39

Анонимен

преди 7 години

Ами не е такъв. Живея в Турция и го виждам с очите си .....Дори твърдя обратното. Даде едни права които не са чак толкова необходими и полезни.

38

до последните 4 ком.

преди 7 години

Ердоан не е диктатор. Като такъв го показват ,но не е ! За теб , Ивчо , се отнася особено !

37

Анонимен

преди 7 години

Това което пише т.н. Ястреб и кога ги пише показва, че този турски *** е платен да дразни българите. Каквото и да пише, България никога няма да бъде турска! Най-много да се опита Откачалкото Ердоган да завземе част от България но това е война. И кой ще спечели, никой но ще загуби Турция. И без това Турция се срива икономически. Инфлация и обезценяване на лирата, спад на туризма, загуби в икономиката. Ще се спука балона и недоволните ще му вземат простата глава на Ердоган. Краят му е ясен.

36

бай иван

преди 7 години

Диктатурата понякога е хубаво нещо, но винаги завършва с кръв и гражданска война. Няма диктатор който да е свален мирно и тихо.

35

ИВО

преди 7 години

ФАНАТИК КАТО ХИТЛЕР

34

Анонимен

преди 7 години

Знам бе, знам, лирата се обезценява с 20% и турския шеф бърза да ти увеличи заплатата за да не ти падне стандарта, даже увеличението е по-голямо от обезценката. Знам го по българските шефове и те са такива. Ей, турските *** договаряйте си заплащането в левове да не изгорите.

33

До 57

преди 7 години

"нощтно"....Това на какъв език е?

32

Анонимен

преди 7 години

Гордата турска лира всяка година губи 15-20 % от стойността си. Сега 1 лира е 50 ст. , точно преди година е била 60 ст, точно преди 2 год. е била 70ст. А догодина сигурно ще е 30 ст. Да ви имам и цветущата икономика и валутата и държавата и манталитета .....от третия свят. Айде яжте си баклавата и си разтягайте локумите за велика турция някъде другаде.

31

Анонимен

преди 7 години

Писна ми да чета какво е казъл Ердоган някъде. Аман, бре!

30

zzp

преди 7 години

NOSTNATA SMANA NA AK TROLOVETE SE SE ZAELA S KOMENTARITE,KAK E IMA LI UVELICENIYE NA TROLSKITE ZAPLATI DRAGI PODMAZVACI.IZOSTAVIH TE GLASOPODAVATELITE SI NA AVTOGARA KIRCALI TPICNI ERDOGANOVSKI OVTSE.

29

Патриот

преди 7 години

Все едно хитлер да се слага на евреите....

28

Анонимен

преди 7 години

Турската икономика се търкаля надолу по наклонената плоскост, десетки милиарди се изтеглиха от страната,кредитния рейтинг на държавата е junk(т.е. боклу.). И европейци и руснаци не искат вече да ходят там на море. Ако Ердоган спечели референдума още стотици милиарди ще излезнат от страната.Тогава ще питам тези които казват, че Турция била богата. Била, минало свършено време. Да им е честит и на тях грузинския диктатор дето умира за народа си и народа за него, ама в прекия смисъл.

27

Анонимен

преди 7 години

Не знам колко е евтино в Турция, но част от обещанията към тези които ги пращаха да гласуват в България беше, че ще им разрешат да си внесат от България в Турция по 20 кила месо, което там било 3 пъти по-скъпо. Та колко да е евтино в Турция.

26

цените днес

преди 7 години

Чаша каймаклия кафе в Стамбула града струва две аспри,но да си купиш жена искат от десет крави нагоре!

25

НАГЪЛ! НАГЪЛ! НАГЪЛ!

преди 7 години

Колко е нагъл! Беше премиер, обаче е зависим... Врътна се президент и сега пуска референдум, за да вземе пълната власт! НАГЪЛ! НАГЪЛ! НАГЪЛ!

24

Анонимен

преди 7 години

"БРАВО ЕРДОГАН Е, СТРОИТЕЛ НА НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД :)"И като се събуди, видя че си спал на отворен прозорец, краката отвити, а дупето захапало чаршафа.

23

селяк

преди 7 години

Ердогане, запри се с тея автобуси бе ***!

22

ZULU

преди 7 години

До ХА-ХА-ХАААААААА-NEDEY OPIVA LOKUMI,YA KAJI KILO KIYMA ,BENZIN,RAKIYKA KOLKO STRUVA ILI TI PLASTAT V VALUTA ZATOVA MNOGO SE HVALIS.1401 LIRI KATO DELIS NA 40 STOTINKI I OSTAVAS GALOSV BG

21

morelini

преди 7 години

На този нещо му хлопа дъската...той е във война с тях...кани ги да го подкрепят на референдума.То бива наглост ама чак пък толкова....

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам Ердоган кой мисли ,че заблуждава с тези митинги и призиви да се гласува за Султанат,след като е ясно,че референдума, ако трябва ще бъде фалшифициран или нещо друго ще измисли за да остане на власт докато е жив.