88

до тролчетата

преди 7 години

Разпад на ЕС за който работят външните агенти- кукли в ЕС (като Валери,Сидера,Льо пен,*** и прочие знайни и не знайни мързеливи продажници) ще донесе масови конфликти в ЕС.Белгия ще се разцепи,Баските,Ира,Румъния ще вземе Добружа обратно,Испания и Англия от сега са на ръба на войната за Гиблартар......ЕС не е лукс а жизненоважна необходимуст!!!

87

:(((((

преди 7 години

До :)))))Край на Турция означава край на България или по скоро край на бяла християнска България......

86

да

преди 7 години

направихме за смях Ердоган като не пуснахме партийката му в Парламента с условие за кирилица:))))))кой е виновен,че варварите са неграмотни(те и турски толкова знаят,защото не са дори турци..ама айде:)))парите му отидоха на вятъраизхвърлихме анадолските терористи на ***

85

:)))))

преди 7 години

Кюрдите се бият на "правилната" страна и ще има награда - държава и Ердоган е безсиленКюрдистан означава край на Турцияайде сбогом :)))

84

Дойче

преди 7 години

За какво Валери направи цирка с дърпане на бабешки чанти ,щото предния ден се оказа ,че фирмите му дето строят великата ограда (мрежа за кокошки на цената на великата китайска стена)се занимават с трафик на бежанци в самосвали с двойно дъно .Ни вест ни кост от шофьора и собственика на камиона и фирмата която строи по националната ни граница....Аре дъ въ вида?!

83

Някой

преди 7 години

Скоро бях при южните съседи.Само си мислим,че са зле.Нищо подобно.Високи заплати(минимална заплата и пенсия около 790 лева),ниски цени(с изключение на месото),изгодни кредити и много,много преференции за чуждестранните капитали.А какво ще стане след 2023 година?И как ще ги настигнем...американците...?

82

Някой

преди 7 години

Тя,водата,не е от Девин,а от най-близката чешма,за да няма разходи за транспорт...

81

Дарвин философ

преди 7 години

Повече минерална вода Девин нема да пием не им се затваря рекламата.

80

Сот

преди 7 години

Целия ЕС взе 1-2 милиона бежанци и се гипсира, а турците хранят 5 милиона от 6 години...

79

Мистър 100%

преди 7 години

Турция е Гола Вода. ... Ние ще ги задържиме ... със социални помощи.

78

Анонимен

преди 7 години

Да идват. Който иска да работи - да работи. Останалите - фърр, със самолетчето обратно. ЕС нали дава пари за огради, ще ги преобразуваме в гориво за самолети.

77

Щирлиц

преди 7 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Русия се интересува от това,калкото може по-скоро да се построи газопровода.Останалото е просто декорация.

76

Бивш граничар

преди 7 години

Все си мислех,че охраната на границата и спирането на пришълците си е работа на нашата държава и ЕС съответно(като външна граница),пък то излиза,че било работа на Турция и тя решава кой ще мине и кой-не!Чудно нещо,ей!А едно време не беше така...

75

Анонимен

преди 7 години

До ДА ВИ СВЕТНА:Ще ти светне скоро феса като те върнат в Анадола :)

74

Анонимен

преди 7 години

ХИЧ НЕ МИ ПУКА --КОЙ , КАК СЕ КАЗВА , НА КОГО СЕ МОЛИ ....И КОЙ НА КОГО ПЛАЩА!!!НИЕ СИ ГЛЕДАМЕ ----НАЗЕ СИ!ОСТАНЕМ ЛИ ДА ЧЕКАМ----ДРУГ ДА МИ ВЪРШИ РАБОТАТА И ДА ЧЕКАМ ЗА ПАРЧЕ ХЛЕБ ОТ НЕГО ......УМРЕЛ СЪМ!ВЪЛКА СИ ВЪРШИ РАБОТОТО САМ-----ЗАТОВА ЯДЕ МЕСО ..И МУ Е ДЕБЕЛ ВРАТО..!

73

Анонимен

преди 7 години

Що бе?! Хасан е толкова хубаво немско име? Дори Симеон сакскобурготски си кръсти внука така :)

72

АКО ГАНЬО Е ХИТЪР..

преди 7 години

ТРЯБВА ДА СЕ ОРИЕНТИРА , КЪМ ТУРЦИЯ , ЗА ДА СЕ ДОКОСНЕ И ПЕЧЕЛИ И ТОЙ ОТ РУСКИЯ ПАЗАР ...ЗАОБИКАЛЯЙКИ ЕМБАРГОТО НА ЕС!***--ОБАЧЕ Е ПРИМИТИВ И РОБУВА НА СОБСТВЕНАТА СИ ПРОСТОТИЯ, ЗАВИСТ , ЗЛОБА И НАИВНОСТ!ЗАТОВА --ЩЕ ПОДСМЪРЧА И РЕВЕ ....И ЩЕ СИ НАЛЯГА ПАРЦАЛИТЕ!

71

ДА ВИ СВЕТНА:

преди 7 години

ТУРЦИЯ ПРОИЗВЕЖДА ЕВТИНО И В ГОЛЕМИ КОЛИЧЕСТВА , ПОРАДИ ЗАКУПЕНИТЕ ОТ ЕС-ЛИЦЕНЗИ И ТЕХНОЛОГИИ!ЕС---СЕ СТРАХУВА ОТ ТУРЦИЯ --ЗАЩОТО ЩЕ ПОДБИВА ЦЕНИТЕ И СТОКИТЕ ИМ НА ПАЗАРИТЕ!РУСИЯ --ЗАТОВА СЕ ОРИЕНТИРА ВЕДНАГА КЪМ ТУРЦИЯ ...ЗАЩОТО СА ГЛАДНИ И СА НЕОБЯТЕН ПАЗАР ЗА ТУРЦИЯ!ТУРЦИЯ--ИМА ВЛИЯНИЕ И НАД РУСИЯ ,ПО ВЪПРОСИТЕ В СИРИЯ!ТУРЦИЯ--Е С ОГРОМНО И НЕИЗМЕРИМО БЪДЕЩЕ!ЕРДОГАН Е ПРАВ !!!

70

Drago

преди 7 години

Nie pak ste pratime na granitzata Valerkata ,Karakachana i Jambaza.Te znayat kak da gi sprat.

69

ТУЧИН!

преди 7 години

До И после какво."ЕС ще спре преференциалните търговски отношения на Турчата."Ако това се случи, ЕС ще се разпадне за по малко от 3 месеца! Турция държи всички козове в своите ръце, ЕС стои само и чака следващия ход на Турция! Играта а я води Турция а не ЕС