9

morelini

преди 7 години

В повечето случаи полицията знае кои са предполагаемите бъдещи терористи...Преди да стане проблема..като сега в Стокхолм...Имаше един български филм...Безследно изчезнал....Сега ще започнат проверки,че е радикализиран но е нямало доказателства за участие в атентат...затова...преди да загинат невинни хора.....Филмът.....

8

онбашията

преди 7 години

по-добре пускайте новина когато няма етентат, а не когато има. е, може и за по-големите с над 100 жертви :)

7

неутрален

преди 7 години

А в същото това време някъде на 4000 км на юг руския крайцер Адмирал Григориевич с руски крилати ракети приближава пристанището Тартус, Сирия. Честито!

6

ГАДОРЯН

преди 7 години

Je sui Stokholm! Шегувам се бее! Не ми пука. Нещо май се страхуваха от руски подводници, пък взе че ги прасна ТИР! Що така бе? Нали Путин е най опасен.

5

ГАДОРЯН

преди 7 години

Да живее мултикултитуууу! Убре ибреер. Още Вавилонската кула показа и доказа че събери чарк не става. Ама кой да се поучи.

4

Анонимен

преди 7 години

До Ами да шведите и въобще германците и скандинавците са вишата раса ум,качество,работливост и чиста кръв а русите са микс от различни народи и раси и не малко татари...

3

Joe

преди 7 години

Вируса АМОК, дебне из Европата :)

2

Анонимен

преди 7 години

да слагаме ли вече знамето на Швеция във facebook, щото един швет да е загинал е повече от 14 руснака

1

Анонимен

преди 7 години

Къде са либералчетата на сорос сега да висят с табелки "Бежанци, здравейте, добре дошли"?А да, знам къде са - празнуват с Ал кайда и ИДИЛ след днешната атака на САЩ срещу суверенна Сирия.