10

Анонимен

преди 7 години

Т.е. - богати са, и няма проблем да ги поограбим лекичко.Схванахме посланието.

9

Анонимен

преди 7 години

Няма как да стане това. Хиляди хора има останали някакви дребни банкноти, хиляди или повече във времето са унищожени, катастрофи, пожари, наводнения, изхвърлени по невнимание, забравени и в крайна сметка сумата набъбва.

8

Анонимен

преди 7 години

Падат се средно по ?21 на европеец.Това не е криене на пари под дюшека. Това е тотален успех на новите робовладелци в задачата да знаят къде се намира всяко едно евро.

7

Анонимен

преди 7 години

Само да не става пожар, че всиччките им спестявания ще отида на вятъра.

6

Анонимен

преди 7 години

нека да е така, стари 100dm -до 1993 се продават на аукциони за 180$ банкнотата

5

много инфо

преди 7 години

банкнотите след 1999 година вдигат шум че огромния брой издържани с ограбвани пари от народа бюрократи се ползва за показно ограбване и прахосване на десетки билиони живи ограбени кървави левове вкл през нагло корупционни обекти печелени от турски терористи готвещи кървави събития в турция..

4

БОрисов опасен

преди 7 години

Много е важно банките да ги обменят>банкнотите са въведени като важни информационни носители охраняващи дадени територии ..трупат огромна информация за всяко място поотделно.примерно сега плащащи с левове в България предупреждават да не се дава никаква власт на доказани престъпници набутани от терористи в парламента и визират всички вкл БОрисов

3

Анонимен

преди 7 години

Значи време е да впрегнем,техните бабички-пенсионерки,да започнат да помагат при преследване на престъпници,при доставка на златни пирони,закупуване на дефицитни резервни части и др.номера от измамническия арсенал!

2

Потресен

преди 7 години

Мария Несторова, в 9:30 трябва да си будна вече. Първото изречение на лошия ти превод на статията ти е грешен и заблуждаващ. Става въпрос не за стари банкноти и монети евро а за пре-евро валута банкноти и монети.

1

Анонимен

преди 7 години

Няма нищо по реално от "сухото в джоба". Виртуалният пиксел - изчезва с едно натиснато бутонче.Какво ще предпочете човек ако има избор - да му "преведа" 1000 пиксела "по сметка", или си бръкна в джоба и да му тръсна на масата пачка от "100 по 10". Хващам бас че ше посегне към масата...