13

КОИ

преди 7 години

Кои европейци? В Швейцария се купува на общо основание, даже в много от шоколадите го слагат, което е позор за страна с такива традиции в производството на шоколад.Не мисля, че ни трябва изобщо или че някой следи качеството му. Имаме си слънчогледово масло, традиционно е да се внася зехтин, за къв бяс ни е тази съмнителна палма.

12

Анонимен

преди 7 години

Значи европейците ги е страх да турят тази гадост в резервоарите си. А тук ни го слагат директно в стомаха. Защото за ес, ние сме по-евтини и от прасетата. Да се чупим, докато не ни изтровят като в Освиенцим.

11

Анонимен

преди 7 години

По бързо да ни претопат.Това е целта.Повече смъртност по малко народ по малко проблеми.По малко пари за пенсий ,по малко безработни,по малко пари за заплати,По малка раждаемост,по малко социални помощи и т.н.

10

Досущ като БАце

преди 7 години

В брюксел не го бръснат за слив# а тука минава за деликатес!

9

тя

преди 7 години

Тровят ни! Политици и търговци печелят на гърба на българите , затова ставаме все по- болни! Има толкова много контролни органи , но са само на заплата , а резултат няма!

8

Анонимен

преди 7 години

Това за киселините в корема на човек не го знаех.Ти ги направи тези киселини по силни и от киселините в търбуха на крокодил.Знам че най силните стомашни киселини в света има крокодила.Не случайно той не дъвче ,а поглъща храната.Ти Вуйчо нещо си се объркал.

7

Анонимен

преди 7 години

Палмовото масло е изключително вредно,но българина не гледа какво купува.Наблюдавам хората в магазините,много от тях не четат етикетите.А всичко по нашите щандове,независимо дали е внос или местно пр-во е с палмово масло,защото с него е по-евтино производството.Ние нямаме култура на пазаруване,за жалост.

6

Franco

преди 7 години

До ShoppНе си от умничките...

5

краен

преди 7 години

За пари печалбарите и майка си ще ..т , а вие за някакво масло ревете !! Тотално да се спре вноса на маслото ,и който прави контрабанда да е съден ,както за наркотици !!

4

4

преди 7 години

Всички дотук сте прави. За съжаление....

3

Анонимен

преди 7 години

Геноцида за народа продължава.Той е наложен от българските политици.

2

Анонимен

преди 7 години

ние сме прасетата на Европа.Понеже сме най бедни.А в същото време Юнкер и Меркел се скъсаха да го хвалят Б.Б.колко добър премиер бил.

1

Анонимен

преди 7 години

Това чудо влиза в кръвоносните съдове и ги запушва. Организма ви има температура от 36 градуса. А това палмово масло се топи при 42 градуса. А си представете как ще го преработи организма ви като не разполага с такава висока температура?! Няма да го преработи а ще остане като шлака в организма ви. Които са виждали как се топи стоманата зноят какво е и шлака. Та тази шлака ви запушва организма и не след дълго инфаркта или инсулта ви са сервирани!