181

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно куку е Тръмпуняка, като външния си вид. Ще забърка поредната каша, но когато американци убиват-това е благородна мисия. Нашата преса ще се задави от прехласване

180

Анонимен

преди 7 години

Фд

179

Българин

преди 7 години

Световното прогресивно човечество се надява тоз самозабравил се *** да няма този път съюзници на поредното пъклено дело.Но със сигурносъ *** има мбного по света.

178

Анонимен

преди 7 години

САЩ няма съюзници в региона. Корея и Япония са окупирани държави, развили с времето Стокхолмски синдром. САЩ използва тези страни като заложници на собствените си интереси и ще ги жертва всеки един момент. Да им е честито американското присъствие там.

177

Анонимен

преди 7 години

""". А руснаците отваряха шампанско като избраха Тръмп. Как им се подигра този. Направи ги за смях пред цилия свят кремълджиите. """Турски ***

176

анонимен

преди 7 години

межд сьд за трьмп този психопат ще запали света

175

Иван

преди 7 години

Русия и Китай трябва да спрат тези щуротии на Тръмп и Ким. Това е игра с огъня! Видяхме до къде САЩ доведоха мюсюлманските народи и последвалите радикализации сред изповядващите исляма, от което страда целия цивилизован свят!!!!!!!!

174

г

преди 7 години

Третата световна война ще почне.

173

SpaceseX

преди 7 години

Америкъ и супир, копилитъ

172

gogo

преди 7 години

До СевернякТочно Индия и Пакистан са ядрени държави.

171

Az

преди 7 години

Добре че САЩ подплашват Китайци! На една крачка са от китайски бой! Това ти не е Ирак Сирия или Виетнам! А там и Русия ще се включи....Тръм как е тръгнал, надалече няма да стигне!

170

Анонимен

преди 7 години

А руснаците отваряха шампанско като избраха Тръмп. Как им се подигра този. Направи ги за смях пред цилия свят кремълджиите.

169

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 248Плагиат. Типично за путинофилите. Нямат акъл да измислят нищо свое.

168

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Витнам - свалени над 3700 американски самолета от който над 50 - Б-52 . Общо над 5000 хиляди,, летателни еденици,, . И как избягаха със оцапани *** . Резил !

167

упс...

преди 7 години

Кога ви казвах "По-добре предсказуемата лу$$$$да крава Килъри, отколкото непредсказуемия и емоционален Тръпец" викахте - неее....Не че съм превърженник на неолиберализма с извратената му идеология, но предсказуемия л$$$УД, е за предпочитане пред непредсказуемия!ПСМаниерите на Тръпеца много приличат на тези на Дучето!Не вярвате???Влезте в Тубата и сравнете!

166

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен242 Малиий! А как му се радват уркопитетеците на Морталето на Трумп . А как го плюеха ,как хвърчаха сълзи , сопо.ли ,фека.лии, как ли не го наричаха . То не бе руски агент ,путинофил,*** . Нямат ли малко достойнство и срам тези хора .Да обърнете така палачинката, довчера рев и проклятия ,днес поклони . Споко ,питеците ! След наколко месеца пак ще стържете *** .

165

Анонимен

преди 7 години

САЩ ще си строшат говеждите чутури в Северна Корея.

164

Анонимен

преди 7 години

Абе удряйте го този узурпатор на властта, който е поробил народа си и заплашва целия свят.

163

карина

преди 7 години

Самият Тръмп плюе по това, което лижеше и мажеше преди. Защо не и хората да обърнат палачинката към него ? Да не би да е единица за мощ този артист от водевила ? Може пък да е единица за не/мощ.

162

Истината боли и тежи

преди 7 години

Тръмп е американския Бойко Борисов. Яко му дърат конците а той се дуе. Друга прилика е че му наредиха изборите както у нас ги уреждат. Въобще американците ни стигнаха и задминаха.