53

Анонимен

преди 7 години

Сорос е на 85 години.Интересно, като отиде във Вечните финансови полета, с кого някои хора ще оправдават собствената си некадърност и неуспехи в живота.Ричард Брансън? Марк Зукърбърг? Призракът на Стив Джобс?

52

В чужбина

преди 7 години

Аз съм българин, който живее в чужбина. Моето мнение, е че трябва да се въведе подобна мярка, защото много малко българи гласуват извън България. За сметка на това всички така наречени българи в Турция, които не могат да си напишат името на български гласуват под строй за когото им кажат.

51

Анонимен

преди 7 години

А правителството наистина е на Герб и Нинова не се е шегувала. Помните ли, когато пролетта на 2013 г. Станишев поиска в един момент да поеме премиерския пост. Защото е разбрал подмолната диверсия на Местан, а Орешарски не можа да се справи.

50

Реалист

преди 7 години

Повечето гласоподаватели в България са обхванати от пипалата на мафията,а тези в чужбина не зависят от тях, сега измислят начини ,гласоподаватели от чужбина да не им развалят рахатлъка!!

49

Анонимен

преди 7 години

PREZIDENTUT RADEV DOKAZA, CHE E EDINSTVENIQ, KOITO MISLI ZA BULGARIQ!

48

Анонимен

преди 7 години

Мишките с по 3% извън парламента цвърчат най силно. Ха ха ха. Трябва да си заслужат на Сорос парите, ама ще ги сменят май.

47

Теодор

преди 7 години

Никой не ви е крив!Ако си вдигните мързеливите *** и гласувате всички,тези 10% в чужбина нищо не могат да променят!Ама вие предпочитате да си умувате по форумите,а после все някой друг ви е крив! Сами сте си виновни!Яжте си сега попарата!Българин в чужбина!

46

Анонимен

преди 7 години

Значи, доказано българите извън чужбина пращат тук 1 милиард всяка година и един куп семейства зависят финансово от изпращаните от тях средства, но според някои, не би трябвало да гласуват.Някой тъмен, дето само *** социални помощи и на 20 има пет деца и 35 висящи присъди, обаче, гласува.Егати логиката.П.С. Казвам го като човек, бил в чужбина и върнал се в България.

45

Анонимен

преди 7 години

Атака срещу президента за да стане послушен и да не пречи на величието на Тиква III! Цветанов сутринта в прав текст каза, че му остават 2 седмици да носи отговорност, след това ще се занимава изключително с представителни и козметични функции.Ясно е, че това *** е действало на своя глава, след което излиза и охотно започва да се прави на жертва. То пак е жертва, но наказан от Бог, а не от някаква министърка.

44

Хм

преди 7 години

Ро.мс.кия вот също може да бъде ограничен по законен и СПРАВЕДЛИВ начин!С проста промяна в бюлетината-премахват се номерата на партиите,а подредбата е на случаен принцип.Който не може да чете на БЪЛГАРСКИ-гори(както и парите дадени за гласа му).С машинното гласуване става още по-добре-за всяко гласуване подредбата може да зе променя!Образованието до 8 клас е БЕЗПЛАТНО и задължително,така че оправдание НЯМА.Дай Боже всички ро.ми да се ограмотят покрай тая работа....

43

Анонимен

преди 7 години

Пак турците ще спечелят, ако заради плашенето с ердоган преди изборите, вие се отречете от българите в чужбина. На изборите така или иначе нищо не се решава, но фактът, че тези хора не са вече български граждани ни прави нас, живеещите тука по-малко то 5 млн. и то по списъци.При тази ниска бройка, им изчезва проблема с избирателната активност и легитимност на "избраните" Никой от идолите ви не заслужава това.

42

Анонимен

преди 7 години

У нас първо се прави нещо, а после се мисли по въпроса. Цял живот, това е доста време, изпитвам на гърба си упражненията на удостоени с властови лостове дилетанти, а не професионалисти, да "управляват". Сигурно и много други са усетили това "обучение" на чужд гръб.През 60-те имаше такава сентенция: "У нас всеки работи това, което не му е работа и ни управлява този, който нищо не разбира. Със здраве!

41

Анонимен

преди 7 години

35,прав сте,но и не сте!След като се допусна да се регистрират етнически партии в БГ ,това стана заплаха за нац.сигурност. В случая ние не сме против българите,които имат тук и роднини,а против хора,които са с чуждо самосъзнание,а имат право да определят нашия живот и да прокарват ислям,да проникват във властта.Разберете,че е важно да не допуснем по-голямо разпростиране на опасното турско влияние в БГ,защото утре ще поискат и територия да откъснат....

40

Анонимен

преди 7 години

След като си български гражданин - имаш право да избираш кой да те управлява. Когато си в чужбина може да пращаш по няколко хиляди долара годишно но не можеш да определяш как да се управляват тези пари. Защо? Ман-гал-а дето е на помощи може да гласува макар и неграмотен а ти дето плащаш издръжката на поне 5 черни-лки - не може. Това е дискриминация и неправда. Трябва образователен ценз за гласуване. Минум начална образование. И електронно гласуване. Тогава ще се оправим.

39

Маккартист

преди 7 години

Преди 9.9.1944 имаше закон за защита на държавата (ЗЗД) - много хубав и много ПАТРИОТИЧЕН закон, който забрани комунистическата партия и обяви комунистите извън закона.

38

tangra

преди 7 години

Забрана на двойното гражданство! Какво е това хем ... .... хем душата в рая. Еми не става. Или стоите тука в калта и живеете и се борите или заминавате и ставате чужди граждани. А те и без това децата ви ще забравят българския а техните деца само ще знаят че дядо им е от България. Българин в Англия, какво е това, само дето понякога си купи някоя лютеница от турския магазин, това му е българското.

37

Хм

преди 7 години

До АнонименАбсолютно вярно-гласуването в Турция е опасно и трябва да бъде ограничено!Но по интелигентен и ЗАКОНЕН начин!Как ще стане?Приема се закон,забраняващ гласуването на лица живеят в чужбина над 25години(примерно).Има подобен закон в Англия(над 12г),бе атакуван в Страсбург,но делото беше загубено,т.е. действа!Значи и нашият закон ще мине там!Освен това в тоя вид е справедлив-важи за всички.Всъщност рядко българин живеещ в чужбина над 10г гласува,само турците го правят и то СТИМУЛИРАНО!

36

свинаря

преди 7 години

Отричането от корените е типична черта на комунистите,за справка-Македония

35

Реалист

преди 7 години

Дали ви харесва или не, но емигрантите ни са все още граждани на България и имат права. Знам, че комунистите имат голям проблем с правата на хората, но добре, че някои неща не зависят от тях! Тази държава си има конституция и закони, пък и *** няма скоро да спечелят избори.

34

Дивергент

преди 7 години

Абе вие продължавате да си мислите, че оприделяте нещо с завирането на листчета в кутии?Ако това е така, защо стигнахаме до положението да мислим българите, които избягаха от тук, БЪЛГАРИ ли си? Кои сапредателите сега?Ало, те са нечий братя и сестри, майки и бащи, всички ние сме политически жертви, а сега заради вашите идоли-партийте, ще се отречете от кръвта. Не живея в чужбина, но и тук НЕ ЖИВЕЯ.( не се опитвайте да го разберете от първия път)"Кастата на кръвта"...отричате се от своите...