15

Анонимен

преди 7 години

Който им вярва дълбоко ще съжалява! Толкова пъти ви лъжат, че дори не заслужавате съжаление! А който не гласувал няма право да се оплаква.

14

еди без мърфи

преди 7 години

Тиквата някога ще вдигне ли инвалидните пенсии или тези хора да ***? Щом тази КРАТУНА пак ще управлява нищо ама нищо добро не ни чака само лошо което започна с цената на газта после тока стоките и по веригата а доходите все така ниски.Що спиш бе народе 1лв ли трябва да стане киловата че да се вдигнеш.Гласуваш за Крантунчо и чакаш да живееш добре.Е няма как.

13

Aнонимен

преди 7 години

Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България "Изборът на хората" 04.05.2017г.пл. "Народно събрание"Стига са се подигравали с народа!Ти решаваш!

12

Анонимен

преди 7 години

трябва да сложат по гладните гробаджии и патриоти.другите вече загладиха косъм

11

Пинокио

преди 7 години

До ГАДОРЯННяма вече място за такъв сорт министър- те всички са точно такива- на веселбите, на мачлетата и на лъжите ! носовете им са като на Пинокио. Срам нямат! Искат за управляват, ава не им стиска - щото положението не е розово ! Не искат икономика и енергетика, искат шосета, асфалт и санирне, не искат образование- ами те не са образовани, искат на отбраната - мивистър Каракачанов с отромно шкемби. Пък може и генеал да го направят !

10

ГАДОРЯН

преди 7 години

Искам да съм министър на веселбите. И военен също. Поне в армията ще е весело, щото сега е плачевно. Е то квато държавата такава и армията. А уж Сев Корея били гладни. А имат армия дето причинява мокри сънища на чичо Тръмпи

9

Анонимен

преди 7 години

Програма има, но министри няма..............аз се кандидатирам..........за какво да е местенце.

8

ГАДОРЯН

преди 7 години

Винету няма насищане за власт, пари и его. С такъв егоцентрик държавата и народа са обречени на изчезване

7

Анонимен

преди 7 години

Погледнете Цецо Ушето, поне малко интелигентност да излъчва, поне икономическо образование да имаше? А той ВИФ. Какви решения да вземе, какви идеи, главата чу като пъпеш, крива и празна. Той ще решава съдбините ни? Защо не гласуваха над 50%, техните гласове се разпределиха. И отново Цецо и Боко в Брюксел ще бъдат за посмешище на фона на другите премиери, образовани и говорещи чужди езици. Срамно е за нас това, защото се мисли, тези да изберем като най-доброто, какъв ли е народа! Срам!!

6

Анонимен

преди 7 години

Не ни трябват министри, Борисов ТРЕТИ ни стига .

5

Анонимен

преди 7 години

Отново Той и само Той, друг достоен няма??? Какво *** са тези около него! Добре разбират, че е отчайващо т(((ъп, алчен и страхлив но ще получат част от пая. А България и българите кучета ги яли. Той не разбира ли, след него ще има България но ограбена и разпиляна. Всички които са му помагали в разрухата ще носят отговорност. Не може да безкрай да се унижава един народ колкото и търпелив и бездушен да е той. Вярва ли някой, че Той ще подобри живота ни? За 7 години какво подобри, кажете едно?

4

Анонимен

преди 7 години

СИДЕРОВ, министър ! На културата и алкохола ! БОЖЕ, пази ни от Бойко !

3

Анонимен

преди 7 години

То и сега шефовете мутрокомунисти могат да дават не 1 500,ами и 3 000 лева заплати,ама защо да ги дават,като раята им работи без пари...Пък и нали трябва да сменят Ес-класите всеки месец и да водят метресите по Малдиви,Сейшели и т.н....Аиде влезте им малко в положението на горките,спрете да мрънкате за по-големи заплати и продължавайте да бачкате 17 часа за по 300 лева.

2

ГАДОРЯН

преди 7 години

България е затънала в блатото на ГРОБ! А Винету цъфти ли цъфти че чак връзва.

1

zeus

преди 7 години

Е то това беше важното, да се задоволи на Баце нарцисизма и желанието за власт на всяка цена.