44

Мънго Джери

преди 7 години

"Нова пироманска мoда тръгна из народа, МВР и без нея е гола вода....."

43

Исти

преди 7 години

Краят на факлите ще дойде тогава,когато потръгне бизнеса на автокъщите. Той обаче скоро няма да тръгне,понеже пазарът на страната е пренаситен с автомобили- затова ще има факли,понеже някои собственици на автокъщи очевидно са пред фалит. При соцсистемата е така- онези,на които не им харесва бягат на Запад или вдигат революция като румънската.

42

Анонимен

преди 7 години

Да палнат на МВР-то таратайките да види как изведнъж ще се активират

41

стевън кинг

преди 7 години

според мен се самозапалват, даже е съгласувано! коли, какво да ги правиш!?

40

Анонимен

преди 7 години

Палете повече и проблемът ще се реши, обещавам!

39

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че основната задача на МВР е да пази властимащите и с нея МВР се справя добре.

38

Анонимен

преди 7 години

Това МВР е същото,което беше и миналата и по-миналата година.И тогава имаше палежи на коли и всякакви други престъпления,но едва сега това ви прави впечатление.А като цяло МВР започна да работи много по-добре и с много по-високи резултати,отколкото при Бъчварова.

37

Батко ви

преди 7 години

Извикаха ме в еди кое си районно: "Ама кажи кой ти каза, откъде го знаеш, ти това лично видял ли си го, чул ли си го. Пиши сега тука всичко в два екземпляра. Заради тебе сформирахме оперативна група". И докато се размотавахме няколко часа, то всичко свърши. Само създадох работа на полицаите цял ден да обикалят и да разпитват. И после мен ме гледаха накриво. Каква е тази наша система не мога да разбера?! Едва ли не за да се докаже нещо в тази държава, трябва престъпникът сам да си признае.

36

Батко ви

преди 7 години

Оставете камерите, които не се признават в съда, ами колко други неща има. Анонимен сигнал за престъпление не можеш да подадеш, а и да подадеш- ако нещо въобще се случи, после ти ще си виновен. Пример: Подавам сигнал за купуване на гласове в едно село. Мой близък роднина от там ми каза, че местният "бизнесмен" масово купува гласове /знаете на кой етнос/. Подавам сигнал , включително откъде и в колко часа ще бъдат взети хората. И какво мислите стана?!

35

Анонимен

преди 7 години

МВР за всичко е безсилно. Само по опазването спокойствието на властимащите е отличник.

34

Анонимен

преди 7 години

Има ли и други като мен, които новините за палежите по-скоро ги РАДВАТ? Горете, *** трошкаляци!

33

Анонимен

преди 7 години

Напротив, в момента управлението е в ръцете на служебното правителство назначено от твоя Радев.Отговорността е изцяло негова, а изборът беше ваш1

32

Bg.

преди 7 години

При управлението на бандит1,какво очаквате още? И занапред ще бъде така, изборът беше ваш.

31

Анонимен

преди 7 години

направо се умилих за подпалените коли на мутрагените от софавто

30

Анонимен

преди 7 години

до 22 ти , да не би да си крал повече от мен в соца та толкова плачеш за него

29

Анонимен

преди 7 години

Началото на тия работи тръгват от кредити, банки , застрахователи. Всичките в ръцете на пенсионери от ДС. Всичките с опит от БКП сега БСП,ДПС,СДС,ГЕРБ,АБВ,ПАТРИОТЕ,ВМРО

28

Анонимен

преди 7 години

до 22. Пишеш все едно не знаем. Лъжи тия които не са били родениВ комунизма собствеността се бе свила до панелката и соц. автомобила.Палежи за прикриване ставаха и тогава но на общинско или на част от соц. предприятие за да подготви ревизорите за замазване на кражбата.Строеха се незаконно вили , горяха селски складове и информация нямаше.

27

Лилит

преди 7 години

До АнонименНе е работа на застрахователите да изземват функциите на МВР.

26

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на България е, че при комунизма който имаше амбиция а не ставаше за нищо - записваше учителския! Ми сега берем плодовете.

25

До 25

преди 7 години

До АнонименАбе какво е това ФАЩ ?Някакво атакистко малоумно съкращение за безмозъчни ?