206

Анонимен

преди 7 години

до 238 Северозападна изтрещяка куха лейко: Ходил съм в казарма, а от 2007-*** нямаме наборна военна служба и нямат право да те привикват в никакъв запас. Имат само право ако държавата ни е в условия на война да ни привикат и мобилизират! Разбра ли , бе оллигофрен? 73-ти набор съм за справка.

205

Анонимен

преди 7 години

До оня маллоумник от Северозапада: И като ти пратиха известие военните да се явиш, ти с наведена преклонена главица отиде? Толкова да си ***!

204

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен225Млади момко, ти в казарма ходил ли си? А след това- в запас? А получавал ли си повиквателна, постоянна? А чел ли си какво пишенанея? А повиквателна за запас, или будил ли те е нощем викача на твоя район за мобилизация? А ходил ли си запас? Явно не си. Питай баща ти, той навярно е ходил, могат ли да го накарат насила, или не могат, имат ли това право, или не, даже и в мирно време, и ако иде там, а се прави на "ударен" , какви ще са последствията? Много ви разглези демокрацията....

203

Анонимен

преди 7 години

Марешки - МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ!!!Тиквун - министър на тоалетните в парламента.Цвъчко - министър на тоалетните в панделата.

202

До Гелев

преди 7 години

Седя на пейката пред една детска площадка и наблюдавам детето докато си играе на пързалката. Сядат на съседната пейка две шведки от чистотата, извадиха си семки и започнаха да чоплят. Събираха обелките в едно найлоново пликче и след това го изхвърлиха. По някое време станаха и тръгнаха. С детето се разходихме малко и пак се върнахме. На пейката, на която бях седнала, седяха две майки. И двете майки наконтени, около тях - *** сметище. И това го бяха сътворили за около половин час.

201

Анонимен

преди 7 години

Къде ще те привикват бе, Северозападен гьон? Язък че Краси Радков е от вашия регион. Толкова да сте проости всичките там, бе!

200

алек

преди 7 години

не на тиквата

199

Бай Ристо

преди 7 години

Физиономията и погледа на Лилето казват:"Ее другарю Борисов недейте така..."

198

Анонимен

преди 7 години

до 229 Северозапад, явно не си ми прочел и следващият коментар- номер 225! Хайде прочети го и ела пак!

197

Един от Северозапада

преди 7 години

До 1 от Югоизтока Прав си... Питам се, ако границата се пазеше както едно време, ако не бяхме вадили мини и разграждали, сега така ли щеше да бъде? Не всичко наследено от социализма беше лошо, охраната на границите бе на ниво.

196

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен223 Млади момко, не четеш какво ти пиша, или се правиш на ударен.Писах, АКО ПОИСКА държавата. Но в много от случаите не иска.Не и се занимава.Иначе-бъди сигурен-ще те намерят.Докато имаш живи роднини в България, семейство, докато има някой да те е виждал, от приятели и познати, докато докато имаш каквато и да е собственост на твое име, докато имаш поне едно електронно устройство у себе си, включително и часовник-откриваем си, ако си на територията на републиката.

195

От 178

преди 7 години

БСП лявата партия. Умря ми коня от смях :-). Кое и е лявото, че немога да се сетя. Шефката е седесарка, а останалите са от милионер нагоре.Умния кажи ми, че греша, а ?

194

Анонимен

преди 7 години

222 И не е въпроса дали ще ме открият, а това че нямат право да ме привикват, понеже не сме в условия на война. Това искам да ти набия в кухата капандура. Как няма те обиждам, като ти приказваш простотии от галактическо ниво ?Има всеки право на мнение, но ти искаш да ме убедиш да вярвам в тях> Ето затова те обиждам, шмиргел !

193

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен218Интересно, Орбан и тези около него, защо ли не разсъждават като теб, а си бранят държавите?

192

Анонимен

преди 7 години

до 222 Така ли? А ако работя без договор и на квартира в някой град как ще ме открият?

191

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен216По самото ти обръщение, начина на писане, разбирам, че още не си дорасъл, за да проумееш това, което ти казвам.Ако иска, държавата има 1001 начина, да разбере къде си. АКО ИСКА. Най елементарно е да ти засекат вноските към НОЙ, НАП, които трябва да внасяш всеки месец, или да внася работодателя ти, ако си в България.Има и други начини, ако решат, за които е достатъчно да вкарат само ЕГН-то ти в който регистър си решат.С точност до 10 метра ще те намерят, уверявам те, АКО ПОИСКАТ.

190

Анонимен

преди 7 години

до оня от северозапада...ще ме привикат, когато Моника Белучи ми направи сввирка, брат!

189

Тони

преди 7 години

МВР на Сидеров да дадат

188

Анонимен

преди 7 години

Искаме ГЕРБ , искаме ГЕРБ!...както казваше Тато - спортът за един мирен свят!а ние можем да кажем - политиката за един мирен парламент без опозиционери.

187

Анонимен

преди 7 години

Boje kakvi usmivki ah nedei kaji mi da mnogo falsch i lizimerie pogrosnahte be otslabnete ne r sdravoslovno Na patriotite i 3 ministr. Schte se sagladat samo da sa na vlast te prili4at na gerb