87

аз

преди 7 години

ти да си чувал за преференции,как се търгува със Швейцария и Норвегия например,и те участват в свободния пазар на практика.

86

Питам

преди 7 години

До Къде е статията??? 86 Що бе , ревизия ли ще правиш? Бъди сигурен че *** Василева не може да направи такъв качествен анализ.Тя само ни поднася и другата страна на монетата.

85

Анонимен

преди 7 години

на мен ще ми липсват

84

Анонимен

преди 7 години

До т/ур+"б/о/т&q 94Ама те точно това постигнаха - махат се! Лека полека ще почнат да махат и източно-европейските *** с тесногръдие чак до запек и страната им ще процъфти! Те знаят какво правят! А ние??

83

т/у№р+"б/о/–т&q

преди 7 години

Да се махат англичаните на никого не са притрябвали и никой няма да плаче за тях. Да си стоят там на онзи мъглив остров и да не ръсят мозък,който никой не им е поискал. Те са свикнали вечно да бъдат обгрижвани и всички да им ходят по гайдите ама свърши тя тази. Искат "специални" договорки и условия за тях, че с какво те са по-специални от останалите членове на ЕС? Ай да си стоят там на острова, да им се затворят всички европейски пазари и да им се въведат визи та да не могат носа да си покажат.

82

Freesie politika

преди 7 години

Amii?!60 miliarda ili 20 miliarda euro ?! - dosta ikonomicheska glupost....Vreda za ost eu....Polza za uk....

81

Анонимен

преди 7 години

Британия не е в позицията,да изнудва ЕС.В Лондон имат проблем с руските пари...който трябва сами да решават сега.

80

Анонимен

преди 7 години

Докато не проумеят, че Брекзит не е проект на шепа клакьори и шепа *** гласували за него, а техен собствен провал, нищо няма да се промени и ще последват още екзит -ти. Не съм чул досега някой европейски "лидер" да се изкаже адекватно по темата. Напротив, тавариш Юнкер като наежен комсомолски шеф обяснява как щял да "настоява" и САЩ да се разцепят. Подобно празноглаво говорене не обещава нищо хубаво за в бъдеще!

79

Анонимен

преди 7 години

до 90Заден двор ще станем, ако сме извън ЕС! Ама то трябва акъл, че да се сетш какво ще стане без свободните пазари!

78

Анонимен

преди 7 години

Британците и най-вече англичаните няма да получат това, което ги накара най-вече да гласуват за Брекзит - по-малко имигранти.

77

Анонимен

преди 7 години

До Къде е статията???Ето ти я статията:"The Guardian view on leaving Europe: ending a marriage of inconvenience"от 29.03.2017Ама нали е по-лесно да се правиш на интересен как търсиш по "тагове"...Линк ще си намериш сам.

76

Анонимен

преди 7 години

До Обединени силниTo пък като сме периферия на силните, голямо чудо станало. За ЕС ние сме буферна зона, заден двор, нищо повече.

75

Къде е статията???

преди 7 години

Днес.бг, вие Гардиън или Градинар цитирате? Защото от половин час търся в сайта на Гардиън и подобна статия НЯМА! Дайте някакъв линк да видим къде е тази статия! Последната статия на Гардиън с таг Брекзит в заглавието е "The countdown: how the UK's departure from the EU could unfold" от 29 март, преди това е "Brexit: UK backing away from threat to leave with no deal, say EU diplomats" от 28 март. Нещо да ми кажете за фалшивите новини или за умишленото заблуждаване на читателите ви?

74

Обединени силни

преди 7 години

Първо, че без ЕС сме загубени в конкуренцията на милиардната Китай, САЩ и др. Този съюз е неизбежен!!! И сега ще разберат англичаните колко всъщност са незначителни в световен мащаб сами!!! не ми се мисли за тях. А за България е добре, много компании ще се местят, дано изберат нашата страна! Тук не вали немпрекъснато, имаме слънце и природа, което е най-важното!!!

73

Анонимен

преди 7 години

Англичаните нямат една качествена стока -нито коли правят качествени нито телевизори и жените им едни дебели-да си дишат мъглата но острова-а не да идват тук и убиват барманите по нашето черноморие

72

Обединени силни

преди 7 години

Един *** пример! Аз съм търгошец от 30 такива в определен съюз! Гонят ме и оставам сам. Всички около мен търгуват свободно, а аз не! И се налага да търгува по-често с недоразвити търговци на хиляди километри, а не със съседите си!........Познайте какво ще стане с този търговец?.......Ще стане най-бедният!!! Много са глупвави англичаните, ама нормално правени са от братовчеди!!! Това ще е един прекрасен пример за всички останали нации в ЕС, какво е без ЕС!!!

71

Обединени силни

преди 7 години

Хахаха какво си мислят британците, нормално е ЕС да накаже напускащите, за да няма други! Какво са очаквали "умниците!? :))) Едно на ръка, че с напускането си те сами се наказват, защото без тези пазари са за никъде!!! НИКЪДЕ!!! Аз се радвам, че напускат, защото това е нагледен пример как егото те довършва!!! Бритаската им империя и там подобни... А и те никога не са били част от Европа!!!

70

?

преди 7 години

Честно казано не я открих тази статия в Гардиън.

69

Анонимен

преди 7 години

Е, като не ни отърва ЕС, давайте да влизаме в Евразийската зона - барем да ни залеят с качествени москвичи и лади, и евтини водка от Беларус., а и трактори ще внасяме от там.

68

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Мисля че това е от този тип разводи, при които и двамата започват щастлив живот след него.ЕС непрекъснато се занимаваше с капризите на острова.А и кралството не иска един поляк или румънец да ги ръководи и да им казва колко да са им криви краставиците.