19

турчин

преди 7 години

Кърджали е Бг. Харесвам Ердоган но ...това е. Земята е за всички. Няма нужда от войни, болки и т.нтМир в Страната. Мир в Света. Ататюрк.

18

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХАААААААА-DETO SE OBLICHAHA S PERDETA OT TIYA TIGRI LI MALE,MALEEE

17

Лаврентий Берия

преди 7 години

Аааааа, не, моля, моля! Единственият пазител на мира беше другаря Йосиф Висарионович Сталин, понеже пречука всички като кучета, и след като пречука и Хитлер и никой повече не си и помисли, да нарушава мирът в Европа.

16

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ИСКАХ ДА КАЖА, ЧЕ ЕРДО Е ЧОВЕК НА АНАДОЛСКИТЕ *** :)КОЛКОТО И ДА УТРЕПЕШ С ЧЕХЪЛА, ПОСТОЯННО ИЗКАЧАТ НОВИ :))

15

1

преди 7 години

Една от характеристиките на авторитаризма е неспособност за самокорекция. Друга характеристика е нетърпимостта към чужда критика.

14

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ЕРДО БОК ЛУКА НЕ ЗАСЛУЖАВА ДА ЖИВЕЕДОЛНО И ПРЕЗРЯНО КУЧЕ, КОЕТО СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТДАНО СКОРО ДА РИТНЕ КАМБАНАТА :))

13

eu comentar

преди 7 години

Ste doyde den turskia narod s sobstveni te si ritse ste go obesi toz gruzinski sirvul i ste ide pri menderes na gosti.

12

ХА-ХА-ХАААААААА

преди 7 години

ЕРДОГАН ЗАСЛУЖАВА ДА НАТОРИ ЗЕМЯТА :)))ДА ЖИВЕЕ ГЮЛЕН :)))))))

11

Анонимен

преди 7 години

Успех на Ердоган на българският фронт му желая.Трябва да бъде по рязък и безкомпромисен със българските мафиоти и негови слуги от ГЕРБ и обединените патриоти.Не бива да допуска да се подиграват и тъпчат електората който би гласувал със за на референдум Кърджали.Не може когато турците гласуват за президент Цецка да са хубави и когато гласуват за ДОСТ да са лоши.Ердоган трябва да покаже на кучетата до къде да скачат

10

Макс Вебер

преди 7 години

До ТуркоЕх, бедни ми Турко! Добре, че Българите ви дадоха нормални имена, образование и светска култура, че иначе още да живеете в 1438 г. Ех, завиждам на Българите добри хора са все още ви търпят вас и ромите... Жал ми за вас толкова към вас толерантно подходихме, а вие с вашите азиатски "ценности" пак си с..хте в паниците!!! Та не знам кои са ромите в случая...

9

luckyman

преди 7 години

Щом и *** си направиха Хитлер, светът наистина е за презареждане!

8

до турко

преди 7 години

Знаем, че ромите са ви братя на вас турците. Затова си приличате толкова много.

7

Макс Вебер

преди 7 години

Значи, ако Ердоган е пазител на мира, следователно Путин, Обама, Меркел трябва да са нобелови лауреати за мир!!! Путин превърна Русия в олигархична нефтогазова държава и анексира половин Украйна и още куп други щуротии! Обама подпали целия арабски свят и превърна Сащ в най-мразената държава в света с простотиите, които извърши! Меркел унищожи пректа ЕС ( на немци това им за 3 път) сруващ милиарди евра и 60 г. борба само за 1 година!!!Само не знам защо, все още има и..оти които им симпатизират!?!

6

Башка Луд

преди 7 години

Честит първи април Ердо! Тоя мустакат нерез се изживява на месия! Тоя верно си прави майтап, изтрепа хиляди кюрди и има наглоста да ги призовава да го подкрепят! Кога ли ще му сложат точката?

5

до 7

преди 7 години

През комунизма се оплаквахте че ви задължават а сега се оплакваш че четеш ами не чети бе глупчо не чети.

4

Анонимен

преди 7 години

"Ердоган със самооценка: Пазител на мира!"Още веднъж, честит първи април!

3

смЕх

преди 7 години

"Пазител на мира" добре се връзва с първи април само че ако се погледнат едни стари кинохроники от преди около 80 години ще видим един друг фюрер който ги плещи почти същите безумия и после всички знаем какво се случи. Крайно време е двамата големи да седнат да се разберат и да му бият шута на анадолския "пазител на мира".

2

Анонимен

преди 7 години

Психопат на годините.

1

PLAMEN

преди 7 години

Gorko im na turcite