16

Анонимен

преди 7 години

Ще видите след ГЕРБ и еврофондовете, някъде около 2022-ра-2025-та, как ще са ви се вдигнали заплатите и доходите, и качеството на живота :D Толкова демократично, европейско и стабилно ще стане. Добре че не повярвахте на популистите, а повярвахте на хората с реалните решения за България :D Толкова е лесно да се манипулира съзнанието на хората, особено със страхове.

15

Анонимен

преди 7 години

Ако някой е готов да се продаде за 400 или 500 лева и 5000 лева да направиш изкуствено заплатата, той просто ще работи на черно и държавата ще изгуби и данъци и осигуровки.Баси простия народец има, дето още си сака комунизЪма.

14

O

преди 7 години

Интересно, средната заплата в България е към 600 без да се лъжем, един натурален сок е към 2.50. Същият български сок в центъра на Лондон е 99ст или около 2.25 лева .. Как и защо, никой не знае ...

13

Анонимен

преди 7 години

Много се чудя, макар и да приближавам 50 те, дали трябва да продължавам да живея в "държава", в която се дискутират подобни "доходи"?

12

Хм

преди 7 години

Изумително е как се подхвърлят някакви цифри без обстоен анализ!Минималната работна заплата в България има особена роля-кара работодателите да плаща осигуровки!Ако я нямаше,щяха да осигуряват работниците на 200лв(примерно),а останалото на ръка.Така че определянето на МРЗ трябва да следва реалните заплати.В момента тя спокойно може да е между 500 и 600 лв. без значими сътресения.Разликата за работодателите ще е само по-високата осигуровка(по-малко от 100лв)

11

Часника среднис

преди 7 години

Алчни душици, за какво са ви тия 1000 лева? 500 лева са достатъчни за храна и книги, всичко над това води до морален упадък и отравяне на нацията!

10

Анонимен

преди 7 години

Тъжната истина е, че остатъчният матрЯл в БГ не заслужава и 400 лева мрз. Мноооого *** народец остана на територията....и некадърен....и мързелив.

9

Мислещ

преди 7 години

1000 лева е подигравка, искат да ни замажат очите! Не 1000, а поне 5000 трябва да бъде минималната заплата, с по-малко от 5000 лева не е възможно да се живее нормално!

8

Анонимен

преди 7 години

все едно е кой управлява в България, тука е пълна мафия

7

Анонимен

преди 7 години

Нека я вдигнат, мн малки фирми и предприятия в провинцията ще фалират, те така или иначе едвам оцеляват и им е писнало отвсякъде с глупости, да останат 3 града с подобия на хора и да се приключва с тази смешна мафиотска к0чина.

6

Анонимен

преди 7 години

Как увеличаването навсякъде на заплатите ще предизвика безработица? Хората ще спрат да пазарят и купуват неща след като имат даже и повече пари в джоба? Интересна логика...Икономисти, финансисти... добре че не живея вече в бг

5

Анонимен

преди 7 години

Габонски доходи извън СОфия, това е реалистичното, и не абсурдната истина за България, а цени като в Катар и Кувейт!

4

zeus

преди 7 години

По абсурдно е, че при тези ниски заплати цените ни вече надхвърлиха тези в белите европейски страни.

3

Анонимен

преди 7 години

След ГЕРБ и еврофондовете и 20 лв няма да видите.

2

Анонимен

преди 7 години

500 евро заплата през 2017г.?Пълен абсурд!Е няма такава изгустирана "държава"!Гнусните политици заслужавате никой да не остане тук и да си ближете (звездички) за сол!

1

Анонимен

преди 7 години

Тъжната истина. Ако МРЗ се вдигне, настава масова безработица... естествено, не в София.