70

поглед

преди 7 години

Най мазния и негативен от всички е Горанов. Защо Борисов много го лансира нима няма други по умни от нтего като знаем как е завършил висше образование.

69

Анонимен

преди 7 години

Винету пак ще ги забърка каши.Обречен е.С лош материал и крадливи управници нищо не става.

68

гоуеми сме офси

преди 7 години

шматарешки на другите избори ако прескочи то този и за опозиция не става. Каракачанов чака за това 20 гта и този има да почака доста

67

Анонимен

преди 7 години

Ами нали корнелия щеше да печели?Ако бяха вдигнали цените преди изборите,дали щеше да вземе толкова гласове?

66

някоя си

преди 7 години

"Приоритети на третото правителство с мандата на ГЕРБ се очертава да бъдат социалната сфера, реформата в администрацията и други реформи, които предстои да бъдат обсъдени." Абе ние виждаме, че приоритет е социалната сфера. Новите цени на парно, таз, вода, очакваме и ток, го показват. Просто нямам думи за лъжите, които се изричат, че пък се и намират хора,които им вярват!

65

Отчет

преди 7 години

Служенните , назначени от бесепето дадоха отчет: - целенасочено ликвидиране на шофьорите по тунелите - спиране на парното през зимата на софиянци , защото много се правят на десни и даже го показаха на изборите. - изглежда това със спирането на парното не помага много , сега вдигаме и парното и тока и газта и водата, да видим какво ще правят сега.

64

Анонимен

преди 7 години

Защо не обявихте убийствените цени на вода, парно и газ преди изборите?ЗАЩОТО ГЕРБ И ПАТРИОТАРИТЕ НЯМАШЕ ДА ПОЛУЧАТ И 100 ГЛАСА!Шокът с новите цени е само за тези, които наивно повярваха на управляващата клика и гласуваха за ГЕРБ, ПФ, Марешки и останалата либерална ***.Затова всички пред НС и КЕВР!

63

Празници

преди 7 години

Коледата за комуноидните *** мина преди седмица и нещо.

62

Защо

преди 7 години

Конярката беше сигурна за министър-председател и даже си беше поръчала ново костюмче от Версаче, а тя кВа стана, няма Данс , няма Пеевски. Кво ша праим ся?

61

Анонимен

преди 7 години

До 70 За *** става дума нали? Абсолютнои си прав!

60

Анонимен

преди 7 години

До 68През 23г. са трепали комунисти-убийци,терористи и престъпници! Нормално е да ги избиват.

59

Анонимен

преди 7 години

СИ ДЕ РОВ , СИ ДЕ РОВ ! ВИЦЕПРЕМИЕР , ВИЦЕПРЕМИЕРЪТ ! Гласували за Тиквата , получили СИДЕРОВ ! Най после излезе на яве златния пръст на Сидеров за СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ ,средния за българите ! ЧЕСТИТО за победата и новите цени !

58

ЕДИН

преди 7 години

До Анонимен 68ПРЕЗ 1923 ГОДИНА ГРЕШКАТА ИМ БЕ,ЧЕ НЕ ИЗТРЕПАХА ВСИЧКИ ПАРТИЗАНИ,КОМУНИСТИ И РОДОВЕТЕ ИМ ДО ДЕВЕТО КОЛЯНО. ТРТЯБВАШЕ ДА ГИ ИЗТРЕПЯТ ДО КРАК ТАЯ ДОЛНА МЪРЗЕЛИВА И НЕГРАМОТНА ***. МОЖЕХА СЪЩО ДА ГИ ИЗТРЕПЯТ И МАЛКО ПРЕДИ ДЕВЕТИ С ЛЕКОТА...ЖАЛКО ЧЕ НЕ ГО НАПРАВИХА.

57

Анонимен

преди 7 години

НА ВСЯКА С ВИН Я И ИДВА КОЛЕДАТА.И НА ГЕРБ ЩЕ ДОЙДЕ.

56

Анонимен

преди 7 години

СЕГА СЕ ДЕЛИ БАНИЦАТА.А МАРЕШКИ НЕ ГО ДОПУСКАТ НАБЛИЗО.

55

Анонимен

преди 7 години

ПРЕ3З 1923 ГОДИНА БЪЛГАРИ КЛАХА БЪЛГАРИ, КАКТО И ТУРЧИН НЕ ГИ Е КЛАЛ.Затова през 1944 г. - на кучето - кучешка смърт.

54

Анонимен

преди 7 години

ЗА МАРЕШКИ НИКОЙ НЕ СЕ СЕЩА ДА ГО КАНИ НА ПРЕГОВОРИ, ТОЙ ЗА ПРЕМИЕР СЕ ГЛАСИ.

53

MoX

преди 7 години

До ЕДИН ГЕРБ ще падне от чудовище по-голямо от Борисов. И ще има пак някаква форма на съд, и пак българи ще избиват българи-гербисти. Вече се оформят чудовищата - всички политици имитират Б и ще дойде ден когато Нов ще заеме мястото му. Както българи-фашисти са избивали българи-комунисти, а после обратното, така очаквам и сега.

52

Анонимен

преди 7 години

До ЕДИНИма и българи по-лоши от турците и си заслужават, а комунистите спасиха държавата от такива българи.

51

Анонимен

преди 7 години

До ЕДИН Подобни простотии може да пише само човек, който е на софрата на бибитко банкянски.