17

Анонимен

преди 7 години

Местан да иде в Турция,да основе партия на българските турци ,после да защитава правата им в Меджлиса и дай Боже да поиска от Ердоган касиране на изборите за нарушаване на правата на избирателите му .....И как ще реагира Ердоган ?????!!!!!!

16

Истината

преди 7 години

Малко чудо беше,че тоя не успя да се намърда в парламента!Две турски партии щяха да ни дойдат в повече.Иначе проблемът с гласовете от Турция е ЛЕСНО И ЗАКОННО решим.Със закон се забранява гласуването на лица живели в чужбина повече от 27 години.Аналогичен закон(над 12г) има в Англия,бе атакуван в Страсбург неуспешно,т.е. действа.От което следва,че и нашият ще мине!Проблемът се решава принципно и трайно.Вкл. и за автобусните гласове.Няма дискриминация,защото важи за всички.

15

апо

преди 7 години

Аз пък искам главите на предателите-родоотстъпници , а кучето антихрист побито на кол.

14

Анонимен

преди 7 години

mnooogo mazen i hlazgav no napravi i neshto dobro izqde mnogo glasove i vliqnie na DPS

13

Мънго Джери

преди 7 години

Време е някой да подеме инициатива за Референдум - На лицето Местан и не по-малко известно като доносник на ДС "Павел", да бъде отнето Българското гражданство и изгонено от България! Ако не, да се създаде Инициативен Комитет с такава Идеална Цел!

12

Бае ви Прое

преди 7 години

Аз пък искам Местан да дойде да ни учи децата в Горно Гущерово,че без учители в училище само гущери се свират. Така исканията станаха 1:1.

11

1

преди 7 години

Ще реве, ще реве, пък ще му мине ... И ще трябва да мисли как да се подмазва за да му дадат още един шанс !

10

хм...

преди 7 години

До кога ще бъде легитимна протурската партия на Ердоган ? Лютви , нахалство е да си с претенции.При недоволство от твоя страна отивай при благодетеля си

9

Анонимен

преди 7 години

Местан какво иска няма абсолютно НИКАКВО значение. И аз искам много работи ама ...

8

анонимен

преди 7 години

марш в турция направи бьлг партия и участваи в избори за турскияпарламент и след това ще говорим не желая злобни и отмьстителни турци да мисе бьркат в живота и да вкарват турски партии в бьлг парламент

7

Анонимен

преди 7 години

Местане, Местане, старо магаре да те тътрузи където те фане, баклуко нйеден!

6

Анализатор

преди 7 години

Тези изглеждат много посърнали, да не кажа нещо друго - дето го правят децата в памперсите и гледат после в очакване на смяната на зацапаното ...

5

zeus

преди 7 години

Май проблема е, че избирателите на Местан не могат да пишат на български, ама иначе имат претенции да гласуват за български парламент.

4

А НЕ

преди 7 години

ИСКА ЛИ МАЙКА СИ И БАЩА СИ ?

3

:)))))

преди 7 години

тоя го отсвири и България и Турцияникой не му обръща внимание

2

Анонимен

преди 7 години

Наглец!

1

Национал

преди 7 години

Местан иска един сап зад врата...