110

Генчо

преди 7 години

Вместо да я пратите дебелата праска в затвора, вие я върнахте в политиката, заедно с шефа й мутрягата. Дано, да ви гърчат здравата. Прости хора, неграмотни сте. Нека, да ударят още една банка ама държавата да не връща после парите на раята!

109

асз

преди 7 години

До Смеехунучка или ***.Тия не са направили правителство с "ПутРиотите" и вече обясняват колко афганистански *** ще заселят и колко е безопасно? Бъчварова това с бежанците *** го разправяй на родителите на 11 годишното момиче от Швеция загинало вчера смачкано от "бежанец"...Смрад си ти Бъчварова...Оня дето ти е шеф също

108

зас

преди 7 години

До Анонименей *** не обиждай президента!

107

Смеех

преди 7 години

Павлова отсече, че служебният кабинет щ бъде запомнен с партизираното кадруване.----------Какъв автопортрет на КАДРУВАЩАТА партизанската унучка!

106

М, да ...

преди 7 години

Първите са социалните страхове, че за сметка на интеграцията се ощетяват българските граждани. Тук БСП много активно се опитваше да внушава страхове-------- мама Бъчи от как бе шеф на мвр нещо много взе да разбира от внушения, от страхове, ..., от сигурност, от охрана, ..., от управление! :))

105

пастирчо

преди 7 години

Свинята пак грухти, в кочинката иска да се намести

104

Анонимен

преди 7 години

Ей, всичко оправиха и не оставиха далавера за герберските луди министри. Спряха концесии, намериха инвеститори. Родинопродавците нямат търпение пак да шитнат летището. Чакаме герберски газ от Черно море, за Големия празен хъб. Ще помолим руснаците да го напълнят с жалки остатъци през Турция и Гърция.

103

Анонимен

преди 7 години

Гробажийте ще ни погребат живи.

102

Поп Грую

преди 7 години

Лили Пpacето пак ***. Затвор за лъжливи обвинения и строга диета!

101

М, да ...

преди 7 години

До 147 Анонименнякой са вечно недоволни! :)) Има ли въобще нещо или някой което да ви зарадва ? Та това вашето е патология!

100

Бургас

преди 7 години

Духайте, рапонски ***!

99

Анонимен

преди 7 години

"" Всички на гей парад!Нека покажем на света толерантност и осъдим руския империализъм! ""...................Още химически бомби върху сирийските деца!!! Нека покажем на света нашата решимост и осъдим американския империализъм!

98

Анонимен

преди 7 години

Къв Гей Парад? Те вече не са на мода в Москва!

97

питам

преди 7 години

Каква легитимност има ББ да управлява, когато за него са гласували едва 15% от населението? Предимно слабообразованите, цветни избиратели

96

пак грешка

преди 7 години

ЕVN е руска офшорка. Отиди да видиш кой държи капитала.Туй Чебурашките не се научиха да събират информация преди да напишат нещо глупаво в мрежата.

95

Плювньо

преди 7 години

Всички на гей парад!Нека покажем на света толерантност и осъдим руския империализъм!

94

,

преди 7 години

А Плевнелиев ходеше на тайни срещи на високо с ... EVN, е пътьом може и да се е видял с някои официални лица от Чехословакия и Югославия. Тъй де, не може само в Австро-унгария срещи да прави

93

и той е от тях

преди 7 години

Позитановската престъпна групировка.

92

Анонимен

преди 7 години

СЛУЧВА СЕ В МОМЕНТА! ПОСЛЕДНИТЕ ПРИГОТОВЛЕНИЯ ЗА ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА СА ВЕЧЕ В ХОД!Посолството на САЩ в Москва призова гражданите на САЩ в Русия да проявяват особена бдителност след ракетния удар по сирийското военно летище.Предвид неотдавнашните събития е нараснала възможността от масови демонстрации, лични нападения и антиамерикански настроения. Напомняме на американските граждани, че дори мирните демонстрации могат да прераснат в стълкновения с употреба на насилие", се казва в съобщениет.

91

народа чака

преди 7 години

Президентът трябва да вземе решение. Трябва да вземе решение. Това не е като да търка столовете по канцелариите. Президента не може и не трябва да бъде канцеларист. Той трябва да взема решения!