33

Анонимен

преди 7 години

Браво на президента, истински патриот и лидер от голям мащаб.

32

пенсионер

преди 7 години

До ОруелТогава ще закрият БСП.

31

НАЙ–ПОСЛЕ ПРЕЗИДЕНТ

преди 7 години

а не вреден ПЛЕВЕЛ

30

1 от 10 българи

преди 7 години

в чужбина гласуват на изборите. Това не било влияело на резултата. Да ама в ТУРЦИЯ гласуват всички под строй, а даже не знаят български. И ако не бяха декларациите, които трябваше да попълват собственоръчно, а не готови от вън внесени, щяха половината гласове от чужбина да са от ТУРЦИЯ. И тези , които са в Англия примерно и те не искат да се връщат. И защо тези хора въобще ще определят бъдещето на живеещите в БЪЛГАРИЯ

29

Анонимен

преди 7 години

Най после истински президент на България!!!!! Не слушайте либералното цвърчене.

28

;-)

преди 7 години

Напълно подкрепям 5 - да се отнеме гражданството на комунистите :-)

27

свинаря

преди 7 години

Радев си защитава интересите на БСП,ГЕРБ си защитават техните си интереси и на никой не му пука за България. Ако случайно интересите на управляващата клика съвпаднат с рези на страната,едва тогава може да се случи нещо добро. Пък вие си се джавкайте тука от вас файда няма

26

Оруел

преди 7 години

До Анонимен 22Стой и гледай филма

25

Анонимен

преди 7 години

15,реално аз съм за премахване на двойното гражданство,но съм реалист и знам,че няма да го направят.....Относно определянето по конституция,то там пише също,че гражданите имат задължения,не само права! Има големи групи хора, които в БГ само права имат,но задължения нямат...

24

до 20

преди 7 години

*** на училище и се учи, какво си седнал от сутринта да пръскаш неграмотността си и с простотията си да обсъждаш един високо образован и с високо звание българин!

23

Анонимен

преди 7 години

Веднага щом се състави редовно правителство, президентът ще бъде поставен на мястото му - да си приема паради и да чете речи по Нова година.

22

С КАКВО ПРАВО

преди 7 години

хора, които не живеят тук ще определят кой да управлява ВЪЛГАРИЯ. Няма значение дали са в ТУРЦИЯ, САЩ или ГЕРМАНИЯ.

21

Анонимен

преди 7 години

До ОруелТрябва да те прекръстят на "Оракул", макар и фалшив. Радев няма да може да спечели и втори мандат дори. Следващият път насреща си няма да има Цецки ;-)

20

Анонимен

преди 7 години

Всъщност никой не иска да каже истината, че трябва да се ограничи стадното гласуване от съседката ни. Едва ли е елементарно.Трябва да се ограничи двойното гражданство - по наследство и това на тези, които не живеят в страна - член на ЕС.Не може партия на чужда държава да иска да се напъха в Народното събрание? С каква цел? Ние имаме ли достойнство?

19

Анонимен

преди 7 години

шоуто на фурашката продължава!

18

Анонимен

преди 7 години

До БългаринаЗа да има такова нещо, първо трябва да се промени конституцията. Всъщност ГЕРБ има полза от това, но да не пропищи БСП, че половината й ръководство е с двойно гражданство ;-)Май трябва да забраним и на двойните граждани да заемат държавни постове!

17

Свободен българин

преди 7 години

Каквото и да се говори, каквито и правни основания да има, аз лично мисля, че не е оправдано хора, които ПОСТОЯННО живеят в чужбина да могат да влияят в избора на парламент, президент и местно управление. Защо хора, които са направили своя избор да имат друга (втора) родина, да определят как да живеем тези, които са избрали да останат тук, в България. Изобщо не коментирам тези изселници, които дори не могат да говорят на български - те пък какво основание могат да имат?

16

Анонимен

преди 7 години

Не забравяйте, че след като изборите минаха, Турция и в частност Ердоган спря да ни заплашва или поне вече не четем за това.Но пък четем това за гласуването на хората от чужбина.Ама мислете,бе.Първо искаха да махнат от изибирателните списъци негласувалите, а сега тези от чужбина.Интересното е, че за махането от списъците на негласувалите, нямаше чак такова ***.Айде.Кой разбрал, разбрал. Тук няма вечни приятели или врагове, а вечни интереси.

15

Оруел

преди 7 години

Радев да си изкарва мандата и да прави партия, ще спечели над 50%!

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12"Всъщност защо хора,които не плащат данъци в БГ имат право да гласуват?Нека законът да бъде изготвен на това основание,не на принципа на уседналост!"Това - добре, но конституцията ни определя като граждани, а не като данъкоплатци.