24

Анонимен

преди 7 години

Добре де,тези подпалвачи застрахователите не ги ли търсят,намират и наказват?Логично е така да стане

23

Анонимен

преди 7 години

В момента записите от камери се приемат като доказателство само от ФАЩ и Тръмп - за изфабрикувани записи от ИДИЛ Тръмп нареди да се изстрелят 59 ракети Томахоук по военна база в Сирия, като само 23 уцелиха базата, а част от запилелите се ракети удариха околните села, като убиха цивилни хора,от които и деца.Един от корабите до Испания, извършил нападението е получил заповед 2 дни преди предполагаемата химическа атака да зареди с ракети Томахоук и да се дислоцира до бреговете на Сирия.

22

Анонимен

преди 7 години

хаха , че то СЕГА НЯМА СВОБОДА НА СЛОВОТО, сега има СВОБОДА НА КОЙТО ПЛАТИ ПОВЕЧЕ !!!

21

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България сега е съдебната система. България трябва да реформира съдебната система. Една модерна съдебна система е основата на всяко демократично общество. Съдебната система в България е неефективна. Ето защо трябва да реформираме съдебната система. Трябва да се започне първо с реформата на съдебната система - това ще бъде едно добро начало.

20

Демократ

преди 7 години

По времето на комунистическата диктатура на Тодор Живков през 45 годишна съветска окупация на България всяка нощ колите горяха като факли, но другарите от политбюро и активните борци криеха това от народа защото тогава нямаше демокрация и свобода на словото и медиите!

19

Анонимен

преди 7 години

В България скелета на мафията е изграден от кадри на МВР.Вижте кой стои начело на държавата, кои партии влизат правителството и кой ги управлява!

18

Манолски

преди 7 години

докато не се промени ценностната система, моралните устои на обществото няма да има промяна. За съжаление мисля че процеса на опростачване и оскотяване на народонаселението е необратим. Всички искат да са тарикати, батки, мафиоти и ги блазнят бързите пари. С бавен прогрес и читав бизнес никой не ще да се занимава. Отгледахме си такова поколение, дето води към сигурна смърт на нацията до 3-4 поколения.

17

Анонимен

преди 7 години

За какво им плащаме на тези дебело.ерковци-милиционерите, по цял ден да рекетират хората и да си въртят далаверите!Никаква работа, все не видяли, не чули, дай им само да хванат да набият някой невинен, а после пак народа плаща, катоосъдят България!В света полицията е на почит, има уважение защото си гледа работата, а у снас са наследствени рекетьори, свързани обикновенно с мафията.

16

Анонимен

преди 7 години

Емигранти са. Българина е трудолюбив и уважава законите. Тези сети искат да ни превърнат в втори Ливан правят тези поразии.

15

Темида

преди 7 години

Що бееееееее сега закона е мноооого як. Снимам се с камера на 4К 60 кадъра в секунда от близък план как застрелвам 4 човека от Упор показвам си личната карта на камерата и държа вестник доказващ датата на записа и тн. Отиваме в съда и съдията казва записа не е доказателство и ме освобождават поради липса на доказателства.....Ама нали само за ток и парно се протестира...па ей така си караме крадците в магазините само със снимка си остават окачена в ограбения обект..... Спинкай, спинкай "Народе"

14

Анонимен

преди 7 години

До 26Предимно от българите от Банкя май. Които плебеите продължават да избират.

13

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12Тогава и да се е случвало няма как да разбереш. Сега всяка негативна новина е 3 дена по всички медии, тогава нямаше вариант каквато и да е новина която не е по вкуса на партията да види бял свят.

12

26

преди 7 години

Стига с тоя "бай Тошо". Това е минало! И тогава не сме били цъфнали и вързали! Всичко зависи от нас българите, каква ще е България!

11

Анонимен

преди 7 години

Е как ще е безсилна полицията нали сега е по добре от преди.В една друга статия някои хора се опитват да изкарат че живота в момента е приказка.При бай Тошо такива неща не можеха да се случат, сега ви палят колите, обират ви бият ви и има хора които твърдят че сега се живее по добре.

10

26

преди 7 години

Колите дали са застраховани?

9

Анонимен

преди 7 години

Какво беше МВР?

8

Анонимен

преди 7 години

Сега съдят една медицинска сестра на основание видеозаписи!Значи за това може,а за други престъпления - не!

7

Георги

преди 7 години

Да го направят, всеки хванат да пали коли, краде и прочие, да е принуден да си изработи мизериите, които е натворил във условия на особенно тежък труд, по време на престоя му в затвора ... примерно в някоя мина под земята, сметище, ей такива хубави места. Като си изработи парите + лихвите им, тогава евентуално да го пуснат... Пък после ако иска да ходи да пали и малоуните му последователи да му подражават.

6

Анонимен

преди 7 години

Предизвикателство: посочете едно нещо в компетентността на МВР, относно което последното не е безсилно.Намирам все повече паралели между милицията и братята роми - и двете групи в голямата си част целодневно са заети с високоинтелектуални дейности като бъркане в носа и дребен алъш-вериш, ама усилено ламтят за заплати, социални придобивки и т.н.

5

Анонимен

преди 7 години

дали палят се'ляндурските коли само или карат наред?