14

Анонимен

преди 7 години

За съжаление - не стотина, а към хиляда. С чаветата им селянчета и с наконтените си селски тетки, може и по няколко роднини да доведат.Омръзнало ми е това мякане навсякъде в София - няма спасение.

13

sofeto

преди 7 години

Айде още стотина селяци в повече по софийските улици.

12

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Абе в тези депутатски апартаменти какви депутати живеят, та всеки път ще им се прави ремонт и преобзавеждане??? Ама хак ни е... нали пак си избрахме 240 хрантутници...

11

месара

преди 7 години

е толко ли няма някое празно общежитие и след лек ремонт всички тия дето нямат в София жилище да ги настанят там !? колко му трябва на човек - една стаичка , и без това по цял ден работят , хранят се на вън , та като се приберат уморени след тежкия ден - веднага заспиват !

10

Анонимен

преди 7 години

КРАДЦИ

9

Анонимен

преди 7 години

я да видим как е в Америка - ааааааааааа всеки сенотор се оправя САМ!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Освобождавай!

7

Уху

преди 7 години

Получават хиляди от заплати без да ходят на работа (спомнете си репортажите с празната зала),получават още толкова за облекло (заплатата няма как да стигне за луксозните им вкусове),получават още хилядарки за участие в комисии,дават им служебни автомобили и безплатни жилища,хапват безплатно депутатски кюфтенца,имат си частна болница.Всичко това докато хората изнемогва,мизерства и става все по зависим от тях.Трябва народен съд за националните предатели!

6

Анонимен

преди 7 години

На хотел може, ама в хотел "Искър"

5

ШАРАН БГ

преди 7 години

Че защо са се трудили толкова МНОГО, да са депутати? Келепира, Санчо, келепира! Салама,***, салама!! Те могат и леки коли да си купят. И още много неща могат сами да си купуват с тия ОГРОМНИ , при народната сиромашия, заплати. Ама политик срама няма- особено нашенския. Той е първия след Господ. Разполага с твоето здраве, пари, имот, живот.....Месец преди избори - сладки приказки. От тук нататък, ТИ, ИЗБИРАТЕЛЮ, си НИКОЙ ! Просто крава за доене...И нищо не можеш да направиш-- имунизиран е!

4

Анонимен

преди 7 години

Защо ще им се дава? Получават огромни заплати! Да си наемат квартири или апартаменти. Най-скъпите наеми да около 1 000 лева. Да си плащат!! И без това ще се набутат в бордове и гепачката започва. Тя в огромна!! Ще ги хрантути народа който и без това е на дъното.

3

ПОЖЕЛАНИЕ

преди 7 години

Да отидат да живеят във виетнамските общежития!!

2

Анонимен

преди 7 години

Депутатите заслужават да спят на палатки пред парламента, не пак народа да им плаща за спането на луксозно.За издръжката на един депутат на ден народа плаща няколко хиляди, а на народа му се плаща само няколко лева които едвам достигат 50 лева на ден.

1

Анонимен

преди 7 години

Да ги пуснат в хотел Шипка а здравното обслуждане да им е в Пирогов!Да пазаруват кофти храна от близката немска бакалия заради която е променено градоустройството/от ГЕРБ.