повече не ти трябва динко или политици, а само малко акъл и безкрайна мотивация/упоритост. Гръмнало, че ни събрало.

150

анонимен

преди 7 години

Този първо е много *** което много му личи и второ не е в ред което също много му личи. Но и тази не мога да я съжалявам след като сама си го е избрала такъв. "Сами очи гледали, сами плакали" народна мъдрост

149

Анонимен

преди 7 години

До 157 Не защитавайте развратните феминиски!!!

148

Тодор

преди 7 години

Не пиша коментари но този Динко ли е Пътко ли е за какъв се взема този клоун май е за психиатрията

147

Анонимен

преди 7 години

Какъв нългарин си, ако не биеш жената?!

146

готин

преди 7 години

ще направите сериал маиче АААААА

145

Анонимен

преди 7 години

А дали всичко това е вятно или е поредната инсценировка срещу парички?Мисля, че отдавна му точат някой номер - я гей, я насилник... На първото няма да се върже публиката, но търкащите билетчета що да не се вържат на другото?

144

Перничанин

преди 7 години

Стабиуен е!(Динко)

143

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза сега големият ловец на мигри защитника и пазителя на всички българи пребива до несвяст приятелката си.Велик е тоя пазител на име Динко.Къде си биячо ела в София влез в който искаш клуб-ММА по избор за да видиш зад ринга как се бият наистина 'жени'мерзавецо мишест.Ямболка чушка, мишок.

142

Анонимен

преди 7 години

Ами Деси ако е пила, той да не би само да е гледал.?

141

Вуйчо

преди 7 години

Като му гледам инсценираните подвизи на Динко, несъмнено той лъже и в случая.

140

Анонимен

преди 7 години

Върнали се от рожден ден, подпийнали и двамата. Легнали си. На него му се приискало, ама момата не щяла. К'во му е, шамаросал я!

139

Потребител

преди 7 години

Не ви отърва, че това е една от проституткииите му ли бе мършии платени?! точно вие женички няма как да оцелеете и 2 секунди навън