109

Архаичното дясно

преди 7 години

До Анонимен Костов имаше уникалния шанс да изведе България на правилния път, но стана символ на архаичното дясно, провалил се политик, заради ламтежа си за власт и пари.

108

Анонимен

преди 7 години

Kostov dade pat na mutrite v bgcs kufar4etata na lujanov ohrabata na jivkov priatelite na jeni jivkova kostov oschte kasva koi da sa poslanizi agenti 4engeta

107

Анонимен

преди 7 години

Костов е десен, Борисов е недоразумение, от ЕНП му се радват, поради простата причина, че проблемите ги прави единствено за България, а в Брюксел слушка и папка, демек изгоден им е.

106

Пешо

преди 7 години

Няма ли от кой да взимате интервюта ами разпитвате ромите в Драгалевци?

105

Пешо

преди 7 години

А пък Костов изпрати синята идея по дяволите и изпадна в седма глуха!

104

ИНЗ е в гърч

преди 7 години

Много отрицателни коментари от Mypзилкит. Това е на добре. Значи не са им увеличили ставката и се опитват да наваксат със заработка.Змията кога хапи? - като я настъпиш.

103

Анонимен

преди 7 години

Аз прогнозирам, че Костов е прав !

102

РадостинРадуков

преди 7 години

Смърфовете ФАлираХА и чичко Гаргамел изскочи от бърлогата си да покаже че е жив!Тъжна работа ,затова нямаме развитие двадесет и седем години (немога да повярвам че e минало толкова време).Промяна ли, преход ли ,демокрация???НЕ било в катастрофа за България.Неподготвени да се справим с реалните параметри на капиталистическият строй .Този на снимката беше един от първите шме кери забогатяли от неинформирани ,наивни хорица-това заводи ,авиокомпании, банки . Днес Костов е ръководител в център за оценка на риска WTF

101

Анонимен

преди 7 години

Абе този драгалевски ***.нгал още ли не са го бетонирали? От него започна унищожението на държавата и я превърнаха в територия. Но времето му наближава на всеки му идва времето. Този път ще е по страшно от 9.9.1944 година. Има много за галене със секирето!

100

Един българин

преди 7 години

Е браво бе, Костов, машалла! Ти засенчи баба Ванга и филаделфийския оракул!То много сложно и трудно да се досетиш че скоро ще има нови избори...С този хаос и дълбока криза в държавата ни мисля че и децата биха се досетили че скоро няма да имаме никакво стабилно управление, за съжаление.

99

Bad Company

преди 7 години

Този гъz це прави на десен ама си играе за ***. Отрочето му разпарчатоса дясното и сега 300 000 умни и десни хора нямат представители в парламента. За сметка на това протежето му от СДС др. Нинова е председател на БСП.....

98

Ляв

преди 7 години

Костов, е единственият български политик с изградена дясна идеология, с перспективно мислене и идеи, другото, начело с ГЕРБ,е сур0гат, с мътни представи за света и див левичарски популизъм.П.П. Още веднъж, убежденията ми са леви.

97

bai_jordan

преди 7 години

До 130Ако беше работил там където аз щеше да знаеш. Сериозен съм!!!

96

bai_jordan

преди 7 години

Най-големия крадец на прехода!!! Не го плюя, хваля го!

95

Иван от Нови хан

преди 7 години

За да не сме като Чехия, Словакия, Унгария и др. бивши соц. държави единственият виновен е той и само той. Осъществи най-дивата приватизация на грабеж и присвояване. Раздаде фабрики и заводи, фирми и предприятия, предписа ги на близки и познати, обедини ги в РБ, които се провалиха и сега си гледа кефа и се подсмива.

94

До ГРУ

преди 7 години

Ми те и в България продават на 50стотинки, другото е акциз бе, меен.Май не си в час !?

93

ГРУ

преди 7 години

Костофф е руски агент - пише го и в уикилийкс. Всичко е проследимо. "Учил за пилот от ССА (селскостопанската авиация в россия 2 години), а става доносник в университета. Същото е и със Софиянски ............ Смърт на руският окупатор...........П.С. Лукойл продава бензина в САЩ за 0,50 лв. литър, а в България 2,50 лв. Мутренска история с участието на ГЕРБ и БСП, функция на БКП.

92

Анонимен

преди 7 години

Костов е един *** фалира и продаде икономиката, ходи да се моли на немците да ни приемат във валутния борд че да не го убием с камъни и го изкархаа някакъв генийй че спасил държавата *** и ***. А колко кредитни милионери има в партията му, а ? Виденов си живее във гарсониерата Костоф по хотелите.

91

Исмаил

преди 7 години

да живее ДОСТ-българската партия,не ДПС-руски мекерета.

90

до 111

преди 7 години

какво фалира, то такива като тебе я фалираха, дето едно и също баят и 3 000 години все това ще баят., щото акъл нЕма. Костов винаги ще е виновен и за всичко, за такива като тебе, на които им плащат само това да пишат.