53

Казанлъшка поничка

преди 7 години

Че къде в Бг-ту има палми да ода да си наточа малко палмово масло?

52

Анонимен

преди 7 години

А казват че палмовото масло не се разтваря във вода и рибите измират от него.Какво ли става с кръвоносните съдове на човек при консумацията му.И започват едни проблеми със стеснени кръвоносни съдове, рискове от инфаркт, инсулт и така нататък. Въобще безвредна съставка че даже и полезна- ама за фармацевтичния бранш.

51

аз

преди 7 години

Да слагат каквото искат в храните, но да не лъжат на съдържанието на етикета. Има си хора за всичко. Неверното съдържание трябва да подлежи на съд.

50

Анонимен

преди 7 години

Може да има скъпо и вредно, но няма евтино и полезно!

49

Анонимен

преди 7 години

Колкото по бързо ни отровите ,толкова по добре.Да не се мъчим.

48

Nikname

преди 7 години

Нашия пазар иска ***. Никой не ни е виновен, че сме най-бедните в Европа. Докато има търсене на еФтинко, ще има и предлагане. Като спрат палмата, ще влагат мас. Народа го иска.

47

До дядомраз

преди 7 години

Прочети повече и ще разбереш, защо е вредно!

46

дядомраз

преди 7 години

Но това няма да спре изсичането им. Населението на Земята и без това се увеличава и трябва да яде. Освен това не може да му се намери толкова голям и евтин заместител.

45

дядомраз

преди 7 години

Не прочетох,че това масло е вредно,а че заради него се изсичат горите. Това е причината ЕС да го рабранява.

44

Защо чакаме ЕС?

преди 7 години

Ние изядохме що имаше палмово масло. Погледнете че всичко е с палмово масло. От бонбони та до колбаси, хляб и какво ли не. Вече се чудех от къде толкова масло. Това масло заедно с подсладителите фруктозно-глюкозния сироп, и гмо-тата ни почупиха здравето.

43

Момиче

преди 7 години

Чак сега ли се усетиха? България е задният двор на Европа. При нас ***, а при тях по-качествените продукти. Срам.

42

Анонимен

преди 7 години

Не. Те от ЕС *** пак ще си ги пробутват в България, гарантирано! А у нас ще си затварят очите, както винаги. Вижте качеството на уж прословутото ни кисело мляко, което прилича на нишесте! Трябва в Япония ли да отида, за да си купя качествено българско кисело мляко?!

41

Boio Borisov

преди 7 години

Na prasetata kakvoto i da dadesh pa kshte go qdat i shte se radvat 4e ima vaobshte kakvo da qdat !

40

Date

преди 7 години

Bulgarite go iadat za otslabvane. :-) glei kvi slabichki stanaali...:-)

39

Анонимен

преди 7 години

Тук има един много загрижен какво ядат в Русия.Мен това не ме интересува.Важно е ние какви *** ядем, а за Русия да му мислят руснаците.

38

Аз

преди 7 години

До До 29-АзАз не съм казал, че няма Е-та.Но са в пъти по-малко отколкото от бл продуктите. Говорихме за палмово масло в млечните продукти.

37

Анонимен

преди 7 години

Сигурно има вреда, ама има и полза. Синчето само с нутела израсна и сега е 192. само ще да е от палмовите гени.

36

НЕ Е ВЯРНО

преди 7 години

Няколко неща са спестени за паламовото масло 1.Изсечените палми се възстановяват за няколоко седмици 2.Палмовото масло води до рак - по-тази причина има ръст на онкологичните заболявания в България с 500% за 10 години (иначе го приписват на Чернобил което е наложено от медиите ) 3.Ако заменят това чудо в млечните продукти с Краве Мляко , сиренето и кашкавала ще са с 50% по-евтини - 1 килограм Кашкавал се прави от 10 литра мляко , 1 килограм сирене се прави от 5 литра мляко - дори по 1 лев .

35

ГРОБАРСКИ

преди 7 години

И по зле ша става! Преди кат препогребвахме в някой гроб след 7 години намирахме кости.А сега не гният бе...секаш мумии погребани...ба си. ТО ЗА тва шефа каза че щели да дигат срока...шот не изгниват шот ядем много е-та...ме-та и гмо.

34

До авторката

преди 7 години

И европеиците си го близват и даже си го папкат Камелче. Не знам от къде си преписала но истината не е точно така.Ползват и те ,,благините" на съвременното хранене.