30

Анонимен

преди 7 години

Когато упорито вярваш на американската неолиберална пропаганда, губиш способност да мислиш сам и става така ... Дори в САЩ не прилагат това, което проповядват, но шведите можеш да ги баламосваш с приказки за толерантността и човешките права.

29

Плевнелиев

преди 7 години

Само с толерантност и смирение ще победим исляма! Видите ли мюсюлманин му предложете жена си, къщата си и малолетната си дъщеря (по предпочитание да е девствена, за да е халал) и хубаво наточете ножа си, преди да му го дадете да ви пререже гръкляна, за да не се мъчи с някой *** нож! Така де, трябва да сме сигурни, че никой няма да ни помисли за расисти или, недай си Боже, ислямофоби! Ние сме толерантен народ!

28

Анонимен

преди 7 години

Айде пак се почна - песни, прегръдки, "же суис" и прочие гейщини вместо да изхвърлят всички навлеци...

27

славянин

преди 7 години

Това племе от по-близката част на атлантика наистина е необратимо увредено психически - ислямистите го тероризират редовно, то им отвръща с ''паради на любовта''!!!

26

Един Неверник

преди 7 години

Mустафа написа:"Стокхолм знае ,че Исляма не е религия на гнева, убииства и омраза"До 17:ОК МУСТАФА, ЯВНО ИСЛЯМА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЕ РАЗБИРАМЕ, А ТИ И СТОКХОЛМ ЗНАЕТЕ. БИ ЛИ НИ ОБЯСНИЛ НА НАС, НЕВЕРНИЦИТЕ КАКВО Е ИСЛЯМА? В ДЕТАЙЛИ! ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА ТИ!

25

Jack Burton

преди 7 години

"Демонстрация на любовта" - ще ми се да напиша нещо, но знам че ще излязат само ********. Тия заслужават да ги газят с камионите! Овце!

24

RUSSIA the best

преди 7 години

24 - А ти как ще коментираш това , че през 2016 г. той кандидатства за убежище в Швеция , отказано му е и през април 2017 г. е все още там ? Явно много се е харесал на шведите , за да не го екстрадират веднага.

23

Анонимен

преди 7 години

Да ама заподозреният е с руски паспорт. Това не искате да го коментирате, нали?!

22

RUSSIA the best

преди 7 години

В Русия стават атентати , но поне се знае защо. А горките шведи сигурно още се чудят как точно тях ги е сполетяло.

21

Анонимен

преди 7 години

до:21 500 години сте живели доста по-добре от сега,има История която го доказва,а не онази История която е базирана на приказки ....бъдете живи и здрави;)

20

До 17

преди 7 години

Ще дойде и нашето време да ви изметем!! Българинът не е забравил 500 години гавра и унижения. Тук е за християни, православна държава, Исляма да си се развива в Афганистан, Пакистан, Бангладеш. Там ти е мястото!!

19

евроатлантик

преди 7 години

Само смиреност,телерантност и премеримост пред ислямския терор ще спаси Швеция,утре пак да гръмне бомба ще кажат че това е в резултат на неуваженията на ислямските традиции.

18

Анонимен

преди 7 години

Кат си заминат софиянците по родните места за уикенда , у София само шведи по улиците.

17

Анонимен

преди 7 години

Да ги събират по квартали мимюните, на кораби и да ги пускат в Северно море за храна на китовете. Друг начин още не е намерен. С картички и песнички се показва, елата фе))))сове, трепете ни, ние ще ви пеем за да ви е хубаво!! Честно, шведите са пълни кре""" тени!

16

Анонимен

преди 7 години

Стокхолм знае ,че Исляма не е религия на гнева, убииства и омраза,Стокхолм знае,че тези убиици са набедени за мусюлмани.Стокхолм не се поддава на провокации както бай ни ***!

15

Анонимен

преди 7 години

Срещу черните знамена на ИД знамената с дъга не помагат.Скъпи шведи, вие сте посмешище, предците ви щяха да се срамуват от вас - сами унищожавате държавата, демокрацията, достиженията си и християнската си култура. Оставихте прекрасната си държава да се превърне в столица на изнасилванията. Пълен позор! Не знам дали нещо може да ви изкара вече от овчедушието ви.

14

истина е

преди 7 години

Този умен и горд народ никога не е падал толкова ниско !!

13

Този

преди 7 години

До Онзи: Толерантност по ВСЯКО време е равно на смърт! Толерантността е като тор за бурена ислям, който където стъпи унищожава останалите форми на живот!

12

Анонимен

преди 7 години

Събрали се с цветя и мечета...Сигурно празнуват Цветница.

11

Анонимен

преди 7 години

Точно така, единственият отговор е мощна вълна от гей-паради и любов с много лубрикация.