34

Анонимен

преди 7 години

нали имат държавни субсидии, да си ги ремонтират с народни пари, а не да ги държат на влог!

33

Анонимен

преди 7 години

Да ги пратят във виетнамските общежития, тъкмо и тези от Красна поляна няма да протестират, а ще им се радват.

32

Анонимен

преди 7 години

До правилно еАре стига де, много си гаден, може да ги оставим да се бутат и в градския транспорт - и без друго имат правото да го ползват безплатно.

31

истината

преди 7 години

тези нагли хора, наречени депутати не намалиха състава си от 240 на половина, достатъчниса сто човека, държавата Хондурас има седем милиона народ и 70 депутата, не намалихасубсидиите на партиите от 11 лева на 2 лева, жалка е атмосферата в България, затовамладите теглят една псувня на държавата и отиват в нормални държави, а ние възрастнитене обичаме тази държава.

30

Анонимен

преди 7 години

каква символика доносник от ДС ще бие звънеца

29

Анонимен

преди 7 години

Всеки път едно и също -избирате едни и същи мизерници ,после се дивите на простотиите им и на ненаситната им алчност...тези не са паднали от небето , те са рожби на " демокрацията" и сега ще се възползват от благинките и , а вие си се оплаквайте колкото си щете .До като съществува това недоразумение наречено -парламентарна република -ще е така!!!

28

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Ква пълна проверка след като са доказани престъпници и при всички правителства успяват да се съхранят.У НИКО МУ НЯМАМ вяра.В43 НС уж приеха за втори път закон за лустрация и кво пак се набутаха именно тези които би трябваше да се лустрират..Н ачалници на ПУ шефове да дирекции и такива на отговорни държавни служби бивши политработници и ДС -ВКР.

27

ЛИЛИ

преди 7 години

Е ЩО НЕ ИДАТ НА КВАРТИРА ДА ПЛАЩАТ НАЕМ ИЛИ НЕ МОГАТ ДА СИ ПОЗВОЛЯТ С ТЕЗИ МАЛКИ ЗАПЛАТИ

26

MAKEDON

преди 7 години

Ete.... vi pak invazija na seljani vo Sofija ahahahahahaaaaaaaa...

25

Анонимен

преди 7 години

Защо пък не ги настанят на военна рампа в общежитията за бежанци. Как да е са за 4 години.

24

sport

преди 7 години

ДУПЕтатите провеждат успешна политика на геноцид спрямо тези, които ги хранят и осигуряват привилегии за определени прослойки от обществото и определни хора, които ги избират. Другите им приходи идват по едни други линии. Питам се, когато и последният ***, който работи и ги храни си замине от тук и като стане тотална бананова република, тогава какво ще правят?

23

Joko

преди 7 години

Пропуснали сте да отбележите, че дъжавата трябва да осигури и тоалетната хартия за провинцилните н***влеце 1

22

Edna

преди 7 години

До Анонимен 21Колко ще ти платят за това, дето го написа? С какво точно не са те разочаровали - със закони изцяло в полза на топлофикации, енергодружества, измислени "работодатели", закриване на училища, мизерни пенсии - КОЕ точно ти харесва?!

21

Edna

преди 7 години

Затова заметоха резултатите от Референдума, а онзи Плев-ньо прати на Конституц. съд искането за намаляване на броя на тези... И, разбира се, съдът удобно реши, че това противоречало на Конституцията!!!

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонименdo 22 че то и мен не са ме разочаровали - толкова некъдърни подкупни - КАЛПАВА СТОКА

19

Анонимен

преди 7 години

Живи и здрави да са хората! Каква е тази злоба към избранниците на народа просто не схващам. Те правят каквото могат и все пак работят за доброто на всички ни. Досега не са ме разочаровали! Успех!!!

18

777

преди 7 години

хотела ще го плащаме ние

17

Ансурд

преди 7 години

А ако се сещате преди седмица-две имаше статия за самотна майка с болно дете в общинско жилище-мизерия."Не били достатъчно хората,които проверявали състоянията на жилищата".Значи горката жена трябва да се опита да направи мизерията в която са я настанили,малко по-добра за живеене и да се грижи за болното си дете с някаква мижава заплата .А за тези"пиявици" всичко може.Малко ни крадат,та и хотел да им плащаме.Защо не ги оставят и тях да се оправят,да си го оправят сами,като всички останали.

16

Анонимен

преди 7 години

в хотел Цура да ги пратят- на Лъвово мост

15

Анонимен

преди 7 години

Да ги пратят във виетнамските общежития.