15

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се казва ЕВРО МУЗИКА ,ако е за музика . Само че НЕ Е ! Това е просто ЦИРКОВО ПРЕДСТАВЛЕНИЕ !

14

хюго бос

преди 7 години

Днес-ерщи, ай стига с това дойче веле- аман от негативизма му. Не мога да разбера защо всички т. нар новинарски сайтове препечатват само дойче веле и едни и същи ***? Толкова ли няма други източници, че само ДСере? Или си мислите, че ние друго не четем. Сори, но нали минахме времето, когато само една медия се цитираше или бъркам??

13

един там

преди 7 години

До анонимен 8,Кой бе, руснаците ли имат чувство за безнаказаност? Малко ли атентати имаше в Русия! Малко ли народ измря през ВСВ и не много отдавна във войната в Чечения и като цяло по време на лихие 90-е?По-скоро американците имат чувство за безнаказаност, понеже единствения начин да се доберат терористи дотам е по въздух, вода или през Мексико, която държава лудата дядка иска да загради със стена! Откога във САЩ не е имало военни действия или някакви по-сериозни политически реформи?

12

vlady

преди 7 години

Евровизия никога не е бил конкурс за песни. В Европа има далеч по-стойностни фестивали като Wacken, Graspop, Damnation, Dutch Doom Days, Rockstadt Extreme, Artmania, Dark Bombastic Evening и т.н. с качествена съвременна музика.

11

Анонимен

преди 7 години

Еми на един конкурс, където има много държави с актуални и многовековни вражди и е за песни, тоест не може да има обективно оценяване както в спорта, е нормално. Русия не са я изгонили от Евровизия. Те сега бая съжаляват, че оставиха Украйна да спечели. Първо я заплашиха, че ще и отнемат правото на участие от догодина, сега последно даже и да и отнемат домакинството и да излъчват от ТВ-студио, ама няма да стане. Русия е най-голямата страна и от там идват най-много пари за СМС-и просто.

10

ивчо

преди 7 години

едно досадно събитие, почти като нсшия ален мак навремето.Украинската комплексаршина да гледаме. То не е почнал, пък като почне ще е антируски вой че ще се чудиш някой пее ли или Потрошенко цвили.

9

Анонимен

преди 7 години

Америка няма нищо общо с определяне на победителя, американците даже гледат с насмешка на този конкурс, в уoutube има едно видео в което един американски водещ се подиграва на почти всички победители от 2000г до сега и пародира песните им. И пита КОЙ ИЗБИРА ПОБЕДИТЕЛЯТ, НЕ МОЖЕЛ ДА ПОВЯРВА ЧЕ ТАКИВА *** СЕ ИЗБИРАТ ОТ ЗРИТЕЛИТЕ,! Аз колабирах от смях докато гледах това видео и как той загуби дар слово при вида на Кончита, изглеждаше като втрещен хахаха. За Джамала специално каза че това не е песен, а наподобяващо виене на вълк....

8

Анонимен

преди 7 години

До GodАбе щом този русофил ти казва че Америка е виновна, значи тя е виновна. Недей да спориш с радиоточки бълващи руски опорни точки. Безсмислено е. Тези руски кречатала ще замлъкнат едва когато Русия изчезне от земята.

7

God

преди 7 години

До АНОНИМЕН 1И как точно САЩ се намесиха в конкурса? Дори и те се чудят какво правят Австралия на т.нар. конкурс. Това е едно безвкусно шоу, със слаби песни и мерене на емигрантските диаспори в Европа. От АББА насам няма спечелила песен, която някой някога да си е пуснал по радиото или да я помни.

6

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха-ха Русия я подгониха от всякъде от Г8, от МОК, от Крим, от Донбас, от Сирия, от Евровизия, китайците искат да ги гонят от Сибир, Тръмп иска да ги затрие изобщо. Явно че причината за всичко това си е у самите руснаци, от тяхната надменност, чувство на безнаказаност и тяхната скланност към всякакви специални мероприятия за злепоставяне на другите държави и склонността им към криминални прояви единствено заради величието на Русия. Видьов ден най-сетне настъпи.

5

Анонимен

преди 7 години

politicheski igri....SPRETE DA GO GLEDATE !

4

Анонимен

преди 7 години

Участието на рускинята Самойлова е груба провокация срещу Украйна. В крайна сметка Русия иска да натрапи на общественото мнение, че една жена на инвалидна количка не е допусната до конкурса от дъвканата от 3 години руска мантра "украински фашисти". Много правилно Самойлова не е допусната, дори и това че е иввалид не е оправдание че не спазва законите на Украйна. И се чудя на този ЕСРТ с какви очи искат от Украйна да погази собствените си закони и то заради кого? Заради фашистка Русия.

3

Анонимен

преди 7 години

3 го е казал най-добре. Политическа шитня. Жалко, че творците там са просто някакви пионки и нищо не зависи от тях самите. Дали са добри или не - все тая.

2

Анонимен

преди 7 години

"Възможно е това да доведе до бойкот на конкурса от представители и на други държави."И кои са тези други държави? Русия, Армения и Беларус, че това държави ли са?

1

АНОНИМЕН

преди 7 години

Поредното място до което САЩ се докоснаха и окупираха като го превърнаха в ефтино политическо шоу , в което победителят се назовава от тях. Гаф след гаф кой от кой по-***. Като начало достъп до Евровизия за Австралия от къде на къде. На второ място изборът на Кончита Вурст за победител е пряка форма на налагане на третия пол във Европа. На трето място нямам нищо против Украйна, но песента и беше кръгла нула и спечелила пак под натиск от САЩ. Как ще забраняват достъп на Русия до конкурса?