129

Анонимен

преди 7 години

тоя да не стана някаква врачка тука, да го назнач на щат по тв1000

128

до 175

преди 7 години

До Анонименпрофесор Чирков българин или ром.Какво значение има тъпанарино .Важното е че казва истини.

127

Анонимен

преди 7 години

По-добре да беше предвидил резултата на десните преди изборите. Сега освен да се надява, че ще има по-скоро избори и тоя път ще влязат друго не остана.

126

Анонимен

преди 7 години

Костов българин или ром

125

Анонимен

преди 7 години

Едно вярно мнение има на 66.Виденов първи заяви за въвеждане на валутен борд.Костов го отхвърли.Последва привикване на Костов във САЩ.След това дойде големия натиск срещу Виденов от световната банка за да го свалят.Костов наистина започна разграбването което Борисов довършва.Но Костов не пусна косоварите у нас

124

Анонимен

преди 7 години

Колкото и да повтаряте и да го набеждавате в грехове, няма да стане.Инсинуациите ви издишат.

123

Въйййй

преди 7 години

Според публикации Костов назначи Нинова за директор в едно предприятие тя си купи със спестените пари от закуски 37% от предприятието после ги продаде пак на предприятието за нея останаха два мезонета и гаражче в София вечна дружба у лево и десно умни и красиви сите по паветата у Софето......

122

Дарвин философ

преди 7 години

500 хиляди умни и красиви останали без представител?Ами като главен виновник за краха на СДС да се извини нашия.А като се надробиха на парчета умните и красивите следва че май са само красиви според техните си представи...

121

Анонимен

преди 7 години

Тениската му е турско менте.

120

Произхода му

преди 7 години

Иван Костов прогнозира че Произхода му са Ромите дошли по тези Земи по време на Византия през 11 век. както е записано в Архивите но не иска да си признае Ромския Произход , боята обаче не лъже , всички имаме очи за да виждаме Истината наяве

119

Шефа

преди 7 години

Тоя вместо да лежи в панделата , за огромните щети които нанесе на българската икономика и платена служба на кабинета му на чужди интереси , взел да дава мнения ?За това българския съд и съдебна власт ще боксуват дълго , дълго , а България ще изостава и ще страда , поради пълната БЕЗНАКАЗАНОСТ на нейните управници!

118

тъмна особа

преди 7 години

Има хора, които не трябва да бъдат питани, още повече, когато са навредили на държавата си в гигантски размери. Парадоксът на тази държава е, че им се дава дори да дават акъл, вместо да получат заслужена присъда. Явно робския врат на народа още е скършен и няма сила да се надигна срещу ежедневните безобразия в държавата.

117

u4en

преди 7 години

Костов е 1 . Освен че спаси БГ от хиперинфлацията при крадливите червени бок---и..въведе валутният борд...започна бърза приватизация - началото на капитализма..А с външната си политика запази целоста на Македония..запази стабилноста на БГ..не позволи руска намеса в Сърбия и направи възможно приемането на БГ в НАТО и ЕС. Сравним е само със Стамболов !!!

116

Анонимен

преди 7 години

ПО-СКОРО ЩЕ СА ВЪВ КРАЯ НА 2017-ТА :D

115

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се направи публичен регистър на несбъдналите се прогнози на всякакви лъжепророци и фалшиви политически шамани. Тогава щяха да им се затворят устите.

114

БАБА БУНА

преди 7 години

МНОГО ОТДАВНА СЪЗ МУ ПРИГОТВИЛА СВЕЩИЧКА......

113

Хитър Петър

преди 7 години

Как се разхожда на свобода този крадец? Трябва да бъде изправен на съд за това, че продаде за жълти стотинки половината държава.

112

luckyman

преди 7 години

Мавъра ще стяга нови секти! От се са им измислили името "градска десница"!Колко градска.. .спорно и то много! За дясното да, но само ако с лявата ръка си слагат грантовете в десния джоб?

111

палач

преди 7 години

Това *** ЗАЩО е на свобода ощеееееееее....какво чака Българското стадо,този индивид-животинско същество отдавна трябваше да е на бесилото за нанесените огромни щети и поражения на България....Иван,Драган,Бойко,Кунева,Симеонов,Каракачанскаи все българи хайдуци и накрая пак някой им виновен ..т.е ДПС ....стига сме търсили вината винаги в други.,Иване признай си че си най голямото *** на прехода

110

Kokolino

преди 7 години

Видно е с просто око, че партията ДПС е създала дълбоки и трайни комплекси на драгалевския гражданин ( със сините джуки ). Той може да бъде сигурен, че ДПС ще продължава да го комплексира дори и от "фризера" . ДПС е във "фризера", но искам да го попитам: - Къде са твоите десни запъртици?