222

Тато из Правец

преди 7 години

Иначе казано: 50 000 000 за да си почешеш егото,а ? А събираме пари с SMS да лекуваме децата на България !!!

221

Анонимен

преди 7 години

Нищо не струват едни избори в сравнение с парите, които даваме на партиите, трябва да се намали субсидията, но им е кеф така - виждаме ги.

220

БСП

преди 7 години

САМО БСП!!!

219

Манолски

преди 7 години

да поставиш партийните интереси всенародното добруване не е много мъдро Г-н Борисов. Може би трябваше просто да си посипете главата с пепел заради слабата кандидатура на Цецка и да водите национално-отговорна политика. Защо не кажеш истината, че не не можехте да се гледате с некадърниците от РБ и съвсем резонно те сега са извън борда.

218

Кака Пена

преди 7 години

Лелееееееееееее,съвсем е изтрещял! Каква причина само за да похарчиш милиони.

217

Анонимен

преди 7 години

До До svetlio Ами как. Нали в България е най голямата държавна администрация, полицията, съд и прокуратура и пр. държавна администрация, общинската администрация т.е около 500 000 са на масата плюс техните семейства. поне около 60 % да гласумат за ГЕРБ става ясно. Гърча продължава с втора серия.

216

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 295 Ако се продадем на Русия , дали ще бъдем по добре? Категорично НЕ.

215

Питам

преди 7 години

А Корнелка какво мисли по въпроса? Хи, хии...

214

Анонимен

преди 7 години

СИЛАТА НА ГЕРБ Е ЧЕ СА ПРОДАЖНИЦИ.ТОТАЛНО СЕ ПРОДАВАТ НА САЩ БРЮКСЕЛ И АНКАРА.ОТ СТРАХ БСП ДА НЕ ЗАВИЕ КЪМ МОСКВА НИКОГА НЯМА ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ПРЕДВАРИТЕЛНО НАГЛАСЕНО.

213

Право

преди 7 години

Истината за изборите е, че се избра по-малкото зло, но зло! Схемата КОЙ си остава! Трябва голяма СЪДЕБНА РЕФОРМА иначе се въртим в кръг и все тая кой ще управлява! А е абсурд да се твърди, че БСП е алтернатива на ГЕРБ, тя е най-лошото, което може да ни се случи... Луканов -фалит, Виденов- фалити, пирамиди, Станишев, Доган, Пеевски, Орешарски-КТБ, трябва да сме луди, за да си мислем, че са алтернатива!.........Народът трябва да натисне за СЕРИЗОНА РЕФОРМА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

212

Анонимен

преди 7 години

Леле..е..е червените *** са полудели. Те си повярваха , че ще спечелят изборите и сега тролят простотии като незадоволен младеж. Давайте другари , обаче никой не ви обръща внимание . Пълни нещастници .

211

Анонимен

преди 7 години

До 287Той не е там да ви решава личните проблеми. Много странно сте разбрали цялата система. Отмина времето когат държавата ви дундуркаше и ви бършеше суполите. Сега е времето когато трябва да си хванете живота с двете ръце и да разчитате на себе си най-после като възрастни хора.

210

ДД

преди 7 години

Taзи тъпотия струва на народа сумати пари за разходи покрай тези избори !!!

209

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен комплексар!

208

Анонимен

преди 7 години

А за потрошените пари в най-бедната държава не му пука! Психопат. Тоя никога няма да разреши проблемите на хората. Те не го интересуват.

207

Анонимен

преди 7 години

До тоя наред ли е?!Той ли е я регистрира и той ли за малко да я вкара? Случайно Бойко да е виновен за това че слънцето залязва нощем? ГЕРБ са виновни за всички неправди по света и в частност мизерното ти съществуване.

206

Анонимен

преди 7 години

Бай Тодор никога ,не е хвърлял оставка :) Малка разлика!

205

Анонимен

преди 7 години

Борисов може по 20 пъти като му дойде края на мандата да си подава оставката ,да се явява на избори и "да си ги печели" .Хванали уж някви агитатори които за глас давали 30- 40 лв, а познайте колко им са присъдите?- 3 месеца,5 ,7 месеца.. и това присъдаза тежко престъпление каквото е купуването на гласове !!! Борисов явно е решил да мине рекорда на бай Тошо по най дълго управление .Борисов е на 57 г сега, ами колко още ше го търпим ,5,10 години ли?

204

Анонимен

преди 7 години

Да пенсиите буйстват :)) Всякакви измислици пишат за едно време. То на ресторанти ходили, то на коли карали, то радиаторите им горели денонощно....Малей малей аз явно в друг комунизъм съм расъл :))Всяко лято лютеница, компоти, трушия, пърлено прасе, зимата студ, лятото мор, кола може и да има ама по енерция...., Нови дрехи на 5-6 година, скъпи обувки забрави, технологии забрави ????? Пенсионерчета аре спрете да се излагате вече :)

203

тоя наред ли е?!

преди 7 години

регистрира етническа туска партия, за малко да я вкара в парламента, пред БСП е само с 5 процента, на президентските избори меко казано се о.с.ра, и на всичкото това Боце вика, че е потвърдил силата на герб?? Боце е пълен ид..от.