9

гражданин 00001 на 2

преди 6 години

гражданин 00001 на 22 Зелена ФАНДЪКОВА поД зона СОФИЯ ДИСКРИМИНАЦИЯ на КВ ЛОЗЕНЕЦ ДА ВЗЕМЕ ФАНДЪКОВА И ГЕРБ ТАКА СМЕЛО ДА ВДИГНАТ ДВА ПЪТИ ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ КАКТО НАЛОЖИХА ДВОЕН ДАНЪК ЗА ЕДНО НОРМАЛНО СЕМЕЙСТВО С ДВЕ ДЕЦА И ДВЕ КОЛИ

8

иска ли питане!

преди 7 години

До 8 (Do 6) - за кой трябва да гласувам?На този етап трябва да гласуваш само за ГЕРБ!

7

Do 6

преди 7 години

Тъй като според теб ти си добре с мозъка били ни светнал за кой трябва да гласувам? За внуците и охраната на политбюро ли? За онези патриоти дето бият бабички ли? За турците ли? За мегленчето или раданчо? Кажи ми моля !

6

-

преди 7 години

Цецка на какво ще бъде министър последно .... приляга й на "майката на нацията" образованието ... може да прати и останалите "нейни" деца да учат навън ... но само ако членуват в ГЕРБ-деца

5

Баладжията

преди 7 години

"Ако човек на 20 години не е комунист, значи не е наред с мозъка. Ако същия човек все още е комунист след 40, значи съвсем не е наред с мозъка."Надявам се все още не сте навършили 40 в коментарите, защото това няма да говори добре за вас. Съвсем утопични, неадекватни коментари. ВСИЧКИ. Политикофили, политикофоби всичките сте бетер деца.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Пак манипулирате ! Защо на снимката няма плакат на спечелилата партия ГЕРБ ?Тя предизвика тези безсмислени избори. Тя раздаде най-много пари на тях ..А, сега Тиквоний Слънцегреев го няма на афишите.Сложете един с него и Цвъцко. Те са архитектите на съвременната българска политика. :)

3

???

преди 7 години

Много пари , отишли на вятъра!До кога най-бедният народ в Европа ,ще издържа група тунеядци ,наречени политици? СРАМОТА!

2

Недоволните

преди 7 години

Ако тези дарения ги преведат на сиропиталището на отец Иван в Нови Хан, за болни деца или други подобни каузи, ще престана да наричам депутатите "вампири, пиещи кръвта на народа"! Но до момента са си точно такива. Господ ще ви съди, него не можете да подкупите!!!!

1

начало край

преди 7 години

Грешни пари.