28

luckyman

преди 7 години

САЩ и компания разчистват пътя на ИД! Пак!

27

Анонимен

преди 7 години

Ердоган иска да раздаде турски паспорти на сирийците. Опозицията подкрепяна от ЕС не ги иска. Вика "вън сирийците от Турция". Вчера цяла махала бежанци са били изгонени с брадви и лопати в покрайнините на Истанбул от подивели турци защото бежанец е пребил възрастен мъж и го обрал.

26

luckyman

преди 7 години

А вие какво си мислехте бе любезни?Че ще бори ислямизма ли?!

25

до 41

преди 7 години

Йордания и Ливан не граничат с Европа бе! Защо да заплашват Европа?

24

Анонимен

преди 7 години

Агенцията алармира, че все още продължава да съществува опасност заедно с бежанците в Европа да пристигат и терористи---Да се не притесняват излишно, повечето вече са влезли

23

Анонимен

преди 7 години

В Йордания има почти 2 милиона сирийци, в Ливан са около милион, а тези две държави са по-бедни и по-малки от Турция! Защо Йордания и Ливан не заплашват Европа, че ще ги натирят насам, а Турция само това прави и иска пари и то милиарди?!

22

Анонимен

преди 7 години

Турция искаше да построи бежански лагери на сирийска територия близо до Турция още през 2013 година. Тогава сирийците в Турция бяха стотина хиляди. Кой се възпротиви тогава? Меркел и останалите в ЕС и САЩ.Сега в сирийците са 3,5 милиона. Турската стена която се строи беше наречена от Дойче Веле "стената на срама".Значи Турция няма да създава бежански лагери в Сирия, няма да строи стена "на срама" ама и няма да пуска бежанците към Европа.Няма как да стане.

21

Анонимен

преди 7 години

Турция е длъжна да храни и издържа бежанците. Кой купуваше крадения петрол на Сирия от ИД? Кой въоръжаваше главорезите и продължава да ги въоръжава? Кой лекуваше ранените главорези в свои болници? Кой провежда незаконно военна операция на Сирийска територия да трепе кюрди? Кой иска свалянето на законния президент на Сирия? Отговорът на тези въпроси не е ли Турция? Хитрата сврака с двата крака, сега им се връща с бежанците. Всички спечелени пари от тая война да ги дадат за издръжка на бежанците.

20

Булгар

преди 7 години

Разбираемо е Турция да скъса споразумението, тъй като ЕС не спазва договореностите. Първо няма я визовата либерализация, второ парите 3+3 млрд. подчертавам не за Турция, А ЗА БЕЖАНЦИТЕ, са отпуснати около 550 млн. година, след като е подписано. В крайна сметка Турция, нито създаде кризата в Сирия, нито е длъжна да ги гледа, това не е проблем на Турция, ВСЕОБЩ проблем!

19

Анонимен

преди 7 години

Ердоган няма да ги пусне насам, защото ще остане без коз, за да извива ръцете на ЕС. С тия бежанци колко време вече плаши и с това си остава!

18

Анонимен

преди 7 години

Ако не се лъжа бежанец бяга в съседна страна на воината.Не през девет в десета.Скоро тъпия ЕС може да ни иска пари за да ги интегрираме на МАРС.ИМА ЛИ ОЩЕ *** ПАРЧЕТА КОЙТО НЕ РАЗБРАХА ЧЕ СВЕТА и НАЙ ВЕЧЕ ЗАПАДА НЕ ИСКАТ ДА УНИЩОЖЪТ ИДИЛ А иска да имат ефтина работна ръка който да имат поне по три, четри деца и да спът с техните незадоволени жени

17

Анонимен

преди 7 години

Не може ЕС да ти праща пари и да слагаш някаква мрежа за 1 милион на метър за да "усвояваш" и да се оправдаваш, че имало чакъл от двете страни на оградата и да се боиш, че Турция ще пуска мигрантите. Турция строи със свои средства 912 км.ограда при това бетонна за 600 млн.долара, и храни над 3 милиона хора. Турция е похарчила 25 млрда долара. Ес е превел 700 млн.евро от обещаните 3 милиарда а същевременно наливат милиарди в гръцката каца без дъно.

16

Анонимен

преди 7 години

Emi TUrciq si e demokrati4na darjava, estestvenno 4e 6te gi pusne koy kadeto si iska da varvi...da nqma da gi darji na sila q

15

Анонимен

преди 7 години

NQMA STRA6NO... PATRIOT4ETATA 6TE GI SPRAT :)))))HA SEGA DA GI VIDIM KOLKO SA MAJE :))

14

Анонимен

преди 7 години

Да му мисле Бойко, клетва е дал

13

Анонимен

преди 7 години

Добрутро!

12

Анонимен

преди 7 години

европейски бойци от терористичната организация са започнали да правят опити да се завърнат в родината сиZNA4I TERORISTITE SA SAMITE EVROPEYCI !!!!!!!!!111

11

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е диктатор щом не пуска хората. За да докаже, че е демократ да ги пуща кой където му видят очите. Опасност за България няма защото фирмите на патриота Валери Симеонов построиха ограда. Освен това патриота Каракачан с голямото шкембе ще възпре мигрантите.Щом могат да бутат бабички ще възпрат и бежанците.

10

42

преди 7 години

Майната им на ЕС.АК-47 нарамваме и проблемът е решен.

9

Анонимен

преди 7 години

Каква работа върши тоя Фронтекс, освен да събира мааамуните чак от крайбрежните води на Либия и да ги влачи с хиляди всяка седмица към Италия?!