37

патриот

преди 7 години

ние обичаме много доган.затова не се оплаквайте за османското присъствие 500 лета.щото вашите пра пра пра дядовци са били същите гьотверени.т.е дупедавци като вас пра пра пра внуците.....

36

турчин

преди 7 години

ДОСТ ЗДРАВО ШАМАРОСА ДОГАНОВИЯ СТРОЙ.ВТОРИЯ ШАМАР ОСМАНСКИ ЩЕ Е СЪКРУШИТЕЛЕН.....

35

мостафа

преди 7 години

Лютвито държавата да го екстрадира , като персона нон грата за противо български интереси насаждане на омраза към българите .

34

Гражданин

преди 7 години

А бре,Местане,стига си искал,бре! Поне веднаж дай нещо ценно и хубаво за тая държа ва,която те е отгледала !Пфу! Толкова си долен и вече омерзен,изцапан с тиня и воня,че ще е мноооо по-добре за теб веднаж-завинаги да изчезнеш от политическия небосклон на България,освен ако имаш десетина влакови композиции с кърпички,за да забърсваш плюнките и храчките с които ще бъдеш непрекъснато обсипван...Даже не си и за съжале ние,но си в най-висша степен ...НЕПРИЯТЕН! Няма и кой да те слуша освен в Турция.

33

динко

преди 7 години

абе стига му давахте трибуна на тоя - да ходи да се пере

32

Анонимен

преди 7 години

И аз искам оставката на ЦИК, заради агитацията на Турски.

31

Анонимен

преди 7 години

Я па тоя.На агенти на чужда държава не трябва да се обръща внимание,дори трябва да се осъдят за национално предателство.Местане,защо децата на определящи се като турци граждани,които са родени преди 30 години в Турция и никога не са вивели в България,трябва да се наричат български граждани и да имат двойно гражданство.Така и следващите и по-следващите им поколения ще се определят като български граждани и накрая жив българин няма да остане.Ама не си виновен ти ,а скапаната ни избирателна система

30

Анонимен

преди 7 години

Днес бг,до кога ще ни занимавате с този предател?Той падна зад борда!Време е корабът да продължи напред.

29

Мехмед

преди 7 години

Милички душички.!

28

Путин

преди 7 години

Абе тоя Лютви диша ли още?????

27

Анонимен

преди 7 години

toya jaluk boklyk . niama takava naglost

26

Анонимен

преди 7 години

Така като го гледам, Владимир Зидаров има нужда от турска баня и евроатлантически ценности.Много усърден *** е.

25

Анонимен

преди 7 години

Бива си го агент Павел! Много бързо усвои риториката на новият си господар-султана! Но пък излезе лоша инвестиция.

24

Анонимен

преди 7 години

Българите са славяниТе единствени са били роби по време на османците.Джон Атанасов е Българин нито пишел нито говорел Български.Имало е златен бг лев непосредствено след така нареченото освобождение как ли .

23

Анонимен

преди 7 години

дрън дрън ще ,ви вземем парите колкото имате толкова....дрънкате то за сега ви остана основана деиност,пред фалита

22

ХА!

преди 7 години

До Анонимен 21Драги Анонимен,Това не са диалектни форми, а стари двойни форми на българския език, които допреди соц-реформата в българсия правопис през 1947 си имаха специален буквен знак за различно изговарящите се в различните краища на страната варианти. Комунистите премахнаха тези букви от азбуката като "буржоазна отживелица" и окастриха богатството на българския език. Анатема!

21

Анонимен

преди 7 години

А кой беше тоя?

20

До 25

преди 7 години

г -жо турцизирана, само този "сайт "ви остана............

19

до: 23

преди 7 години

Неблагодарник си ти бе Християнизиран по време на Византия , за това насилственно Християнизиране от Византийците се крие и умишлено не се изучава в учебниците по История но един смел български Писател не се срамува да говори за това , писателя Стоян Динков в новата си книга Османо-Римска империя, българи и тюрки

18

Анонимен

преди 7 години

Любезни 19 -ти!Няма в българския език дума - отзадЕ и дума - отпредЕ. Това е диалект, а в училище се учи литературен български език!Чета до тук и вярвам до тук.Така е и с - опеЧа, облеЧа, съблеЧа, слАзам , излАзам, влАзам, млЕко , млекО и мн.др, нещо са пропуснали в училище.Трябва да се говори на литературен български, а не на диалект!Това трябва да е училищното образование!