49

Анонимен

преди 7 години

И Тръмп се вряза в Сирия.

48

Ляв Джедай

преди 7 години

Кришнарите вън!

47

не е за смЕх

преди 7 години

На тия вече не им трябват бомби и пищови имат си автомобили,а и като нищо някъде може да гръмне и някоя сграда след "случайно" изтичане на газ .

46

Таси

преди 7 години

Много зачестиха тези атентати.ЦРУ да си влезе в ролята на контрольор,че ще се изплашат избирателите и няма да изберат мама Меркел.Кой ще ги пуска и дундурка тогава?Бог да прости невинните жертви!

45

Юнкер

преди 7 години

Довечера да ме гледате по новините. Ще ви говоря за новите Евро стандарти за отглеждане на прави краставици. И за новия рестарт на Евросъюза имам да ви нашепна нещичко.

44

Мунчо

преди 7 години

Терористът се е врязъл с камиона в пешеходците с викове Тръмп Акбар

43

Българина

преди 7 години

Многооо якоооо грант тефт ауто на живо явно аллах е велик, си не *** гугу ..... три ди. Малко им е още трябва

42

Анонимен

преди 7 години

ПТП!

41

Анонимен

преди 7 години

Да не са били БГ-шведи, от тия с повече тен.

40

Мънго Джери

преди 7 години

И този ще е от силно интегрираните, мирулюбиви ама много мюсулмани!

39

Анонимен

преди 7 години

Абе сигурно ли е че е било камион. Да не е била някоя от 36-те изчезнали ракети Томахоук, изстрляни от Тръмп по Сирия. То Стокхолм не е чак толкова далече като се има предвид американската точност.

38

Анонимен

преди 7 години

избили няколко европейци и тук форума го прави на въпрос

37

Анонимен

преди 7 години

Отново мирната религия исляма, много мирна!! Е, само трима, кво толкова, някакви шведи. Нали ги каниха камиларите, елате при нас, добре сте дошли. И те дойдоха и започнаха да изтребват домакините. А у нас защо на шал//варковците им не се давало да гласуват, било недемократично. А избиването на пешеходци е демократично, така ли? А Тиквето се сърди, че президента отменя постановление 208. Когато някой камилар направи същото у нас, сметка ще му се търси на Тиквето, но по български. А тояги и боздуг

36

Анонимен

преди 7 години

"Ами да шведите и въобще германците и скандинавците са вишата раса ум,качество,работливост и чиста кръв"Още някой, който никога не е ходил в чужбина. Първо, германците не са "раса" и дори не са един народ, а съюз на 350 различни малки кралства през 19 век, много от които реално славянски и мешани с векове с всички от Полша до Сърбия. Колкото до ума и работливостта, мога до утре да ти разправям истории за мързела, тарикатлъка и неграмотността им. Не че не ги харесвам, същите като нас са.

35

Една от Пз

преди 7 години

И да не забравите да наричате случилото се "терористичен акт", това е полит-коректния термин за Ислямски Джихад! Иначе ще ви обявинят в ислямофобия!

34

Анонимен

преди 7 години

Водачът е професионален шофьор, спрял е с камиона да купи нова бурка на жена си, но спирачката не е сработила и е прегазил няколко човека без да иска. Нещастен случай ...

33

Анонимен

преди 7 години

Човека не го е направил в състояние на амок, а от радост, че любимите му щати бомбардират смъртния му враг Асад.

32

Анонимен

преди 7 години

Камионите станаха Томахоук и Калибър на ИД! Факт! И за разлика от тях не пропускат целите.

31

Анонимен

преди 7 години

АЛЛАХ АКБАР

30

Анонимен

преди 7 години

Нека позная:извършителят е швед-кореняк, малко нестандартно окосмен за тия дължини, малко попътувал през последните години на изток, в известна степен "познат" на органите за сигурност, АМА В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ МНОГО ДОБЪР ЧОВЕК И ИСТИНСКИ БЛЮСТИТЕЛ НА ШВЕДСКИТЕ ЦЕННОСТИ!По непотвърдени данни е викал Христос Воскресе, ей така, както си е бил "заспал" на волана. Пък заспал, защото бил уморен и стресиран. И дискриминиран. И не смейте да продумате, че този нещастен инцидент има нещо общо с исляма!