27

Европейска

преди 7 години

преса - пишат, че олигархията е взела властта

26

ognyanz

преди 7 години

Има си хас ЕНП да не даде съгласие - в тая партия интересчийството винаги е било на първо място, а принципите са само за парлама. На Бойко и гербаджиите точно в такава партия им е мястото.

25

Психиатър

преди 7 години

Здравейте момичета и момчета! Моя нехранимайко Странджата да се е мяркал?

24

Анонимен

преди 7 години

Да имат 30% толкова и министерски кресла ще получат но и лична отговорност ще си носят ако се провалят инак нема кресла

23

смЕх

преди 7 години

Видя се че тиквата е на къс повод и му диктуват що да ради нищо чудно и списъчето с министрите да им е поднесъл за назначение на "правилните" калинки според големите началници.

22

Анонимен

преди 7 години

Значи за министерски кресла била борбата.А пък аз се бях заблудил, че е за минимална пенсия 300 лв и някаква борба с монополите.Явно нещо съм се объркал. Моля да бъда извинен.

21

Патриот

преди 7 години

Що ли не е изненада, че патрЕотите се натискат там, където има най-силен руски интерес....

20

погнусена

преди 7 години

Прекрасно! Готвене се за поредния цирк на маймуните с мазни и алчни мутри! И вождът е одобрен от ЕНП-е! Да ни е честито! Нека обезводняването на и без това троянския ни народ започне сега! Спи народе Изродени!

19

Анонимен

преди 7 години

Много ми е интересно какво ще кажат коалиционните патриоти относно поредното шоково увеличение на цените на тока, парното, водата и газта от утре, което ГЕРБ за пореден път правят, макар че се правят на светата вода ненапита. Да не забравяме, че КЕВР е изцяло техен и им прави услугата да увеличи цените дни преди встъпването на правителството, но и кокошките на село знаят, че е по заповед на Борисов.Иначе лъжептриотите бяха общали да се борят с Монополите. Явно така разбират борбата.

18

анонимен

преди 7 години

наи накрая след 27 години каракачанов става ВОЕНЕН министьр а в симеоновотдавна му течаха лигите кьм енергетиката само сидеров се ослушва и гледа сеираза мен това е много рискована коалиция на която не можеш да разчиташда не се забравя че 46 процента не сме гласували на тези избори и сме неуправляеми

17

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАПърво не съм другар и второ имам новина за теб-реалностите са повече от една, те са толкова, колкото глави ги създават. А в твfята реалност е пустотаq защото не е твоя, ти само *** предавател на чужди сигнали..D

16

Тинев

преди 7 години

Къде остана дясното? Да, да, къде остана дясното в 44 НС? А има ли дясно..или ляво в България? Според мен НЯМА! Всичко е пошло интересчийство и келепирлък. Точно както на 10. Септември 1944 г. партизаните изведнъж станаха хиляди, то и сега тарикатите се превъплатиха в демократи. Морални цености, морални устои, честност понятия НЕПОНЯТНИ за съвремените правоимащи. / Като какви да се приемат фантасмагоричните предизборни обещания/И целуването ръка на попа, както и подаряването на 2-3 керемиди за някоя църква в никакъв случай не превръщат келепирджията в ИСКРЕН вярващ.

15

цру

преди 7 години

а наще патриоти като откачат пак като онзи ден на границата, като воленчо в НАТФИС и по клекшоповете и самолетите тогава ЕНП-то кво ще каже ми е много чудно и кой ще поеме отговорността ББ или ЕНП

14

к

преди 7 години

Ботев ще бъде разбран след 150 г .За тях е писал Патриот е ........

13

Анонимен

преди 7 години

Бойко не прави нищо без разрешение от Брюксел и в *** не ходи без разрешение, а ако в Брюксел почиват - стиска се.

12

Бай Корлеоне

преди 7 години

Яд ме е, че гласувах за ПАТРИОТИТЕ, защото ако подкрепят по какъвто и начин да е правителство ТИКВИТЕ на следващите избори /след 7 месеца/ няма да влязат в парламента!!! Който е подкрепил шайката на ТИКВАТА и КАЛИНКИТЕ е политически труп - като РъБъ, АБВ, Барековците и др. ГРОБ ще ги заГРОБят!!!

11

Експерно становище

преди 7 години

ГЕРБ и патерици на ГЕРБ = 100% неолиберастийска схема + мутробаджанаци!

10

Сработиха се

преди 7 години

Да се чуди човек кое е по вредно за България ,ЕНП или Путин , щот ЕНП+Путин =Грабежа КТБ

9

Анонимен

преди 7 години

На Сидеров да му дадат - Началник на охраната на мавзолея в Москва.

8

Анонимен

преди 7 години

МАЙМУНКРАЦИЯТА ЗАГУБИ