11

Рени

преди 7 години

Не биха се замислили да убият няколко птици, ако за това ще приберат милиони. И между другото как така в тоя огромен район са успели да ги намерят и трите, трябва да са имали цяла армия от спасители, като знам колко са ефективни при намирането на хора. Просто някой им е казал къде ще ги хвърли.

10

Ddd

преди 7 години

Сега ще се отпуснат едни пари на една фондацийка, за да спасяваме лешоядите и нещата ще се оправят. Знаете как е при зелените мародери, пари, пари и пак пари.

9

Анонимен

преди 7 години

Кой ги трови? Който си иска! В тази псевдо-държава, всеки може да реши да отрови всеки и няма да има никакви последствия. Освен ако случайно не уцели човек на някой. Тогава законът ще се надигне с цялата си строгост и мъст и ще го смачка. Но за някакви кучета или белоглави лешояди, на кой точно полицай някога ще му запука?! В крайна сметка на тях не им пука никак от факта, че пенсионерите хвърлят хиляди през балконите си, няма хванат и осъден един измамник. Бели лешояди, вие пък!

8

Анонимен

преди 7 години

Кой ги трови ? Кой трича кучетата кой се удря със дрянова сопа за берекет по нова година? Въпросите са много а отговора е едни единствен. Hякои племена и народи могат да живеЯт само под диктатура при демокрацията избиват само най-лошите им черти.

7

Анонимен

преди 7 години

Нищо не става от този народ.

6

Анонимен

преди 7 години

Как кой ги трови?! Ясно е кой - същите хора, които тровят кучета, а някои им ръкопляскат.

5

Анонимен

преди 7 години

200 000 глоба на отровено животно, като ако те намерят да слагаш отрова, веднага ти се преписва престъплението. Ако някой те издаде, награда 20 000 лева и до утре ще имаме победител.

4

Анонимен

преди 7 години

Те народа изтровиха, вие за едни лешояди ли сте?

3

Анонимен

преди 7 години

у парламента лешояди бол

2

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбрах са последните три бели лешояда на наша територия. Не знам по света колко/дали има. От години се опитваха да възстановят изчезващата им популация. Ако не от отровени животни, лешоядите се натравят и от мъртви селскостопански животни, на които са давани антибиотици.Изключително полезни същества за природата,човечеството и за селското стопанство също. Но уви

1

Анонимен

преди 7 години

Държават ана маймуните...няма грам интелект в тоз народ...