53

аз също

преди 7 години

До Анонимен 52Абсолютно си прав,така беше!Но когато демократите нападнаха "лошия"Кадафи,тези готованковци не си мръднаха пръста да защитят държавата си,а от там и себе си!Сега всичко цъфти и връзва под демократическото слънце,а те са неизказано щастливи,нали!?

52

Анонимен

преди 7 години

Баламите продължават да коментират един COPY-PASTE от Дойче веле , явно някои са доста самотни и Хипнотизирани

51

Анонимен

преди 7 години

От цялата статия,пълна с несъвместими противоречия разбрах,че има организирано от свтовната мафия насилствено превръщане на хора от Африка в "мигранти",а не че те са се затичали към Европа - пред перспективата ,да бъдат превърнати в роби в собствените си страни,те бягат към Либия,КЪДЕТО ЯВНО ГИ СНАБДЯВАТ С НЕОБХОДИМИТЕ ПАРИ И СРЕДСТВА ЗА КОМУНИКАЦИЯ И ГИ НАСОЧВАТ КЪМ ЕВРОПА.Да не би да си мислите,че едва избягали е едни дрехи на гърба хора,"намират" хиляди долари,GSM-и,лодки и..в ЕС!

50

Суворов

преди 7 години

Нали това бе мечтата на НОВАТА американската доктрина в Близкия Изтоки Африка, а именно чрез свалянето на техните законите и независими правителства . . . да въдвори отново при тях анархията, мизерията и робството !

49

Линденщрасе

преди 7 години

Е как така? Либия нали беше демократична процъфтяваща страна след падането на Кадафи?

48

Хитър Петър

преди 7 години

Кой ще ги купи? Хората гледат да се отърват от тях. Ако някоя държава ги куми от съжаление, това ще е България.

47

7

преди 7 години

Защо не си стоят в държавите като са казали Европа та Европа.Мед и масло тече в Европа.Като дойдат тук се чудят какви поразии да правят.Абе сайта вие защо ни подхвърляте тази статийка , защото ще приемаме още тъмнокожи и чакате снизходителност от нас

46

Ротация

преди 7 години

До Анонимен - А Либия беше една прекрасна държава.Но в Либия тогава, ти си бил в категорията "бял роб"! Строил си "социалистическата джамахирия" вместо "социализЪма в НРБ".

45

Анонимен

преди 7 години

А Либия беше една прекрасна държава. Казвам го от личен опит. Преди 24 години бях там и работих. При управлението на Кадафи имаха всичко и нищо не им липсваше.

44

Кондьо

преди 7 години

Не е само там най-големия търг е в Судан. И няма нищо общо с религията...Просто е доукрасена и недопреведена статия.

43

Анонимен

преди 7 години

Това е някаква *** шега.

42

Хех

преди 7 години

Затова именно и исляма и християнството както и ВСИЧКИ религии познати на човечеството трябва да бъдат изтрити от лицето на земята. Който му се иска да спори "защо" и "дали" ще помогне за да се ликвидират такива безумия - Да се образова, да чете и ще разбере.

41

муспи

преди 7 години

Това е светът след като бялата раса се оттегли. Единствената храна е себеподобните. По закон всеки може да яде всеки, стига да е по богат, ако не е и закона е срещу него - обвинява се в канибализъм, а за бедните това е смъртна присъда за храна в ресторантите. Уважението към богатството така е развито, че такива като Войко, Пеевски, Ахмет Дугон изглеждат като невинни дечица. За щастие, благодарение на Партгията и Правителството раждеимоста е висока, а момичетата се раждат бременни!

40

евроатлантик

преди 7 години

Това е долно пробна лъжа,след като свалиха злият диктатор Кадафи в Либия,сега цъфти мир и любов-Няма никакви конфликти и икономиката и процъфтява с небивали темпове.

39

Анонимен

преди 7 години

Не бих дал и 20 долара за тия на снимката накуп.Закво са ми-талибани.Сигурно са и болни от поне 10 елзотични болести.А и са мъже.

38

Додо

преди 7 години

""Просто отивате на пазара, където можете да си купите мигрант"ОК, явно политкоректността и преклонението към исляма е стигнало до фаза, при която нищо не се нарича с истинското му име, за да не се обиди някой мохамеданин! Не става въпрос да си купите "мигранти" ами РОБИ! В нашия, 21-ви век, мюсюлманите,под покровителстващото ги крило на радикалните либералисти върнаха робството, в най-грозния му вид (не, че има красив такъв)! Европа е наред за робски пазари, с помощта на Меркел, Юнкер и Оланд

37

Анонимен

преди 7 години

Там от където си копи-пействала има много по интересни Теми от тази тука , предполагам че се досещаш

36

балами

преди 7 години

Колко балами има тука дето коментират като Хипнотизирани без да им пука от каде е копирана Статията

35

COPY-PASTE

преди 7 години

Пак ли COPY-PASTE от Дойче веле , то ти друго не можеш

34

Анонимен

преди 7 години

И във ФАЩ сорсоидите преди няколко века по същия начин са продавали роби!!! Докато в Русия такова нещо никога не е имало - там крепостните селяни и до ден днешен пият най-хубавия лосион за вана и се радват на живота!