101

ПОЧНА СЕ!

преди 7 години

КИТАЙСКИЯ ВЪНШЕН МИНИСТЪР ВАН И КАТЕГОРИЧНО СЕ ОБЯВИ СРЕЩУ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ВОЕННА СИЛА ЗА РАЗРЕШАВАНЕ НА КРИЗАТА С ЯДРЕНАТА ПРОГРАМА НА СЕВ.КОРЕЯ ,ВАН И ОБЯВИ,ЧЕ ОНЕЗИ КОИТО ПРОВОКИРАТ ТАКИВА ДЕЙСТВИЯ ЩЕ ТРЯБВА ДА ПОЕМАТ ЦЯЛАТА ИСТОРИЧЕСКА ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪДБАТА НА ЧОВЕЧЕСТВОТО. //ТЕ ТОВА ИЗКАЗВАНЕ НА КИТАЕЦА АКО НЕ Е ЯВЕН НАМЕК,ЧЕ КИТАЙ НЯМА ДА СТОИ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ ЗДРАВЕ МУ КАЖЕТЕ.ЩОМ СДЪРЖАНИТЕ ПРАГМАТИЧНИ КИТАЙЦИ ТАКА ОСТРО ЗАПОЧНАХА ДА СЕ ИЗКАЗВАТ,ТО ЗНАЧИ РАБОТАТА ОТИВА НА СВЕТОВНА ВОЙН

100

Анонимен

преди 7 години

Като прочетете израза "кравари", значи коментарът е за дезинформация и е от някой кол център с платени коментатори. Този израз беше спуснат изведнъж като опорна точка и сега се използва масово от платените коментатори.

99

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 151Китай, Япония, Южна Корея, Англия, Франция, Германия, Великобритания, Австралия, да продължавам ли?

98

ДО 160

преди 7 години

По правилно е какви съюзници ще намери Южна Корея във войната и срещу СК .Защото тази земя е на Юга и ще си остане тяхна.И веднага ти отговарям. Южна Корея ще се съюзи със САЩ ,Китай и Япония във войната.

97

Анонимен

преди 7 години

До 163Нямам намерение да споря с *** който мисли че разсъждава - и то по краварски

96

бай петко

преди 7 години

превантивен удар? и кого точно нападнаха С. Корея?

95

Анонимен

преди 7 години

Чудно ми е какви съюзници ще намерят САЩ срещу Пхенян

94

Анонимен

преди 7 години

Американците да си стоят в Америка.Корейците сами ще решават съдбата си.Проблемът на краварите е, че не трябва да се позволява на народите по света сами да решават бъдещето си.Защо ли?Много просто - някой ден и в кравария може да поискат да натирят тръмповците и тем подобни гни*ди в пандиза. Това е то, страх от възмездие.

93

Ангел

преди 7 години

Аз ви го казах преди че САЩ и Китай ще сключат сделка за СК. Трябва да се справят с един сериозен проблем.В Северна Корея има само 1 религия.Всички други са забранени със закон още преди 30 години.И в тази 1 религия Господ е Ким Ир Сен.Дядото на Ун.Всички в СК фанатизирано вярват в техния си бог и са готови с цената на живота си да защитят внука му.Имам лошото усещане че, САЩ ,Китай и ЮК за да стигнат до Ким Чен Ун ще трябва да извършан най-голямо клане в историята на човечеството!

92

до 151

преди 7 години

По свобода ДА, но май по други показатели сме доста назад от тях. Престъпност, чистота, спокойствие в училищата, наркомания етс. Свобода без ред е едно НИЩО.

91

хехе

преди 7 години

Всичко зависи от това как ще реагират Русия и Китай. Другото са Холивуд-истории.

90

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея ще ги смаже. На хамериканците Виетнам където едни голи селяни ги разгромиха ще им се стори като рай.

89

европа

преди 7 години

САЩ не са сами.С тях са Канада,Австралия,Франция,Германия,Великобритания,ЕС и НАТО.Тоест най развитите,нормални и цивилизовани държави в света срещу диктаторски държави където обикновенния човек живее в страх,бедност,затворен зад огради,къдетон човешкия живот е просто суровина за болните амбиции на шепа богоизбрани.Най на края България е сред цивилизацията.

88

Анонимен

преди 7 години

Маймуночовеците от Америка съвсем сериозно мислят да изтребят човечеството. Години наред избиват невинни хора по цялата планета. А едни други ***-оти, раздават Нобелови награди за мир на най големите човекоубийци. Глупава планета която върви към края на дните си. Честито!

87

do 113

преди 7 години

Е, да потопи един, два самолетоносача все пак ще е представление, а това не е невъзможно.

86

Анонимен

преди 7 години

До Генади А Комуниста от Банкя пада два пъти . Чудя се третият път в кое посолство ще се скрие ,,мъжкаря ,,? Или като ..до стената ... Бяг ще му е майката . Ама с тези патрави крачета как ли ще бягя .Може и на джип от Горското .Важното е че третият път, не стомната а главата .

85

по-полека

преди 7 години

До ГенадиНе е задължително!

84

Анонимен

преди 7 години

Запада да спре търговията със всички държави извън общността ! Да спре даването на технологии да изрита всички чужденци обратно в режимите им. Писна ми да слушам , как некви *** ми говорят къв бил запада , докато ползват всичко от него. Време е ЕС и САЩ да затворят границите и търговията. Тогава ,ще видят какво значи глад .

83

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражистаАбе, къф миш-маш си забъркал? Има такова съглашение, но не е закон и С.Корея не е страна по нея. Има конвенция за неразпостранение на ядрените оръжия, но пак С. Корея не е страна по нея, както и Израел и май че и Пакистан, например. Но за Израел и Пакистан всички си траят, но със С. Корея са се захванали...Повече от ясно е, че корейците нямат средства за преноса на тия заряди, докато Израел има около 200 такива и възможност за преноса им...

82

до spacex

преди 7 години

Напротив, точно това е ролята на американските "партньори" в близост до огневата линия. САЩ удря дадената държава, после "партньора" яде хурката вместо САЩ, за да не я яде САЩ.