202

Анонимен

преди 7 години

Тоя коя загуба на БСП е поред че им загуби бройката...

201

Брадвата

преди 7 години

Имал пари за гласове - дал.. който намазал, ще купи 2 палки шпек, и да си го ползва със здраве

200

Цецо

преди 7 години

Абе,вие сте големи политолози ,разбирачи и критици.Имате ИНФО за всичко !Кой платил протестите,кой гласувал,кой откраднал,кой -кого прецакал.....Аз съм от Бургас,и откакто ГЕРБ е на власт ,този град за първи път живна !Изчезнаха мутрите,изчезна руската мафия иинфраструктората на града придоби приятен облик !Саниране,градинки,спортни бази...Това е ,което виждам и гласувах за ГЕРБ

199

Анонимен

преди 7 години

Червените още не могат да преживеят ПОРЕДНАТА загуба от ГЕРБ :)

198

Идиот

преди 7 години

До АнонименНа тебе никога няма да ти светне! било бъдеще или квото и да е , все ще си на тъмно

197

Анонимен

преди 7 години

Що да губи милиони гласове от винетките? Всеки умен човек знае,че за купи нещо хубаво трябва да събере повече пари. Същото е и с винетките. Вие шофьорите, кво искате да рушите пътищата всеки ден ,а всички останали да ги плащаме? За това не го харесвате Борисов,защото излизаме от комунизма ... мързела и неплащането го няма вече.

196

474

преди 7 години

На този сякаш България му е бащиния и си играе с нея на "тука има-тука няма"! Какъв наглец, изхарчи милиони, за да си начеше егото. Не ме интересува как ще се казва партията /сектата/, която ще управлява. Искам обединение на честни, можещи и отговорни пред родината си хора от всички партии, които да работят за интересите на народа! Стига сме се делили на партии, които си мерят ... процентите на някакви измислени и фалшифицирани избори, според това кой колко плаща! Изборите са театър за наивници!

195

До svetlio

преди 7 години

И аз тов се чудя! Как спечелиха Герб като почти никой не е гласувал за тях! С колко много хора работя и всички псуват по Герб!Особено пък шофьорите са много в България, само заради винетките губи милион гласове!Нещо има сигурно фалшификация!

194

Анонимен

преди 7 години

Чакам заплата от 1500 лева. Обещана е от ГЕРБ!Ако не си яполуча ще кръстя Бойко Борисов - г-н Лъжец.

193

Анонимен

преди 7 години

Аз пак не съм чул някой да е гласувал за бесепе? Освен едната ми баба....Още вярва в светлото бъдеще,което не идва вече 80 години :)))

192

Бисери

преди 7 години

Пак се изцепи Бойко. Българите нямат никакво достойнство щом този им е премиер.

191

svetlio

преди 7 години

Не разигравай народа ей!!!Аз не съм чул никой от моите познати да е гласувал за ГЕРБ а те спечелиха.

190

WTF

преди 7 години

Ама че изказване..значи плащахме за избори да си начеше егото.

189

Това е!

преди 7 години

Бойко Джанката е един патологичен лъжец със съпътстващо раздвоение на личността!

188

Цецо до 245

преди 7 години

Вижте,вероятно има резон в думите ви,но тогава ще нарека изборът на Борисов НАЙ-малкото зло.Където е минал комунист ,трева не никне.Дядо ми и чичо ми са изчезнали в Белене.Леля ми е избягала,иначеи тя щеше да е мъртва на 40год.Това не е ли мафия !

187

Аз

преди 7 години

Слаба държава - *** народ! А някои твърдят че няма *** народ! Е, има!

186

Анонимен

преди 7 години

Ако Бсп ,Оп и Воля направят правителство пак ли избори ?- и в отговор 3/4 месеца Платени протести ?Да ама и изборите и протестите ги плаща овчоту , най-беден в Ес народ.

185

До Цецо

преди 7 години

Стига с тоя Орешарски бре! Колко беше човека, едба година! Кой го прецакал, ами Боко Тиквата, кой!! Кой плащаше на тези " протестиращи" една година, цяла година тупаха барабани докато махнат Ореха!И с цялата си наглост, лицемерие Борисов изтегли 16 милиарда и обвини Орешарски за един ! Тоя твоя Вожд има психически проблеми или разчита на малоумието на електората!

184

Червените милионери

преди 7 години

Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на Пловдивското БСП; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на Варненското БСП; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;Вес.Лечева-милионер и още много червени милионери откраднали милионите си от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.

183

Анонимен

преди 7 години

*** си Бочке и *** ке си останеш! За жалост и народа *** като тебе. Беше в що годе нормална коалиция с РБ, която развали за да загърбиш народецът с още 15млн. за тоя дет духа. А сега да те видим как ще управляваш с трима полу - *** и с един кръгъл ***!