70

Анонимен

преди 7 години

Vun ot BG

69

байхейс

преди 7 години

жалки овце !

68

Анонимен

преди 7 години

Раздаваха ли плюшени меченца и сърчица на ислямските главорези? Имаше ли рахат локум и вилкомен либе терористен?

67

бх

преди 7 години

Любов към смъртта и страха сигурно.

66

Порят

преди 7 години

Ето за това ви порят, те бомбат а вие танцувате и говорите за любов. OMG!Абсолютна комедийна пиеска.

65

Анонимен

преди 7 години

"Терорът никога няма да победи. Вместо това ще си спомним за откритостта, присъща на нашия град"---Ще си останете със спомените.

64

Анонимен

преди 7 години

Вижте сега, днес бях на едно състезание, имаше българи, турци и "роми". Състезание за деца. Проблеми - нулеви. Отборите - смесени, всички са си приятели.Турците и ромите тук в България трябва да ви е ясно, че сме ви по-големи приятели от който и да е, където и да е. Но, мислете му много добре, и не дърпайте тигъра за опашката. Ако тръгне проблем, няма да е от нас, българите, а от вашите чугунени религиозни глави. Вярно, че не са много, но една клечка се иска, за да пламне копата сено.

63

Машшала Мустафа

преди 7 години

До "Мустафа"........................Бурката не ме интересува,..............................Браво, това да се чува! Ако всички мюзлемани мислеха като теб, света щеше да е по-хубаво място, както и със сигурност по-красиво!

62

"Мустафа"

преди 7 години

Аз говоря за забрадка,Бурката не ме интересува,тя е за тези които искат и няма задължителен характер.Кал приемате монахините за"набожни"същото е и с мусюлманите ;)

61

Роза

преди 7 години

До "Мустафа""След като всеки има право да изглежда както иска,нали това е демокрацията,какво тогава Ви пречи жена със кърпа и дреха закриваща тялото?"--------------------------------------------------------------------------------------------------------Проблема ефенди е, че ако Западния свят не беше поставен на колене от управляващите с помощта на джихадистите от Залива неолиберални атеисти-анархисти (Меркел, Юнкер, Олан, Малмьо и т.н.) нужда от забрана на бурката изобщо нямаше да има....

60

Анонимен

преди 7 години

Заподозреният за атентата а руски гражданин.

59

"Мустафа"

преди 7 години

до:67 Бас държа,че днес не си ходил на Църква и Не знаеш ,какъв празник имате и с какво се свързва,обаче си много ерудиран за Ислямската религия да се смея ли,да плача ли;)

58

Анонимен

преди 7 години

Абе, този Мухамед бил голем ръгач-педофил. И кво му е чисто тогава, 9 годишни дете за жена? Те всичките му последователи много сексуални, по 4 жени могат да имат?? Чудим се защо са мързеливи. Всяка вечер с друга жена, кога да му остане сила за да работи. И друго, уж учат исляма, по-точно зубраят бръщолевенията на един психопат които не разбират. А с това дупене направо избиват рибата. Подават на аллаха им задните си части, ужас!!! И това било религия.Трябва да си без мозък да я приемеш, наистина

57

"Мустафа"

преди 7 години

Лъжата не е присъща за мусюлманите!

56

"Мустафа"

преди 7 години

Смешно е знаеш ли,защото говорите за човек,който Майкъл Харт го поставя на първо място в своята книга.Вашите "разсъждения"не могат да наранят обичта ни към Пратеника Мухаммед(с.а.в)Аз до сега не съм обидил никой относно веруюто,което имате и не че няма с какво,а защото това си е ваша религия и на мен не ми пречите:)

55

до 53 Мустафа

преди 7 години

Не лъжи. Мохамед се жени за нея, когато тя е на 6 години. Консумира брака си с нея, когато тя е на 9 години. Не изкривявай фактите по стар мюсюлмански обичай.

54

"Мустафа"

преди 7 години

Винаги се намират индивиди,които сеят развала и които не зачитат суверена на дадена страна.Във всяка страна е имало Мусюлмани и проблеми не е имало,но от както "СЪТВОРИХА"идил нещата се промениха,защото идил не е Ислямска,аАнти Ислямско творение.

53

Анонимен

преди 7 години

Във всички атентати умират и мноого Мусюлмани,кажете ми ,как да гледам на такива"вярващи"от идил,с тези убииства те показват,че НЕ СА Мусюлмани.

52

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Плюшени мечета имаше ли ?

51

"Мустафа"

преди 7 години

След като всеки има право да изглежда както иска,нали това е демокрацията,какво тогава Ви пречи жена със кърпа и дреха закриваща тялото?Аз незнам някой да е дошъл и със сила да каже:искам и вие да сте като мен или нещо такова.Всички Мусюлмани са против това нещо "ислямска държава"!