33

Анонимен

преди 7 години

Кои са тия селянджъри, верно ли тия са интелигенцията на нацията, да не са завършили някое килийно училище дипломи имат ли истински.

32

на снимката

преди 7 години

Тези дето ги виждате на снимката са всъщност вдигачите на цените. Вдигат цените, за да си напълнят джобовете с пари от партийните фирми, включително и Топлофикация.

31

ЧЕСТИТО ПЛОВДИВ

преди 7 години

ЧЕСТИТО ОТ ГЕРБ НЯМА НИТО ЕДИН ПЛОВДИВЧАНИН ЗА ДЕПУТАТ.САМО СЕЛЯНИ.АМА ТЕ В ГЕРБ СА САМО СЕЛЯНИ ОСОБЕНО В ПЛОВДИВ 99% СЕЛЯНИ И ЛЮБИМОТО ИМ Е ДА ОБИЖДАТ ПЛОВДИВЧАНИ НА СЕЛЯНИН КАТО РОМИТЕ ДЕТО СЕ ОБИЖДАТ НА РОМ АМА ТЕ НАЛИ И ВСИЧКИ РОМИ ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ ТА НОРМАЛНО И ВСЕ ПОДБРАНИ ДРУГАРИ ОТ БКП СТАВАТ ДЕПУТАТИ ОТ ГЕРБ

30

Добро дело!

преди 7 години

Гласувахме за ГЕРБ, спасихме засега България!Когато се наложи, отново ще ги изберем!

29

Анонимен

преди 7 години

Леле ,леле, леле ! -Ужас !За тези ли гласувахте ? Вярно ли бе хора?

28

Анонимен

преди 7 години

Кой от кой по-ценен. Да умреш от смях.

27

д-р

преди 7 години

При това поголовно гласуване за "герб", няма да е зле да се проведе една хубава акция за стерилизиране на гербогласуващите, с цел намаляване на гербопопулацията.

26

se

преди 7 години

Срам за Пловдив !Срам ,че избраха един провалил се политик обслужващ интересите на запада.

25

Зозо

преди 7 години

Глад за ***! Никаква тяхна фирма да не бара обществена поръчка! Само глад и бой ги оправя! Още поне 3 мандата и ще се гътне червената старица.

24

5 милиона мнозинство

преди 7 години

Милион и сто хиляди са гласували за т.н. "герб", а 5 милиона не са гласували за тях. Следователно, новото правителство трябва да бъде излъчено от мнозинството - от тези 5 милиона българки и българи!

23

Pussy Riot

преди 7 години

***-то Бъчварова става депутат, ***-то Борисов я спасява. Задава се правителство, тип *** Riot.

22

Курнелия Нинова

преди 7 години

Aз пък бях много отворена, но накрая...

21

Анонимен

преди 7 години

И БОРИСОВ ТРЕТИ КАТО БОРИСОВ ПЪРВИ- ЗЛАТНИЯ ПРЪСТ ЗА БОРИСОВ, СРЕДНИЯ ЗА НАРОДА.

20

Анонимен

преди 7 години

Чудим се как ще живеем без да гледаме и чуваме стържещият глас на Цецка Мамата, без нежния взор и мъдра мисъл на Бъчи Социоложката? Но Н.В. Съдбата чу тъжният ни вопъл и помогна, двете тлъсти тетки влазат в НС. Лошото е, че за внучетата на Бъчи няма кой да шие терлички, да им пържи филийки и чете приказки. Тя отново ще къса време от семейството си за да го отдаде за напредък и демокрация. А Цуцка горканата май ще се размине с шеф на парламента. Толкова я измъчи народа като не гласува за нея, но

19

OMG_Lucker

преди 7 години

Какъв е този сбирщайн на снимката? Нелицеприятни мошеници, загробили и без това бедната България, тези ли избрахте? Всеки 3ти е гласувал за тях, не мога да повярвам! Да не ги знаехте какви са- да сте се объркали... ама те 2 пъти ни изклатиха, а ето че и трети път ще има.Българинът явно е мазохист.

18

Росен

преди 7 години

Продължение на коментар 12 : Т а , държанието на тези от снимката е такова ,като че ли те не са виновни за всичко това. Тази новина трябваше борисов да ни я поднесе много преди изборите , даже преди да е имал намерение да абдикира от властта за пореден път. Защото това са го знаели ,но са си мълчали и са чакали да стане чудо.ПродължениеВиновни са ГЕРБ и Борисов,но са чакали да минат изборите ,защото иначе щяха да гледат управление през крив макарон.

17

Манолски

преди 7 години

Искам да ви съобщя от личен опит, че Лили Павлова е доста палава под завивките

16

Анонимен

преди 7 години

Тия на снимката имат общо IQ=3,14

15

До Росеньее

преди 7 години

Който е на топлофикация да му мисли :д

14

Анонимен

преди 7 години

Борисов отвори място на Дукова,а Петкова на Бъчварова.Как без тези ценни кадри-оправиха МВР,образование,енергетика.Боже,колко умни хора има в България,а кой е в парламента.Цачева е най-умна от тях.