79

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм знаел, че атакистите се борят за висши цели и идеи. Парите и придобивките в парламента въобще не ги блазнят.

78

Анонимен

преди 7 години

Андрешко, лелята е необикновена, бе.Дайте и някое министерство.

77

Анонимен

преди 7 години

Още нямали да падат от РАЗКОША или да се появиме пред парламента със сопи

76

Андрешко

преди 7 години

Разкошно е хората гладуват,тя си дреме в Парламента,мерцедеси,екскурзии и банкети и правилегии навсякъде ,няма да ги има вече и ще трябва да работи като обикновен човек

75

Анонимен

преди 7 години

До ДАКак го излъгаха този Волен да съсипе Атака, така правят с неподходящите, с измами, с медии, с лъжи и той се поддаде. Само когато съм гласувала за него не ме е било яд. И техните програми са най-близки до хората и най-далече от ГЕРБ, но ще се коалират с тях и на следващите избори вече няма да ги има. Така правят с тези които наистина се борят за нещо.

74

Анонимен

преди 7 години

Е, като се вземе човек много насериозно, така става.И аз някой път сънувам, че съм Гьоте, ама като се събудя- пръстите в контакта.

73

Анонимен

преди 7 години

ИД, Порошенко и Ердоган си отдъхнаха.

72

Васо

преди 7 години

И още нещо ще кажа по повод невлизането на Магдалена Ташева в парламента. Много пищим, нямало лустрация та поради това сме били на такова дередже. Напротив, имаме лустрация и тя тече с пълна сила. Лустрираме всеки дето не ние удобен другариииииииииии. Е по нЕкой път падат и невинни жертви, но оправяме нещата. Аз паднах, но друг ще сменя, когато той стане министър. Поезия в политиката и политика в поезията. Поетите днес не ги убиват. Тях ги купуват.

71

Анонимен

преди 7 години

Един *** на путинския *** по-малко, но има още много за изриване.

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 75.И тъй като тая *** се води интелигенция, след 60г пак ще кажат че комунистите за втори път са избили интелигенцията

69

Анонимен

преди 7 години

докато готвачки и лелки от третостепенни селски детски градини влизат в парламента или ни представят в евроинституциите, все ще сме така.

68

Анонимен

преди 7 години

Ти загуби но народа спечели,няма да те хрантутим повече!

67

ДА

преди 7 години

Така е при орташка работа!!ОП влязоха в парламента благодарение на Атака!!!Никога нямаше да има парламент за фъфела Симеонов или фурнаджийската лопата Каракачанов!

66

Анонимен

преди 7 години

Тази овца трябва да я замерят а "ароматни коктейли", като Бареков!"Башибузука" на Каракачанов-тоже!

65

Анонимен

преди 7 години

Най-долния в ОП е Симеонов даже не му знам точно имената. Много пъти съм гласувал за Атака, но откакто се коалира с този на телевизия СКАТ край и много други са така. Хората които са по образовани знаят че БСП не е истинска социалистическа партия, в никакъв случай обаче не могат да гласуват за *** и престъпници каквито са в ГЕРБ. Сега ми се искаше да гласувам за Велизар Енчев и тъй като знам че той няма шанс гласувах за БСП, тъй като се надявам някой да потърси правата ни в ЕС, ББ е само ДА

64

Анонимен

преди 7 години

Леле, каква болка.То не се търпи. Разкошен период- и в буквалния, и в преносния смисъл.Пък да вземе да свърши.Мъка.

63

Анонимен

преди 7 години

Няма място за всички обединени патриоти, обединените ортаци делят на три плячката и мандатите.

62

ахмед

преди 7 години

Единствената стария с Магдалена Ташева, която истински ми хареса<<чаоооо:)))

61

Анонимен

преди 7 години

В Бг управлението и парламента са ОКУПИРАНИ от некадърници и престъпници.Който не става за нищо и алчен тича с чичнтски крачи към политиката.Аз не бих се занимавал с политика НИКОГА освен ако не е за кратко (1год) да ИЗБЕСЯ всичката тая *** а после да се върна към любимите си занимания.

60

Анонимен

преди 7 години

"Загубих. Един разкошен период от живота ми свършва и сега се прощавам с него. Моля, не коментирайте. Тишината е единственият лек за болката ми".Нормален човек като прочете подобно нещо и тръпки го побиват.Тази в Германия щяха да я обесят на уличен стълб....Представете си какво ШЛЯВЕНЕ е в парлаМЕНТА.