92

Бай Хой

преди 7 години

Като прецакахте икономиката, затова няма да има пари за армията. На някого е нужна тази държава без армия. Днешните феодали като едновремешните да се задължат според богатството си да поддържат определен брой войници. С всичките им екстри. И ще има повече войска. Стига са крали са себе си

91

Срам и позор.

преди 7 години

От държава дето преди 95г. хвърли света в тъча като изкара 1.2 милиона армия от 5 милиона население през Първата световна, сега сме държавата дето не може да въоръжи 6 хиляди човека. И преди някой да започне да ми развява 32000 човека армия, като махнем ненужните пълнежи в армията и женичките остават не повече от 6000 човека дето можем да изпратим някъде. Сега някой да ми обясни къде отиват тия 1.4 млрд финансиране на година и къде са 210млн от изнесените оръжия годишно? Толкова ли няма за 6000?

90

Анонимен

преди 7 години

Това ако е армия.Пародия.Армията ни беше унищожена отпредателите ,наречени политици през последните 25г.

89

В армията се краде

преди 7 години

Представете си за момент една ситуация:-САЩ подаряват на България 200 нови самолета F-16 или-Русия подарява на България 200 нови самолета МИГ или СУАз съм сигурен, че дори след такъв подарък некадърните ни военни ще се чудят какво да правят и пак ще беездействат по цял ден в чакане на деня за превода на заплатката.

88

Какъв ръб????

преди 7 години

Не знам защо се заблуждава общественото мнение, или има вариант новото ръководство на МО да е заблудено.В т.н. Българска Армия е пълно с чантаджии, които имат два здрави източника на доходи - максимална за страната пенсия + голяма заплата. Отделно са си получили 20 брутни заплати и разни командировъчни. Това са огромни доходи.Нашите войници на т.н. мисии получават по-големи доходи от войниците на САЩ - това мога да го докажа.

87

Хаха

преди 7 години

И за какво са ни тези самолети, 10 работещи самолети какво точно ще постигнат. Кораби, катери и патрулни лодки да, хеликоптери да.Нищо де, хвърляйте пари на вятъра, не че имаме нужда пт нещо друго.

86

Анонимен

преди 7 години

Българската демокрация унищожи армията ни.Днес ние на практика нямаме армия.Голямата сеч започмч от 2000та г.

85

vlady

преди 7 години

Имаме силна армия от генерали и адмирали - въздушните генерали са повече от годните самолети, адмиралите от корабите. Още Джани Родари е разбрал силата на такава армия справка "Приключенията на Лукчо". Флотилията и ескадрилата ни са страшилища за съседите.

84

Анонимен

преди 7 години

Според вас тоя от втория ред ще може ли да изтича един километър? Е така, както е, без бойно снаряжение ...

83

Анонимен

преди 7 години

Пушечното месо кака е живо ли е?

82

гранатометчик

преди 7 години

Най-накрая някой да каже че царя е гол.Реформите в армията започнати от Костов доведоха до една малка но абсюлютно небоеспособна армия.25% вакантни длъжности и то след 15г. яки секири и съкращения.20% военослужещи от женски пол??? Сега като им спряха мисииите хептем ще го закъсат завалийките от към войска.Ама нали е НАТО те ще ни пазят. Ех мечтииии.......

81

компетентен :)

преди 7 години

До байхейсДа, сменил се е !!! Е, най-лесно е да коментира НЕкомпетентно ;)

80

анонимен

преди 7 години

25-30 процента, реално процента е към 60 като махнеш жените с пагон и хората в армията с пенсия и заплатка .... сега армията реално е не поече от 5000 дето правят нещо-охрана на граница наряд или мисия.

79

Анонимен

преди 7 години

Казармата е за мъжете тези които не са служили и те компетентни.В момента и Албания да ни грабне ще ни разпилее. Но какво да очакваме от 20-30 пишли.гари които им е преоритет, да са добре епилирани и да сме изловили всички покемони.

78

гад

преди 7 години

До АнонименМи то само политиците и такива умни като теб явно работят. По-добре да не работят, че имат ли работа тогава е страшно. А държава , която не храни собствената си армия храни чужда. Ама какво да ти обяснявам такива неща май си над тях....то затова е така огъзена държавата.

77

Анонимен

преди 7 години

Колега, аз съм съгласен да имаме 10 000 като теб. Да тичат десетка без проблем, да са в час с всичко. Да взимате по два бона, ама при нужда да поведете останалите.Ама колко сте такива сега? За теб ясно и браво ти.

76

Гаранция

преди 7 години

90% от войните ни, при военен конфликт ще дезертират в първите 10 минути. Тези тюмбели са там само за пиене и плюскане по цял ден.

75

Анонимен

преди 7 години

Армията не вади пари нормално да е нормално заплатена. Ако искат големи заплати има частни армии дето мрът всеки ден. Не може хем лежане хем 2к заплата. Това го няма никъде. Отделно военните ,какво разбработиха ? Нещо постройха ли? НЕ.Толкова.

74

Анонимен

преди 7 години

До Връщане на казарматаАз вече съм минал и като знам каква пародия беше не знам за къде напираш толкова.

73

Анонимен

преди 7 години

До Връщане на казарматаСъбуй си зелените чорапи и лягай да спиш за да изтрезнееш !