33

Анонимен

преди 7 години

Обата докара нещата до тука!Дай боже един ден дъщерите му да отидат в Либия и да благодарят на баща си!

32

Анонимен

преди 7 години

До АборигенНе са фантастични книги,каналждии ги превозват през пустинята с камиони и ако някой изпадне,умира в пустинята от глад и жажда,немците направиха документален филм за тези и други бежанци,наистина е ужас.В някакви сгради като хамбари бяха натикани робите и ако нямът близък който да плати откуп или близките им нямат пари,става страшно и т.н.

31

Анонимен

преди 7 години

Някой да знае по ибей да се продават? Да хвана да си взема двама че да копаят на полето, да пасът кравите. Хлеб и вода и малии даже от кучета няма да имам нужда

30

Абориген

преди 7 години

"друг оцелял бежанец от Сенегал прекосил пустинята в Нигер и се добрал до Либия, където заедно с други бежанци събрал пари за каналджиите"Чели сме доста фантастични книги .. ама тази явно е от някой неизвестен автор ...

29

Анонимен

преди 7 години

Иновативни хора намерели начин да впрегнат в труд арабо-бутанската помия

28

Анонимен

преди 7 години

time/91081/what-science-says-about-race-and-genetics/

27

Анонимен

преди 7 години

Този който ми цъкна минус на коментара ми 27 да вземе да се информира малко, ако знае английски, френски ......Ако не умее, да си остане с анти-расистките си прогресивни убеждения.

26

Анонимен

преди 7 години

в Либия е демокрация от както САЩ е там. Това са долни русофилски брътвежи. Долу комунизма!!

25

Аз

преди 7 години

Проблемите на маймунарника не ни интересуват.

24

Анонимен

преди 7 години

Ако кръжока за либерсти и обикновенни педели ай много здраве и от мен,на тези които не са либераст-правоверни!На останалите пожелавам щастливо возкресение!

23

Анонимен

преди 7 години

Кадафи беше лош и много демократичен а сега с помощта от САЩ и ЕС, Либия стана един добър пазар за роби и просто органи за трансплантации!

22

Анонимен

преди 7 години

Ама и вие пускате такива статий! Какво очаквате да пишем, а после триешш! Аре чао! Ебббете си майката Днес..бг

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 18Трябва да знаете, че черните са биологично несъвместими с белите като донори и на кръв, и на органи .Този факт не се разпространява от медиите защото това минава за расизъм.Но науката, генетиката, признава САМО фактите.Така че черните и за това не стават !

20

Анонимен

преди 7 години

КАКТО ВИЖДАТЕ ТЕЗИ НЕ СА ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ЛИБИЯ А СА БЕЖАНЦИ!!!И В САМАТА ЛИБИЯ НЕЩАТ БЕЖАНЦИ КАКТО НИЕ НЕ ГИ ИСКАМЕ!!И ЗАТОВА ГИ ЗАЛАВЯТ КАТО ДИНКО НО ВМЕСТО ДА ГИ ДАВАТ ЗА ИЗДРЪЖКА НА ДЪРЖАВАТА ГИ ПРОДАВАТ!!!!

19

Иван

преди 7 години

Освен да ги заселим в центъра на европа, а?Тая статийка да не е поръчана от дедо Сорос? Да изгние в ада, дано? Това е съвременния Юда, слуга на дявола.

18

шматка

преди 7 години

Добре де.Тези кой ги ръчка в Сенегал и Гамбия да тръгват към Европа.Това е организирана акцияЕС вместо да пази границите да прати агенти на извора за да разбере кой е този " доброжелател"Няма как хора живеещи в сламени и кирпичени домове да тръгнат на толкова дълъг и рискован път без чужда подкрепа и наставление

17

Анонимен

преди 7 години

E, и ?Какво ни засяга ?

16

Анонимен

преди 7 години

Ами демократизирана Либия.... пей сърце... кеф ти роби, кеф ти бежанци. Скоро и във вашия град, държава и т.н.

15

Анонимен

преди 7 години

АКО СА ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА ОСВЕН ЗА КРЪВ И ЗА ОРГАНИ ЗА ДРУГО МОЖЕ ДА СЕ ПОЛЗВА САМО АКО СИ ЗАПУШИТЕ НОСА СЪС ЩИПКА!!!!ЛЕЛЕ КАКВА СМРАД БЕШЕ ОТ ЕДИН ТАКЪВ СЕДНАХ ДО НЕГО В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ТО СМЪРДЕШЕ НА ПРЕКИСНАЛО ЗЕЛЕ ИЛИ 100 ПЪТИ ПО-ЗЛЕ И ОТ ТОВА ДА СЕДНЕШ ДО НЯКОЙ БУКЛУКЧИЯ!!!НЕЗНАМ ОТКЪДЕ Я ИМАТ ТАЯ СМРАД ПОДОБНИТЕ ОТ СНИМКАТА НО Е НЕЩО СТРАШНО!!!ЗА СЕ РАДВАМЕ, ЧЕ ИМАМЕ ИНДИЙЦИ А НЕ АФРИКАНЦИ!!!

14

Наблюдател

преди 7 години

Срам не срам, ще напомня, че и България прати военен кораб в подкрепа на коалицията срещу Кадафи. Бързо забравихме и ние къде тръгнахме " барабар Петко с мъжете ". Ама никой от политиците ни не каза: Ей, сгрешихме, заради нас сега страдат хората.