11

МЕРКЕЛ

преди 7 години

До ХА-ХА-ХААААААААЩе стане ама само насън.Още малко остава да му набият тъпия чумбер и да се навре кат *** дете в полата на майка си!

10

До турчин

преди 7 години

Да се обзаложим ли, че с любимия ви лидер до няколко години ще ви превърнат на Сирия. Просто някой много по силен ще реши да ви спаси от ердогсн

9

zzp nl

преди 7 години

До турчин-Regionalna sila himmmmmmmm,to vie na ostrovite selfi ne moje da snimate sinista ta sa bezplatni.

8

ZULU

преди 7 години

До ХА-ХА-ХААААААА-MALEEEEEEEEEE TOY EDIN LIDER JIV DA GO POGREBES,PILEN OTKACALNIK I SIZOFREN.DOYDE VALST S EDIN CIFT GASTI SEGA E EDIN OT NAY GOLEMITE BOGATASI V SVETA AMI KATO IMA APTALI I NEGRAMOTNITSI E NORMALNO.

7

месара

преди 7 години

а такава " демокрация " лъха от турските сериали .......! крайно време е на тая откачалка ердоган , да му се спре животоподдържащата система !!!

6

Булгар

преди 7 години

Как се върти рулетката на историята, преди 100 години Европа наричаше Османската империя болния човек, а сега е точно обратното. Болният човек е ЕС, който едва стои на крака.

5

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ТУРЦИЯ НИКОГА НЕ Е БИЛА ПО СИЛНА ОТ 300 ГОДИНИ НАСАН,ВИЕ ИСКАТЕ СЛАБА ТУРЦИЯ, БЕДНА ТУРЦИЯ,И ПОСЛУШНА ТУРЦИЯ :)))ВИЕ ИСКАТЕ, НО ВАС НИКОЙ НЕ ВИ ПИТА,ЕРДОГАН ПИТА ТУРЦИТЕ,ТУРЦИТЕ ВЗИМАТ РЕШЕНИЕТО :))))ТУРЦИТЕ ИСКАТ СИЛЕН ЛИДЕР, СИЛНА ДЪРЖАВА, ДА НАБИВА ШАМАРИ - НАЛЯВО И НАДЯСНО, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ - ГЕРМАНИЯ, САЩ, РУСИЯ, ИЗРАЕЛБРАВО ЕРДОГАНЕ :))))

4

До Турчин

преди 7 години

До турчин Искаш ли да се обзаложим на колкото пари кажеш, че до 2029 г. Ердоган ще печели всички избори, а Турция ще става по все слаба икономическа държава и все по-малко свободна. Да се обзаложим ли, че до тогава децата и възрастните ще знаят повече за корана отколкото с кои държави граничи страната им. Ще има снимки на всеки ъгъл и ще се появява през 5 минути по телевизията. До тогава ще има и референдум: Да сменим длъжноста Президен със Султан и пак ще спечели. Отвори си съзнанието човек!

3

Анонимен

преди 7 години

Дано турците се осъзнаят, ама надали.

2

турчин

преди 7 години

"Целта е сегашният държавен глава Реджеп Ердоган да получи още повече държавни правомощия и да управлява еднолично страната чак до 2029."МАНИПУЛАЦИЯ КОЯТО ЦЕЛИ ДА ОЧЕРНИ ЕРДОГАН ! Ако минат конституционните промени в референдума, те ще влязат в сила през 2019 г. На изборите тогава въобще не е ясно че Ердоган ще бъде кандидат, и ако бъде няма гаранция че ще ги спечели. Турция върви към това да бъде ако не глобална, то поне регионална суперсила и това не се харесва на някои.

1

Анонимен

преди 7 години

До тук с "модерна турция"